Co na imunitu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Iji
249
9.8.12 12:18

co na imunitu?

Mám 3,5 letou holčičku a od února nastupovala do školky. Jenže víc než ve školce byla doma nemocná. Od miminka do 3 let skoro nemarodila, ale jak nastoupila do školky, tak opravdu ob týden nějaká chřipka a třeba i zvracení, pak zánět spojivek. Dokonce 2× to bylo na antibiotika. Takže to u nás se školkou vypadalo tak, že týden jsme byly ve školce a týden nebo 10 dní doma. Potřebovala bych nějakou radu, co s tím mám dělat. Teď o prázdninách nechodí a ťuk ťuk dobrý. Mám jí dávat něco na posílení imunity, nebo čekat až se „otříská“ v kolektivu dětí??? :nevim: Jako rozhodně nechci žádný chemikálie, kdyžtak jen něco přírodního. Ale nevím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
9.8.12 12:20

Mrkni tady do diskuze: https://www.emimino.cz/…strum-63636/

Mě tedy u dětí Colostrum pomohlo, syn byl nemocný prakticky nonstop po nástupu do školky :,(
Teď začneme podávat zase v září. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
9.8.12 12:37

Děkuju za radu. Něco jsme si teď našla o Colostru na internetu a líbí se mi to. Tak to vyzkouším. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
9.8.12 13:59

@Iji Podle mě je to úplně normální. Ty začátky v školce jsou fakt na hlavu :zed: Za sebe můžu říct, že ač jsem do dětí zkoušela „nacpat“ cokoli (Imunoglukan, rakytník, echinaceu, Preventan), bylo to na nic. To dítko se prostě potřebuje promořit a věř, že postupem času se to bude zlepšovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iji
249
9.8.12 14:41

Mě to právě taky holky co jim děti chodí do školky už třeba rok nebo dva říkaly, že je to normální a že to časem bude v pohodě. Tak nevím jestli jí teda něco dávat nebo čekat jak to bude v září až zase nastoupí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
9.8.12 15:25

@Iji Klidně můžeš začít dávat už teď ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
6.9.12 17:14

Moc dobré zkušenosti mám s Wobenzymem - malej to bral před 4 rokem a imunita mu drží do teď - má 5,5. Teď jsem s ním začala nanovo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí