Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminky, mátě některá tento teploměr? Pokud ano, jak hluboko se má závest? V návodu to bylo napsáno, ale nemůžu ho najít a každý skoro milimetr navíc měří vyšší teplotu, tak abych přesně věděla, kolik malá má. Omlouvám se za trapný dotaz a děkuju!!!
našla jsem to na netu, prosím o smazání tohoto tématu, děkuju!!!
Mě by zajímalo co jsi zjistila, mám ho, měřím s ním BT a ta skáče jak divá a je fakt, že ho zavádím asi jak kdy.
Má to být maximálně do 1,5 cm. Když to chceš mít fakt přesně, tak je pak znát každý milimetr. Udělala jsem si na něm pro jistotu risku ![]()
Taky ho mám odvčera, koupila jsem ho proto, že mám ještě ušní/čelní od gerathermu myslim, či tak nějak a ten ukazuje dle mě pořád víc. Tomí má už 10 dní pořád kolem 37,4-37,9 měřeno z čela (já teda taky), ale jinak vypadá zdravej, tak nevim, mám-li jít k dr., proto jsem koupila ten thermoval a zkouším měřit i v zadečku, kde má ale pouze 36,8… takže ted už fakt nevim, kolik vlastně má, potřebuje být naočkovaný na hexu a tak chci, aby byl zdravej, ale když nevim, jestli má teplotu?, tak už fakt nevim, čím měřit…
Jak vám měří? Porovnávaly jste to? Díky
Nevíte někdo, kde by se dal stáhnout návod na tento teploměr (konkrétně thermoval rapid flex)??? Návod jsem ztratila, nejsem si jistá, zda ho správně používám
.
Našla jsem toto
http://zena-in.cz/…tegorie/deti
Jinak zmačknout, počkat na OK a měřit. Když se teplota ustálí, tak zapípá a můžeš odečíst teplotu z displaye. Když je slabá baterka, tak se místo OK objeví LO? Nějak tak, zbytek v tom mém odkazu.
tak tento teploměr jsem na doporučení lékárnice koupila pro novorozence a používali jsme ho asi 2 měsíce…měřil špatně a hodně dlouho trvalo než vůbec doměřil… ![]()
DDarja píše:
tak tento teploměr jsem na doporučení lékárnice koupila pro novorozence a používali jsme ho asi 2 měsíce…měřil špatně a hodně dlouho trvalo než vůbec doměřil…
Tenhle pocit mám taky - že měří mnohem míň. Ale jak ho všude chválí, říkám si, že je chyba ve mě ![]()
Amabilis77 píše:DDarja píše:Tenhle pocit mám taky - že měří mnohem míň. Ale jak ho všude chválí, říkám si, že je chyba ve mě
tak tento teploměr jsem na doporučení lékárnice koupila pro novorozence a používali jsme ho asi 2 měsíce…měřil špatně a hodně dlouho trvalo než vůbec doměřil…
jééé, to jsem si taky říkala, že dělám něco špatně, ale s novým teploměrem problémy nejsou ![]()
taky bych chtěla doporučit nějaký dobrý teploměr pro dítě
, mám 3 a všechny ny H… ![]()
Chytilenka píše:
A DDArjo, prosim tě, jaký sis místo něj koupila? Dík
Koupili jsme teploměr od firmy Omron a to se nedá srovnat, spokojenost.