Úzkost ve vztahu

Anonymní
3.2.23 20:35

Úzkost ve vztahu

Ahoj holky, mám takový dotaz. Trpím na uzkosti a panicke ataky, díky tomu jsem neměla dlouhé roky vztah. Teď jsem se seznámila s fajn chlapem, se kterým chodíme na procházky, výlety, večeře a tak…všechno je dobrý, problem nastal ve chvíli, kdy chtěl abych u něho prespala, chytla mě taková panicka ataka, že jsem schůzku na poslední chvíli zrušila.
Chodím k psychiatrovi a už dřív jsme se bavili, že mi pomáhá mít časově určenou hranici, když někam jdu, tak vědět, že mám čas dvě, tři hodky a pak jedu domu, ale najednou jsem tam měla být přes noc a to byl asi důvod tý ataky, že jsem nevěděla co jak bude a kdy vlastně pojedu domu. Už jsem u něho byla, ale pokaždé jsem večer jela domů, protože šel na noční a to bylo v pohodě, žádná ataka.
Mate někdo něco podobného? Moc mi pomůže jakákoliv podobná zkušenost. Dekuju moc

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16993
3.2.23 20:43

Já bych na to šla tak, že by sis řekla, že v 8 ráno pojedeš domů - po pravdě, když se nebudeš cítit, nemusíš ani spát a když bude úplně nejhůř, taxíky jezdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35788
3.2.23 21:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky, mám takový dotaz. Trpím na uzkosti a panicke ataky, díky tomu jsem neměla dlouhé roky vztah. Teď jsem se seznámila s fajn chlapem, se kterým chodíme na procházky, výlety, večeře a tak…všechno je dobrý, problem nastal ve chvíli, kdy chtěl abych u něho prespala, chytla mě taková panicka ataka, že jsem schůzku na poslední chvíli zrušila.
Chodím k psychiatrovi a už dřív jsme se bavili, že mi pomáhá mít časově určenou hranici, když někam jdu, tak vědět, že mám čas dvě, tři hodky a pak jedu domu, ale najednou jsem tam měla být přes noc a to byl asi důvod tý ataky, že jsem nevěděla co jak bude a kdy vlastně pojedu domu. Už jsem u něho byla, ale pokaždé jsem večer jela domů, protože šel na noční a to bylo v pohodě, žádná ataka.
Mate někdo něco podobného? Moc mi pomůže jakákoliv podobná zkušenost. Dekuju moc

Tak ať přespí on u tebe, to by nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
3.2.23 22:02

Choď dál k doktorovi a neposlouchej internetový slepičárny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
364
3.2.23 22:03

Nemusis tam spat, kdyz mas tenhle problem..
Zkusenost nemam, ani nevim co je nespat, ja spim hned.
Prostě vypni a nic neres…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.23 06:13

To je ted móda všechno označovat za panickou ataku. I obycejne obavy z přespání v cizím prostředí. Delas z komara velblouda a tím, že tomu hned nasazujes psychiatrickou diagnózu to jeste zhoršujes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3854
4.2.23 07:31
@Mamhlucnehosouseda píše:
To je ted móda všechno označovat za panickou ataku. I obycejne obavy z přespání v cizím prostředí. Delas z komara velblouda a tím, že tomu hned nasazujes psychiatrickou diagnózu to jeste zhoršujes.

Obavy přepsání v cizím prostředí tedy opravdu běžné nejsou. Asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
4.2.23 07:37

@Mamhlucnehosouseda rozdíl mezi obavami a panickou atakou je jako mezi roztomile chnapajicim štěnětem a tygrem, co ti rve kusy masa z končetin. Tuším, že pisatelka ví, o čem mluví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.23 07:58
@Veselej kluk píše:
Obavy přepsání v cizím prostředí tedy opravdu běžné nejsou. Asi tak.

Nejsou běžné. Ale ja chápu, že je někdo může mít. Obzvlášť někdo kdo je roky doma sám a roky neměl vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.23 08:01

Zakladatelka je spíš straspytel, co se hroutí z každý blbiny. Chodí k psychiatrovi, to je sice dobre, ale co chce od lidí z netu? Máme jo litovat, jak to má tezky, kdyz jeji kluk chce aby u něj přespala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
4.2.23 12:46

No tvl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
4.2.23 12:47
Zakladatelka je spíš straspytel, co se hroutí z každý blbiny. Chodí k psychiatrovi, to je sice dobre, ale co chce od lidí z netu? Máme jo litovat, jak to má tezky, kdyz jeji kluk chce aby u něj přespala?

Kvůli takovým jako ty se snižuje úroveň diskuzí. Jakoby těch trollů už tady nebylo dost.

Příspěvek upraven 04.02.23 v 12:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
4.2.23 12:48
@Anonymní píše:
Mate někdo něco podobného? Moc mi pomůže jakákoliv podobná zkušenost. Dekuju moc

On ví o tvých potížích? Řekla bych mu to s tím, že pokud by bylo třeba, jela bych kdykoli domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
4.2.23 12:48

Proč mají někteří lide potřebu byt za každou cenu zlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14940
4.2.23 12:49
@freeport píše:
Proč mají někteří lide potřebu byt za každou cenu zlí.

To víš, osobní život asi stojí za vyliž, tak se jdou vyzvracet na internet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria