Jak prckům měříte teplotu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baba Jaga
3.11.10 13:15

Jak prckům měříte teplotu?

Ahoj,malému je 16 měsíců a za žádnou cenu si nechce nechat změřit teplotu.Do zadečku je to nemožné,tak tak drží když mu dám teploměr pod pažičku.Je teď nemocný a tak bojujeme při měření.Nemáte nějaký fígl jak mrňousovi změřit teplotu?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
3.11.10 13:18

Od miminka jsem měřila v podpaží, pak jsem dostala ušní teploměr, ten byla na nic, reklamovala jsem ho a vyměnila za čelní, teď jsou malýmu dva roky a o měření teploty si říká denně, protože se mu to tím čelním líbí. Musím měřit i plyšovou blešku Anežku.. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.11.10 13:24

Ahoj, já teda měřila teplotu zatím asi jen jednou, ale koupila jsem ten teploměr Thermoval Rapid? Takže odpadá takový to zdlouhavý měření klasickým teploměrem a za 10 vteřin je výše teploty na světě :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21972
3.11.10 13:26

Bezdotykovým teploměrem Thermofocus… pohoda, klídek. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906
3.11.10 14:00

Já taky měřím rychloběžkou, ale je fakt, že když dítě teplotu nemá, tak nestačí doběhnout :-D a naměří mín, le vysoké teploty nad 37 měří dobře, ověřovala jsem to. Jinak u prvního dítěte jsem měla dudlíkový teploměr, taky měřil dobře, než mu mladej rozkousl čidlo. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7485
3.11.10 14:17

Já mám ušní s čelním dohromady a je to super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56772
3.11.10 16:04

Také mám ušní s čelním dohromady a je to super. Měřím celou rodinu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
3.11.10 16:07

Ušním teploměrem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2858
3.11.10 20:27

Tak já mám digi rychloběžku s ohebnou špičkou, kdyby se malej mlel,tak abych mu neporanila prdku a pak jeste k tomu dudlíkový teploměr, měří dobře,ale musí se cucat 5min, což někdy Kuba ani nevydrží. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21474
3.11.10 21:08

mám čelní teploměr. kupovala jsem ho s Klárkou cca v tomto věku, protože právě rychloběžkou jsem už nebyla schopná nic změřit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baba Jaga
3.11.10 22:19

Díky za tipy,zítra poběžím koupit čelní teploměr.Ten snad na čelíčku snese :nevim:

• Citovat
  • Upravit
tynna32
13.1.12 12:13

značky

Holky, proč nenapíšete rovnou i značky. bez nich jsou tyhle vaše informace vesměs k ničemu!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA