Úzká pánev a porod, císař nebo přirozeně?

3023
2.11.18 19:37

Mas nepomer uz dany a urceny doktorem? Nebo si to jen myslis, ze mas uzkou panev? Tohle je mozne urcit skoro tesne pred terminem.
Tady fine clanek

https://www.vitalia.cz/…rskym-rezem/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12007
2.11.18 19:57

rodila jsem vaginálně.. v porodnici to nikdo neřešil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.11.18 20:00

@Micaella22 řekl mi to doktor už někdy ve 12tt myslím že mám úzkou pánev a podle velikosti dítěte se uvidí jak budu rodit jestli vaginálně nebo císařem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
2.11.18 20:00

@Lekninka91 ty jo tak to se divím mě to řekl přimo můj gynekolog že podle velikosti dítě se uvidí jak budu rodit a že to mám i říct potom v porodnici jak mě bude předávat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
2.11.18 20:03

@Suzzy84 jo, taky mi můj gynekolog říkal, že můžu mít problém.. V porodnici to všem bylo ukradený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10936
2.11.18 20:08

Rodila jsem cisarem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1332
2.11.18 20:10

Já měla ze všech 4 hodnot jen jednu v normálu, ostatní přesně na tom nejmenším rozměru, gynekolog mi řekl jen že se to v průběhu těhotenství ještě roztáhne takže to bude ok. To bys musela mít hodně pod ty nejmenší hodnoty, aby ti řekli musíte na císaře, vaginálně to nedáte..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
2.11.18 20:43

Ja kvuli jednomu špatnému poměru rodila císařem. Nelituji toho. Syn mel odhad 3800, nakonec mel 3600. Ale jsem rada, ze to tak dopadlo, protože mám zdravé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
3.11.18 22:32

Mně můj doktor na začátku naměřil hodnoty 26 - 29 - 32 - 17 (problém byl to poslední číslo) a celou dobu sekcí vyhrožoval. V porodnici to neviděli tak tragicky, váhový odhad byl asi 3,5 kg. Měřili mě v den porodu znovu, pánev se v průběhu těhotenství roztáhla (můj doktor nové měření myslím stejně neuznal). Syn měl nakonec přesně 3kg a narodil se akutní sekcí z důvodu nepostupujícího porodu při hraničně zúžené pánvi - hlavička nerotovala jak měla. Příští porod by měl být už jen plánovanou sekcí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
5.1.19 14:18

Ahoj, ozivuji diskusi :) byl mi v 9tt namereny posledni rozmer 18 - jsem z toho trochu spatna, zila jsem v domeni, ze mam sirokou panev… ale zaroven se rika, ze panev se v tehotenstvi rozsiri, stalo se vam nekomu, ze na zacatku namerili malo a pred porodem uz to bylo ok? Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
5.1.19 20:52
@Minesse píše:
Ahoj, ozivuji diskusi :) byl mi v 9tt namereny posledni rozmer 18 - jsem z toho trochu spatna, zila jsem v domeni, ze mam sirokou panev… ale zaroven se rika, ze panev se v tehotenstvi rozsiri, stalo se vam nekomu, ze na zacatku namerili malo a pred porodem uz to bylo ok? Dekuji :)

Tak na začátku těhotenství bych to vůbec neřešila. Kupte si Epino a bude to v pohodě!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
6.1.19 15:34

@Minesse Ahoj, já jsem měla u prvního těhotenství ten rozměr 17 cm, v porodnici mi v den porodu naměřili sice mnohem více, ale prý se vychází z čísla na začátku těhotenství, pak už se to snad ani neměří. Porod byl hrozný, malý nesestupoval a strašně to bolelo, zakončený akutní sekcí (v porodnici chtěli zkoušet přirozený porod, můj gynekolog byl celou dobu pro sekci kvůli zúžené pánvi). U druhého porodu už byl císař pro nepoměr pánve bez diskuze jasný… Oba kluci měli 3 kg. Kamarádka měla myslím 18 cm pánev a porodila úplně v pohodě čtyřkilové dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí