Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mám 3,5 letou holčičku a od února nastupovala do školky. Jenže víc než ve školce byla doma nemocná. Od miminka do 3 let skoro nemarodila, ale jak nastoupila do školky, tak opravdu ob týden nějaká chřipka a třeba i zvracení, pak zánět spojivek. Dokonce 2× to bylo na antibiotika. Takže to u nás se školkou vypadalo tak, že týden jsme byly ve školce a týden nebo 10 dní doma. Potřebovala bych nějakou radu, co s tím mám dělat. Teď o prázdninách nechodí a ťuk ťuk dobrý. Mám jí dávat něco na posílení imunity, nebo čekat až se „otříská“ v kolektivu dětí???
Jako rozhodně nechci žádný chemikálie, kdyžtak jen něco přírodního. Ale nevím no.
Mrkni tady do diskuze: https://www.emimino.cz/…strum-63636/
Mě tedy u dětí Colostrum pomohlo, syn byl nemocný prakticky nonstop po nástupu do školky ![]()
Teď začneme podávat zase v září. ![]()
Děkuju za radu. Něco jsme si teď našla o Colostru na internetu a líbí se mi to. Tak to vyzkouším. ![]()
@Iji Podle mě je to úplně normální. Ty začátky v školce jsou fakt na hlavu
Za sebe můžu říct, že ač jsem do dětí zkoušela „nacpat“ cokoli (Imunoglukan, rakytník, echinaceu, Preventan), bylo to na nic. To dítko se prostě potřebuje promořit a věř, že postupem času se to bude zlepšovat ![]()
Mě to právě taky holky co jim děti chodí do školky už třeba rok nebo dva říkaly, že je to normální a že to časem bude v pohodě. Tak nevím jestli jí teda něco dávat nebo čekat jak to bude v září až zase nastoupí… ![]()
Moc dobré zkušenosti mám s Wobenzymem - malej to bral před 4 rokem a imunita mu drží do teď - má 5,5. Teď jsem s ním začala nanovo…