Digitální teploměr Hartmann Thermoval rapid

844
5.11.10 17:49

digitální teploměr Hartmann Thermoval rapid

Maminky, mátě některá tento teploměr? Pokud ano, jak hluboko se má závest? V návodu to bylo napsáno, ale nemůžu ho najít a každý skoro milimetr navíc měří vyšší teplotu, tak abych přesně věděla, kolik malá má. Omlouvám se za trapný dotaz a děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
844
5.11.10 18:09

našla jsem to na netu, prosím o smazání tohoto tématu, děkuju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
6.11.10 18:54

Mě by zajímalo co jsi zjistila, mám ho, měřím s ním BT a ta skáče jak divá a je fakt, že ho zavádím asi jak kdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
6.11.10 22:14

Má to být maximálně do 1,5 cm. Když to chceš mít fakt přesně, tak je pak znát každý milimetr. Udělala jsem si na něm pro jistotu risku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
7.11.10 11:53

Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
7.11.10 16:19

Nemáš za co :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.11.10 18:29

měří dobře?

Taky ho mám odvčera, koupila jsem ho proto, že mám ještě ušní/čelní od gerathermu myslim, či tak nějak a ten ukazuje dle mě pořád víc. Tomí má už 10 dní pořád kolem 37,4-37,9 měřeno z čela (já teda taky), ale jinak vypadá zdravej, tak nevim, mám-li jít k dr., proto jsem koupila ten thermoval a zkouším měřit i v zadečku, kde má ale pouze 36,8… takže ted už fakt nevim, kolik vlastně má, potřebuje být naočkovaný na hexu a tak chci, aby byl zdravej, ale když nevim, jestli má teplotu?, tak už fakt nevim, čím měřit…
Jak vám měří? Porovnávaly jste to? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jancic
20.10.11 21:56

Nevíte někdo, kde by se dal stáhnout návod na tento teploměr (konkrétně thermoval rapid flex)??? Návod jsem ztratila, nejsem si jistá, zda ho správně používám :roll: .

• Citovat
  • Upravit
20777
20.10.11 23:52

Našla jsem toto

http://zena-in.cz/…tegorie/deti

Jinak zmačknout, počkat na OK a měřit. Když se teplota ustálí, tak zapípá a můžeš odečíst teplotu z displaye. Když je slabá baterka, tak se místo OK objeví LO? Nějak tak, zbytek v tom mém odkazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
21.10.11 13:11

tak tento teploměr jsem na doporučení lékárnice koupila pro novorozence a používali jsme ho asi 2 měsíce…měřil špatně a hodně dlouho trvalo než vůbec doměřil… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.10.11 13:31
DDarja píše:
tak tento teploměr jsem na doporučení lékárnice koupila pro novorozence a používali jsme ho asi 2 měsíce…měřil špatně a hodně dlouho trvalo než vůbec doměřil… :cert:

Tenhle pocit mám taky - že měří mnohem míň. Ale jak ho všude chválí, říkám si, že je chyba ve mě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
21.10.11 14:20
Amabilis77 píše:
DDarja píše:
tak tento teploměr jsem na doporučení lékárnice koupila pro novorozence a používali jsme ho asi 2 měsíce…měřil špatně a hodně dlouho trvalo než vůbec doměřil… :cert:
Tenhle pocit mám taky - že měří mnohem míň. Ale jak ho všude chválí, říkám si, že je chyba ve mě :think:

jééé, to jsem si taky říkala, že dělám něco špatně, ale s novým teploměrem problémy nejsou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
22.10.11 13:21

A DDArjo, prosim tě, jaký sis místo něj koupila? Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4621
22.10.11 13:26

taky bych chtěla doporučit nějaký dobrý teploměr pro dítě :kytka: , mám 3 a všechny ny H… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
22.10.11 16:19
Chytilenka píše:
A DDArjo, prosim tě, jaký sis místo něj koupila? Dík

Koupili jsme teploměr od firmy Omron a to se nedá srovnat, spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí