Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Froddo, Pepino Ricosta, teď je hodně nových značek, tyhle malinký velikosti moc neznám. Doporučuju Fb Barefoot nejen pro děti ![]()
Pardon, zas jsem si nevšimla kreativních autooprav ![]()
Affenzahn. Pro úzkou nohu a kotník paráda. Do toho různé další vychytávky a část bot i s membránou.
@Lucie_Sx filii už se nedělají, nebo co?
@Anonymní píše:
Dobrý den, může mi některá z maminek nakloněná bf poradit značku, při velikosti nožky 14×5.5 cm, prosím? Kromě Bundgaard. Jsem totiz už lehce bezradná najít něco vyhovujícího
Děkuji.
Užší jsou ještě Bobux, Blifestyle, Froddo (ale jen řada Prewalker a Flexible, řada barefoot je naopak širší).
@Hoa Mai píše:
@Lucie_Sx filii už se nedělají, nebo co?
Hledali investora, jak to dopadlo nevim, vyroba stoji.
@Platanka píše:Úplně bych nesouhlasila. Protetiky jsou určitě vyšší v nártu a ne všechny modely jdou dotáhnout na úzký kotník. Dcera má normální nohu, ne úzkou, obula jen Filii W a jen s tenkou ponožkou. Protetiky v pohodě. V létě měla tenisky Protetika Alix, parádně sedly. Teď jsem objednala nové, model Dony, a vracela. Při stejných vnitřních rozměrech vůbec nesedly v korníku, byly hodně volné a celkově mohutné. To samé celoroční model Xenia, zkoušeli jsme v obchodě a dcera v nich vypadala jako v kanadách. Místo nich jsem vzala Jonap slim, ty jdou dotáhnout krásně. Ale ani u nich si nejsem jistá, jestli by byly na celkově drobnou nohu.
Protetika, jako Filli, ale cena poloviční.
@Platanka píše:
Protetika, jako Filli, ale cena poloviční.
Za mě tedy ale i kvalita poloviční. Podrážka z měkké gumy, kůže se velmi rychle podrela, pásky jdou hůře přes brchni očka stáhnout…
Affenzahny jsou vymazlene boty s raketovou cenou. Ale výborně se prodávají na bazaru, mám po dětech pouze ty a po jednom dítěti jsou pořád v top stavu. Celoročky mají membránu, jazyk s chlopní, tudíž mokrou trávu či chodník zvladnou v pohodě.
@Cuddy píše:
Affenzahny jsou vymazlene boty s raketovou cenou. Ale výborně se prodávají na bazaru, mám po dětech pouze ty a po jednom dítěti jsou pořád v top stavu. Celoročky mají membránu, jazyk s chlopní, tudíž mokrou trávu či chodník zvladnou v pohodě.
A maji aspon trochu zpevnenou patu..? To potrebujem.
Zatim me od nich porad odrazovala ta cena…
@Lucie_Sx mají. Oni zvlášť ty celoročky i ty zimní jsou docela pevné. Krásné ohebné, ale vršek boty drží tvar. Cena je děs, ale pokud nemáš batole jezdící na odrazedle, tak sezónu zůstanou opravdu v pěkném stavu, dobře se prodají. Zatímco Protetika člověk buď rovnou haze do koše nebo pracně dlouho nabízí.
@Cuddy píše:
@Lucie_Sx mají. Oni zvlášť ty celoročky i ty zimní jsou docela pevné. Krásné ohebné, ale vršek boty drží tvar. Cena je děs, ale pokud nemáš batole jezdící na odrazedle, tak sezónu zůstanou opravdu v pěkném stavu, dobře se prodají. Zatímco Protetika člověk buď rovnou haze do koše nebo pracně dlouho nabízí.
Kdyz u nas to zmasakrujou tri za sebou…
Ale premyslim, ze jedny zkusime a uvidim.
@Anonymní píše:
Dobrý den, může mi některá z maminek nakloněná bf poradit značku, při velikosti nožky 14×5.5 cm, prosím? Kromě Bundgaard. Jsem totiz už lehce bezradná najít něco vyhovujícího
Děkuji.
mrkni tady na tabulku ![]()
Děkuji.