Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky, jak dlouho se muze uzivat Sinupret??Maly ho bral cca 10dni, uz jsme chteli prestat,ale kasel se vratil, tak nevim zda muzu pokracovat dale. Diky
Říkají tuším 10 dní-už je to dlouho,co ho dcera měla na dutiny a byl perfektní.
Zkuste třeba Erdomed-také jeden z hodně účinných ků na kašel.
ahojki, já ho dávám holce vždy tak 10-14 dní ,,,, ale myslím, a něco v tom smyslu mi říkala kdysi i naše Dr., když mi ho doporučovala, že je plně přírodní /plus kapka alkoholu/, tak že na něj nevzniká žádná závislost a ani jinak neubližuje. Tak já bych ho klidně dávala dál. Pro klid teda zavolej Dr. a jen po telefonu to zkonzultuj, ale myslím, že je to úplně OK. A.
V pribalaku pisou, ze pro jeho ucinek je podstatne jeho pravidelne uzivani po dobu 10-14 dnu, dokonce, ze po ustupu potizi se doporucuje dobrat baleni. Ja ho vzdy davam tak tech 14 dni a jsem s nim teda take maximalne spokojena.
Diky, jeste jeden dotaz kdyz je malemu neco pres 3 roky, mam davat tech 15kapek, nebo uz tech 25, pisou tam skolni vek a predskolni, ja teda beru jako skolni az od 6tet,ale radej se ptam, treba se to bere skolni uz i nastupem do skolky ![]()
V příbalovém letáku je, že se má dobrat celá lahvička. Zrovna jsem ho dobrala.
Ahoj mám dotaz,jestli se může sinupret používat při začínající rýmě?Syn má vodnatou rýmu a dýchá pusou,takže nosem mu to moc nejde.Zatím stříkáme vincentku.
Zatím bych sinupret nedávala. Právě přemýšlím proč na začínající rýmu hned valit sinupret.
My jej dáváme spíše na kašel.
Sinupret na kašel? To zase já neznám
U nás se osvědčil na hnusnou rýmu a zánět dutin.
Protože uvolňuje hlen, ať jde o horní nebo dolní cesty dýchací, čím dřív se nasadí, tím rychleji nastoupí účinek, urychluje vyléčení a není to klasický lék, jen bylinky.
markéta-401 píše:
Zatím bych sinupret nedávala. Právě přemýšlím proč na začínající rýmu hned valit sinupret.My jej dáváme spíše na kašel.
já ho nasadila včera a jsem ráda,prootže mu ta rýma teče hezky a nikde mu tam nestojí.Já se bojím,aby jsme neměli zase zánět uší,proto zkouším všechno co se dá.Děkuji za názory.
Víte co holky my jsme měly tablety
Dr to předepsala dceři, když měla hnusný kašel. Ale na začínající vodnatou rýmu bych dala spíše Olynt HA. ![]()
Syn trpěl na záněty uší, doktorka nám poradila Sinupret. Cca od listopadu, když mu začíná rýma, tak jej nasadíme a rýma brzo odezní. Bereme teda těch 7-10dní, ale ke konci už třeba jen 1-2× denně. Takže já mohu jen doporučit ![]()