Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
nevíte někdo jak se jmenuje ten nový přípravek na bradavice co reklamují v televizi a zda li je učinný
nevím, ale my jsme likvidovali a zlikvidovali olejem 31 z JUSTu
tez nevim, ale me pomohla babska rada- voda se soli a macet a macet…doporucuji
![]()
taky nevím , ale mě pomáhá Duofilm,sice píšou používejte jednou denně,si to natítám třeba každou chvíly a mám hned po bradavici ![]()
Je to asi Wartner bradavičník. My sme se na něj ptali v lékarně v létě,ale nakonec jsme ho nekoupili, protože stál okolo 400kč. A to balení bylo na málo použití. Zdálo se mi to drahý.
Prej pomáhá česnek, plátek česneku přilepit a ono jí to sežere. ![]()
Ahoj, my mažeme OK Gelem, je to vynikající pomocník do každé domácnosti nejen na bradavice.
Nám nejvíc pomohla udělaná vodička v lékárně.je to bohužel na předpis.Pak jsme měli duofilm,ten moc nepomohl ![]()
A nechali jste si napsat od doktorky leptadlo ? Je to 19ti procentni kyselina salycilova a ja mam zkusenost dobrou. Ted zrovna lecime na ruce.
dcera měla 6 bradavic na chodidle, po vypálení se vrátili, a tak jsem jí nasadila tablety hlívy ústřičné, koupila Duofilm a bradavice za měsíc zmizeli a už se neobjevili. Hlíva pomáhá posílit imunitu a má i více pozitivních účinků.
Nám zase pomohla rada, ktero jsem našla kdesi v diskusi na netu. Psali kosmetickou tyčinku namočit co octa se solí, pak tou mokrou nabrat zrnko hyparmanganu s s tím opatlat bradavici. Můj muž jí měl na patě, velkou a několik let
a po tomhle mizela před očima a za týden byla pryč ![]()
Je, jsou to takové fialové krystalky, bacha hooodně to barví, mini zrníčko zbarví sklenici vody do růžova. Je to silná dezinfekce, a v tom roztoku, co já vím se máčí i nehojící rány. V lékárně to mají v těch jejich bílých nádobkách.