Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Od miminka jsem měřila v podpaží, pak jsem dostala ušní teploměr, ten byla na nic, reklamovala jsem ho a vyměnila za čelní, teď jsou malýmu dva roky a o měření teploty si říká denně, protože se mu to tím čelním líbí. Musím měřit i plyšovou blešku Anežku.. ![]()
Ahoj, já teda měřila teplotu zatím asi jen jednou, ale koupila jsem ten teploměr Thermoval Rapid? Takže odpadá takový to zdlouhavý měření klasickým teploměrem a za 10 vteřin je výše teploty na světě ![]()
Já taky měřím rychloběžkou, ale je fakt, že když dítě teplotu nemá, tak nestačí doběhnout
a naměří mín, le vysoké teploty nad 37 měří dobře, ověřovala jsem to. Jinak u prvního dítěte jsem měla dudlíkový teploměr, taky měřil dobře, než mu mladej rozkousl čidlo. ![]()
Také mám ušní s čelním dohromady a je to super. Měřím celou rodinu ![]()
Tak já mám digi rychloběžku s ohebnou špičkou, kdyby se malej mlel,tak abych mu neporanila prdku a pak jeste k tomu dudlíkový teploměr, měří dobře,ale musí se cucat 5min, což někdy Kuba ani nevydrží. ![]()
mám čelní teploměr. kupovala jsem ho s Klárkou cca v tomto věku, protože právě rychloběžkou jsem už nebyla schopná nic změřit…
Díky za tipy,zítra poběžím koupit čelní teploměr.Ten snad na čelíčku snese ![]()
Holky, proč nenapíšete rovnou i značky. bez nich jsou tyhle vaše informace vesměs k ničemu!!!
Ahoj,malému je 16 měsíců a za žádnou cenu si nechce nechat změřit teplotu.Do zadečku je to nemožné,tak tak drží když mu dám teploměr pod pažičku.Je teď nemocný a tak bojujeme při měření.Nemáte nějaký fígl jak mrňousovi změřit teplotu?