Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat ktera z vas ma zkusenosti s Nosifolem? Jde mi hlavne o to kdy jste zacali uzivat? Je to jedno ktery den zacnu?
@Barabela je úplně jedno, který den začneš. Mám s ním moc dobré zkušenosti. Mám PCO a perfektně mi upravil cyklus, navíc po 2 měsících jsem byla bez cyst! A to jsem trpěla na velmi velké cysty. Má ale nevýhodu, je docela drahý.
@Barabela Ahoj, Nosifol můžeš začít brát kdykoli (neváže se to na začátek cyklu nebo tak něco - jsou to opravdu jen vitamíny
) a to buď jeden nebo dva sáčky denně…
Cena je teda vyšší (v kamenné lékárně cca 550 CZK, ale já kupuju přes net za cca 330 CZK).
Navíc je tady už jedna diskuze: https://www.emimino.cz/…osti-117382/
a tam nabereš informací habaděj! ![]()
Je to doplněk stravy, takže je úplně fuk, kdy ho nasadíš.
Za mě naprosto vyhozené peníze. Brala jsem celou doporučenou kůru (tuším 5 balení). Neupravil cyklus, neotěhotněla jsem. Prostě nic.
Koukam ze na kazdou pusobi opravdu neco jineho, ja uz vyzkousela kontryhel, kotvicnik, gynex a nic, ted mi byl doktorem v CAR doporucen Nosifol, tak si myslim ze za zkousku nekolika mesicu ni nedam
@Barabela píše:
Koukam ze na kazdou pusobi opravdu neco jineho, ja uz vyzkousela kontryhel, kotvicnik, gynex a nic, ted mi byl doktorem v CAR doporucen Nosifol, tak si myslim ze za zkousku nekolika mesicu ni nedam
co chlap - byl na SPG? ![]()
@Janice78 píše:
co chlap - byl na SPG?
Teprve pujde pristi mesic, me ceka hydrolaparaskopie
@Barabela Divim se, ze te zenou na operaci misto aby nahnali muze hned na zacatku na spg.
Jinak nosifol muzes zacit kterykoli dc, mne pomaha, ale necekala jsem zazraky na pockani.
@Barabela píše:
Teprve pujde pristi mesic, me ceka hydrolaparaskopie
tak po těchto vyšetřeních bude třeba víc jasné proč to nejde.. ![]()
Jinak nosifol se doporučuje brát i během těhu - prý snižuje riziko těhotenské cukrovky a tak všeobecně má být prospěšný… ![]()
Za mě taky vyhozené peníze, brala jsem ho doporučenou dobu a nijak mi nepomohl.
@Katy15
No ono to chce znát alespoň trochu, proč se nedaří… :think
Nosifol není všemocný a neřeší třeba imunologické „závady“ či jiné důvody proč se nedaří otěhotnět… ![]()
Chtela jsem si ho taky koupit, ale Tim, ze ziji v cizine a tady neni k dostani, donutilo me to byt trochu kreativni a podivala jsem se pres internet do pribaliveho letaku Nosifolu a hle on obsahuje pouze dve ingredience Inositol a kyselinu listovou. A k memu krekvapeni je normalne prodejny na internetu. Koupila jsem si to v prasku a 250g me stalo pouze 300kc na ceske. Takze holky pohledejte mozna se to da takhle koupit i v CR. Vypada to, ze si vyrobce Nosifolu pekne namastil kapsu
Jinak kyselinu listovou mam v tehu vitaminech. ![]()
Inositol v prasku, coz je Nosifol minus ta kyselina listova.
@jafol Dekuji za vysvetleni, pohledala jsem a opravdu se jiz dela inositol v tobolkach. Kdyz jsem to hledala pred rokem, kdy jsem s nim zacinala, tak jeste nic takoveho nebylo.