Velká žárlivost

Anonymní
3.2.23 13:45

Velká žárlivost

Ahoj holky,
Mám velký problém s důvěrou v partnera. Není to ničím podložené, jednou jsem zjistila, že byl fotit svou ex s miminem, a od té doby se nemůžu zbavit těch myšlenek. Úplně mě to žere, každej like u fotky od ní, kdykoli když někam jde, myslím si že jde za ní, když mu někdo píše, myslím si že je to ona.. No psycho. Náš jinak krásný vztah ničím tímto. Vždy si usmyslim příběh, jak to asi bylo a jedu s ním do něho. 🤦‍♀️ Stydím se za to, ale nevím jak dál.. Jinak přítel je hodný, nechodí po hospodách, má mě rád, sexu máme dostatek.. Jen ty moje myšlenky mě ničí 😏

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
3.2.23 14:39

Psychoterapie a zvládání vlastí úzkosti a nejistoty.

V mezičase

https://www.kosmas.cz/…-ji-zvladat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
3.2.23 14:45

Nerozumím tomu, co je „byl fotit ex s miminem“… Ex má miminko, on je fotograf, nebo to má jako koníčka? Jinak důvod k tomu, vidět za každým rohem ex to fakt není. Ona se mu nějak snaží dostat zpět do života? Kromě nějakých bezvýznamných lajků? Má asi mimino s někým jiným a svůj život, ne? Jestli se nějak vzájemně nezdravě nevyhledávají, tak si nenič vztah vlastní nejistotou a nízkým sebevědomím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2313
3.2.23 14:53

@Mutlice on to má jako koníček to focení.. Jako ano, každý už má svou rodinu a partnera. Ale i tak to ve mě hlodá a nemůžu se těch pocitu zbavit, ač bych chtěla.. Vím že to ničí vztah, a hlavně mě. Je to ostuda, a nejspíš to mám někde v rodinných kořenech. Protože nemám žádnou svou vlastní zkušenost s nevěrou, ani s tím, že by mi byl třeba bývalý nevěrný. Nic takového..

Příspěvek upraven 03.02.23 v 15:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
3.2.23 14:58

Jestli chceš radu tak tomu svému poraď ať tě co nejdřív pošle k vodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
3.2.23 15:20
@Lenka123981 píše:
@Mutlice on to má jako koníček to focení.. Jako ano, každý už má svou rodinu a partnera. Ale i tak to ve mě hlodá a nemůžu se těch pocitu zbavit, ač bych chtěla.. Vím že to ničí vztah, a hlavně mě. Je to ostuda, a nejspíš to mám někde v rodinných kořenech. Protože nemám žádnou svou vlastní zkušenost s nevěrou, ani s tím, že by mi byl třeba bývalý nevěrný. Nic takového..Příspěvek upraven 03.02.23 v 15:07

Nejsi si zkrátka jistá sama sebou, příliš visíš na vztahu s tímto chlapem, žárlivost vlastně není nic, než strach, že ten dotyčný nás opustí. Ale to se může stát z mnoha jiných důvodů, a pravděpodobnější je, že se to stane kvůli téhle nezvládnuté žárlivosti než kvůli ex, která už má svou rodinu a svůj život. Máš pocit, že je ona v něčem lepší, hezčí? Lepších, hezčích žen běhá po světě (i kolem tvého přítele) spousta, on má nějaký důvod, proč je zrovna s tebou!
Já třeba mám za sebou už pár vztahů, můj muž také. Oba jsme s některými ex v kontaktu. Kdybychom se tím jeden nebo druhý měli takto užírat, zbláznili bysme se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
3.2.23 16:43

Hele, že ty se nudíš? Člověk obvykle z nudy vymýšlí nějaké teorie… Najdi si koníček, zaměř se na sebe, své sebevědomí, a až budeš se sebou spokojená a sebejistá, žádná tě přece neohrozí a nebudeš mít čas se zaobírat nějakou jinou. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
3.2.23 18:05

@Lenka123981 A anonym odtajněn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie