Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
To, že mě občas sám od sebe Detsa zmínil a zmiňuje, toho si samozřejmě nikdo nevšiml, že a když všiml, tak o tom raději pomlčí, protože jde o mě. Charakter některých lidí tady nemá chybu. ![]()
Já jsem se s platonickou láskou k Detsovi vzpamatovávala trochu déle, nikdy jsem ho neviděla, ani jsem mu nepsala sz, nebyli jsme si blízcí, zamilovala jsem se do něj, měla jsem potřebu ho hlídat a chránit, ano mohl se ode mě leccos přiučit, každému muži tohle na em nenabízím.
Nechtěl, jeho chyba, teď už je na to stejně pozdě a poté, co tady jako Lorre předvádí, se mi totálně zhnusil.
Vzpomínky na to, jak jsem do něj byla zamilovaná nevymaźu.
Ovšem ode dneška ten člověk pro mě neexistuje. Nechci se kvůli němu rozvést, nechci s ním mít sex ani rimming.
Ten člověk pro mě odteď končí. Nezaslouží si už ode mě ani písmenko.
![]()
Zdravím,
rozhodla jsem se diskuzi uzamknout.
Vzhledem k tomu, že jsme poměrně nedávno uzamykali obdobnou diskuzi na téma „Klopotkova“ přijde mi fér uzamknout i tuto - trochu navazující diskuzi.
@Klopotkova v posledním příspěvku (v poslední větě) píšete Nezaslouží si už ode mě ani písmenko. - souhlasím s Vámi, natož aby si zasloužil celou diskuzi - proto diskuzi uzamykám ![]()
S pozdravem
Viki
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Nesmysl. Opět ty tvoje fantasmagorie. Po uživateli Vztahový expert jdeš jak slepice po flusu, taky mu podsouváš to, co není pravda. Jsi úplně mimo mísu.