Užívat Ribomunyl?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
98
10.8.12 11:59

užívat ribomunyl?

Ahoj, potřebuji nějaké zkušenosti s ribomunylem. Naše kačka je od nástupu do školky 12/2011,hodně nemocná 3× ATB a neustálé rýmy a 2× zánět průdušek. Teď nám mudr. napsala ribomunyl jenže se paradoxně po něm může zhoršit a to se mi moc nechce. Protože už měsíc je fit. Poraďte :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10482
10.8.12 12:05

Nám ribomunyl naopak moc pomohl. starší měl věčně kašel, po nástupu do školky, ale po bronchovaxomu a ribomunylu se kašle hodně omezily, doba kašle se zkrátila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.8.12 12:08

Děkuji konečně jedno pozitivum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
10.8.12 12:27

Ahoj, já tedy nemám zkušenosti s ribomunylem u dítěte, ale sama na sobě a to pozitivní. Alergolog mi ho nasadil kvůli mojí celoroční alergické rýmě - rýma se zmírnila a jako vedlejší efekt - za celý rok jsem nebyla nemocná (žádné sezonní chřipky ani nachlazení) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.8.12 12:30

Mmchodem, i já brala bronchovaxom,(to samé..) i manžel, tchán, všem nám pomohl, ona školka je děs z hlediska nemocí i pro vnímavé dospělé, jako je muž a tchán, a já preventivně, abych nemocná nebyla.. a opravdu super!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1928
10.8.12 12:41

Ahoj mala brala ribomunyl ve 2 letech a vubec nic se nezmelilo po 2 mesicich nam to doktorka napsala zase znova a zase nic nepomohl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
10.8.12 12:50

@katysimi ribomunyl jsem brala skoro každou zimu a vždy mi pomohl. Nebyla jsem skoro nemocná. Jindy dřív než jsem ho brala, tak často různé nachlazení, rýmy… s ním to fakt bylo lepší!
Zkušenost s dětma nemám, ale nebála bych se ho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
10.8.12 12:52

Ahoj, můj synovec a ted i můj syn ribomunyl měl a obou pomohl. Já osobně si to bez ribomunylu nedokážu představit byl po nástupu do školky 14 dní nemocnej 3dny ve školce a šup znovu 14 dnínemocnej, takhle to bylo půl roku až jsme ho taky dostaly, první měsíc užívání ještě nějakou virozu měl ale už to nebylo na atb a pak nějaká ta rýma ale normálně mohl fungovat a já jít do práce, zhruba po 3měsících užívání neměl teplotu pomalu ani nezakašlal a to už je to skoro rok. krom toho jsem si o tom docela tenkrát četla a to že by po tom mohl být někdo ještě horší slyším (čtu) poprvé…za mě teda,, pokud chceš malé i sobě ulevit tak jen do toho,, :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
10.8.12 12:55

:kytka: :andel: :dance: všem moc děkuji za naději že nebude tak zle a zítra začínám aplikovat :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
10.8.12 12:59

My ho začneme dávat za týden, ještě jsem objednala colostrum a nevím, jestli si nebudou navzájem vadit. Snad ne. Docela se k tomu upínám, jinak to bude zase od září peklo… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
10.8.12 13:28

My taky měli, cca ve 4 letech, kdy se na plno projevilo astma, alergie a laryngitida s oslabenou imunitou. Pomohl v kombinaci s autovakcínou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8097
10.8.12 13:51

Tak my máme v léčbě teď za sebou 4měsíce s Ribomunylem a je to teď první co nám pomohlo po 2letech nepřetržitýho marodění. Předtím předcházela léčba Bronchovaxomem - bez efektu, v lednu vyndaná nosní mandle-trochu zlepšení, ale malá začala chytat od malýho a neodolala a pořád dokola. Teď to mají nasazený oba a oba jsou už skoro 2 měsíce zdraví, to je u nás nevídaný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.8.16 09:07

Bývám často nemocná, dr. mi předepsal ribomunyl, ovšem, co jsem četla, bojím se vedlejších účinků - každá očkovácí látka ovlivňuje nervovou soustavu. Zvlášť když mi dr. napsal, že příště mám jít na krevní testy na autoimunitu?

Myslíte, že když ribomunyl nebudu brát a tvrdit, že jsem to brala, pozná to dr. na krevních testech?

Prostě mám z doktorů strach.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí