Užívaní Sinupretu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
121
12.3.12 13:17

Syn trpěl na záněty uší, doktorka nám poradila Sinupret. Cca od listopadu, když mu začíná rýma, tak jej nasadíme a rýma brzo odezní. Bereme teda těch 7-10dní, ale ke konci už třeba jen 1-2× denně. Takže já mohu jen doporučit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
12.3.12 13:19
markéta-401 píše:
Víte co holky my jsme měly tablety :jazyk: Dr to předepsala dceři, když měla hnusný kašel. Ale na začínající vodnatou rýmu bych dala spíše Olynt HA. :nevim:

dávám ještě vincentku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mark76
12.3.12 13:38

Víte co já ten sinupret snad taky budu muset vyzkoušet až se objeví u nás rýma. Doufám že to,ale nebude brzy, protože mladší dcera tím trpěla od narození jsou jí dva roky. Byla minulý měsíc na adenotomii a zatím je od rýmy klid.

• Citovat
  • Upravit
9909
12.3.12 14:23
markéta-401 píše:
Víte co já ten sinupret snad taky budu muset vyzkoušet až se objeví u nás rýma. Doufám že to,ale nebude brzy, protože mladší dcera tím trpěla od narození jsou jí dva roky. Byla minulý měsíc na adenotomii a zatím je od rýmy klid.

Já ho dávám teď poprvé,uvidíme jaký bude mít rýma průběh. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
18.11.14 21:37

Ahoj, od patku, tj dneska 5 den uzivam tabletky sinupret a kapu pamycon na zanet dutin. Nic moc jsem nevysmrkavala, jen me desne bolelo v obliceji a zuby a hlava. Dneska od podvecera vysmrkavam zeleno zlute hleny. A citim, ze do krku mi taky od nekud tece. Dela to ten sinupret a je to ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
18.11.14 22:36

@Bibík13 jj to ten sinupret :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
537
31.5.15 09:30

Já mám právě pocit, že SInupret je jen doplněk, ale nějak výrazně nepomůže. Vy s ním opravdu máte zkušenost, že pomáhá?
Já mám teď zánět nosohltanu, ale nic moc nesmrkám, spíš jakoby oteklé uvnitř a bojím se zánětu dutin, mám už svou zkušenost, ale zase nechci hned letět k doktorce. Bohužel kapky Muconasal mi pomáhají, ale nedají se dýl než týden, tak co pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.1.18 18:10

Sinupret kapky vs tablety ?

Mne teda sinupret na zanet dutin nepomohl vubec.. mela jsem ten forte navic. 1 krabicku jsem dobrala, jeste beru druhou, ale ryma stale nejde ven. Mezitim uz jsem mela antibiotika, protoze bez nich to fakt neslo..
Mam teda tablety - tady pisete spis o kapkach, ucinnost by ale mela byt snad stejna?

Presto, ze bolest po antibiotikach ustoupila, tak musi ta ryma se dostat pak ven, rozumim tomu dobre? Nerada bych, aby se to vratilo.

Jeste mi dneska prisla ta infracervena lampa, tak budu zkouset nahrivani..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
12.1.18 19:49

Mě sinupret pomohl, ale měla jsem sucho v ústech i přesto, že piju dost. Suchou pokožku a měla jsem po něm v puse dost aftů. Takže příště zvolím raději jinou značku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
12.1.18 21:01

Sinupret doporucovala dr dceři ale nikdy ji nepomohl. U nás celkove ty čiste přírodní věci úspěch moc neslaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
12.1.18 21:21

Dekuji za nezodpovezeni mych otazek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PID
726
12.1.18 22:21

@Etsien
Ja mam lepsi zkusenosti s kapkami nez s tabletami. A taky jsem brala tablety Forte. Kapky mi proste prisly ucinejsi. Nevim, jak je to mozne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6840
24.1.19 10:30

Oživuji diskusi, někde čtu, že se má užívat dlouhodobě. Nám dr řekla, že max 14 dní. Dítě před týdnem sinupret dobralo, ale dnes zas pokašlává. Trpí na zadní rýmy. Tak jestli můžu nasadit znovu. Celkově jsem se spíš chtěla zeptat,zda někdo tedy užíváte dlouhodobě. Bojím se, aby mu to nějak neuškodilo, nebo nevznikla závislost na tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4154
24.1.19 10:45

A neni Sinupret spis na rymu a Bronchipret na kasel? Mozna bych zkusila nasadit spis kalobu a neco na imunitu-imunoglucan a vitaminy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
458
24.1.19 11:00

@vejilka imunita pochází ze střev, takže zapracovat na tomto vhodnýma probiotikama. Řídit se počtem kmenů, ne reklamou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí