Uzke pracky 85x60x40

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
65
29.6.06 20:21

Uzke pracky 85x60x40

ahoj holky,
tento dotaz sem nejspis vubec nepatri, ale potrebuji poradit. Chtela bych si poridit novou pracku, ale do typicke panelakove koupelny se mi vleze jen pracka se 40 cm hloubky. Jestli mate stejny problem muzete mi dat nejaky tip na uzkou pracku, kterou mate treba doma a jste s ni maximalne spokojeny??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5525
29.6.06 20:31

ja mam whirlpoolku a jsem s ni spokojena… vejde se do no normalne 5kg pradla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
29.6.06 20:38

.....zapomnela jsem uvest, ze bych rada pracku s bocnim plnenim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
29.6.06 20:40

ahoj,
ja mam pracku presne 85×60×40 s vrchnim plnenim, zabira malo mista a jsem s ni spokojena-znacka ARDO!!muzu jen doporucic-stala zrhuba 12000.
1000otacek a cca20programu.vejde se do ni 5kg pradla.
neni nejak extra moderni-jakoze nema displey a nejaky moderni design,ale je prumerna ale ja s ni peru moc rada.dostala jsem ji pred3 rokama k Valentynovi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
656
29.6.06 20:45

Já mám s bočním plněním Indesit, vleze se tam 5kg prádla.. Máme ji 3 roky a zatím šlape dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ro
2159
29.6.06 20:52

Mám tuto Indesitku, zatím běhá necelý rok, mile překvapila (ne)hlučností, pět kilo sice vypere, ale tři až čtyři lépe. A ta cena!!!
 http://www.algebra.cz/…s/detail.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
29.6.06 21:02

Ahoj, tak já mám úzkou Boschku s tímto plněním… Jsem s ní maximálně spokojená, pere opravdu moc dobře. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
29.6.06 21:14

Ahoj.

Máme LG, 1000ot., energet.A, 5kg prádla. Můžu doporučit.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.6.06 21:41

Ahojky, taky mám Boschku s těmito rozměry a bočním plněním skoro 3 roky, jsem spokojená, snad jen drobná nevýhoda - oproti pračkám s vrchním plněním - že se za pod gumou v bubnu trochu usazuje špína a je třeba to tam občas utřít. Jinak bez výhrad.
 Hana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
30.6.06 00:24

Ahoj. Já mám úzkou Crosley (Philco), s bočním plněním, je kombinovaná se sušičkou, mám ji od roku 1999 a stále funguje naprosto skvěle i při praní pro 3 děti.
 Jindra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
371
30.6.06 08:28

Ahoj,

my máme úzkou SIemens a naprostá spokojenost. Plnění je z boku. Tchýňovci mají úzkou Boschku a taky maximální spokojenost. Když jsme kupovali pračku , tak jsme vybírali mezi značkami Siemens, Bosch a AEG.
Sťastnou ruku při výběru.

i.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
270
30.6.06 08:39

My máme Candy CY2 104 (myslím) a ta je hluboká pouze 33cm!!! Byla to nejmělčejší pračka, která je na trhu k sehnání - je na 4 kila, má boční plnění a je naprosto úžasná. Koukala jsem, že Candy tady ještě nikdo nezmiňoval, ale naší rodinu tyto pračky provází už hodně dlouho (pamatuju si jí doma ještě jako malá holka - teda jiný typ) a jsou skvělé, protože jsou právě do malých prostor - buď jsou hodně „hubené“ nebo „placaté“. Vřele doporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
30.6.06 11:54

Ahoj já mám AEG, úzkou.ALe nedoporučuju ji, i když pere dobře.Má celoplastové sítko u filtru a strašně blbě se to čistí :roll: .Po půl roce, co jsem ji měla, mi nešlo vůbec vytáhnout.Museli jsme koupit za 1200,– nové, protože na toto se záruka nevztahuje.A čekala jsem na ně 3 týdny, hrůůůůza 8O Prý je to práškem :?, nic padeného tam nebylo .No nevím teda,v čem bych měla prát, střídám prášky a kupuji ty dražší (Persil,Ariel,Palmex, Bonux…) a sodu na změkčení taky sypu.Perete v něčem jiném?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.6.06 12:39

My meli Indesitku 40 cm s bočním plněním..fungovala naprosto perfektně po 3 roky záruky..měsíc pos končení záruky začala blbnoout,přeskakoval programátor tak jsme sháněli opraváře..ne jen že není moc opravářů po záruce na indesitky ale všichni opraváři kroutili očima nad tou šířkou 40 cm ,že to jsou pračky který mají veškěrý vnitřnosti narvaný do tak malýho prostoru že se dá očekávat že se něco o něco brzy omlátí..No nakonec jsme pračku vozili od opraváře k opraváři a po 2 měsích nám jeden jedinej byl schopnej říct že muže vyměnit leda celej ten mozek -počítač- a cena ??3500 kč s prací a k tomu jen půl roku záruky..Tak jsme to vzdali v bazaru koupili za 1500 starší a modlíme se at brzy neodejde a našetříme na novou..Ale už nikdy úzkou a indesit už vubec ne..Jeden opravář se dokonce smál že ta reklama-Indesit vydrží-musela být stáhnutá z důvodů největších reklamací..nevím co je na tom pravdy…Tak štastnou ruku při vybírání http://img213.imageshack.us/…ge0052jg.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný