Úzkost ze smrti

Karcool
1.1.15 23:13

Uzkost ze smrti

Dobry vecer,
trpite nektera pocitem uzkosti z toho ze vsichni jednou umreme a pak uz nebude nic?
Obcas me to prepadne a trepu se, proste k zblazneni. :zed:
Mate nektera takove stavy a co vam pomaha?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
1.1.15 23:17

Jo, obcas. Jako ne ze bych se trepala, spis takova beznadej, ze v meritku vuci svetum a vesmiru je to moje pinozeni k nicemu, ze ten zivot trva jen chvilinku, pak nic…
Pomaha zacit neco delat. Trochu nastartovat endorfiny, muzika, zatancovat si, pomuchlat deti, upict dobry kolac, provonet si dum nejakym fajn eterakem. Pak se tyhle chmury samy ztrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
1.1.15 23:18

Ahoj, moc dobre to znám. Objevilo se mi to uz někdy asi v 10letech. Někdy mam období, kdy to mam často a pak mam treba několik měsíců klid. Někdy se me to umocňuje i za bílého dne. Je to úzkost z toho, ze az umru, nebude nic, nebudu nikde, nic vedet, nebudu existovat. Je mi vždycky strašně zle z toho, někdy i brecim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
1.1.15 23:20
@Mikys píše:
Ahoj, moc dobre to znám. Objevilo se mi to uz někdy asi v 10letech. Někdy mam období, kdy to mam často a pak mam treba několik měsíců klid. Někdy se me to umocňuje i za bílého dne. Je to úzkost z toho, ze az umru, nebude nic, nebudu nikde, nic vedet, nebudu existovat. Je mi vždycky strašně zle z toho, někdy i brecim.

mluvis mi z duse

• Citovat
  • Upravit
Karcool
1.1.15 23:21

@Bibi239 jj pomaha neco delat ale nekdy me to chytne v noci a nemam se jak odreagovat :(

• Citovat
  • Upravit
6047
1.1.15 23:22

Taky to znam… Jsem stir a tohle znameni si pry smrt moc uvedomuje.. Jelikoz kezdim na mptorce, tak je to nekdy pekna pakarna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
1.1.15 23:23
@Motka píše:
Taky to znam… Jsem stir a tohle znameni si pry smrt moc uvedomuje.. Jelikoz kezdim na mptorce, tak je to nekdy pekna pakarna…

taky jsem stir :cert:

• Citovat
  • Upravit
31672
1.1.15 23:23

Jo, taky to znám, přijde mi to hrozný, že jednou všichni umřeme :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
1.1.15 23:25
  • Citovat
  • Upravit
7009
1.1.15 23:27
@Karcool píše:
@Bibi239 jj pomaha neco delat ale nekdy me to chytne v noci a nemam se jak odreagovat :(

Nerochnat se v tom. Sluchatka se daji nasadit i v noci, smer myslenek se da zmenit.
Kdysi jsem mela i nocni uzkosti, kde jsem se vzbudila a desne se bala, ale to bylo zpusobene HA, super vedlejsi ucinek :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
735
1.1.15 23:28

@Karcool
Chtela jsem si na to koupit Bachovy květnové essence. Bylo to uz to pro me jeden cas neúnosné, pak to na delší cas zmizelo, tak jsem je nekoupila. Teď se mi to zas někdy stává. Jj pravda nejhorší kdyz se vzbudis v noci a začneš nad tim přemýšlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
1.1.15 23:29
@Mikys píše:
@Karcool
Chtela jsem si na to koupit Bachovy květnové essence. Bylo to uz to pro me jeden cas neúnosné, pak to na delší cas zmizelo, tak jsem je nekoupila. Teď se mi to zas někdy stává. Jj pravda nejhorší kdyz se vzbudis v noci a začneš nad tim přemýšlet.

Jo, bachovky jsou fajn, me stacila ta Rescue remedy, kapnout pod jazyk a behem par vterin klid a teplo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Karcool
1.1.15 23:29

@Bibi239 @Mikys a vy jste jake znameni?

• Citovat
  • Upravit
Karcool
1.1.15 23:30
@Mikys píše:
@Karcool

o tom slysim prvne

• Citovat
  • Upravit
7009
1.1.15 23:31

@Karcool ja jsem vodnar a moc na tyhle veci nedam, protoze se pak clovek zaskatulkuje a podvedome se upina i k tomu spatnemu, co si o tom znameni precte. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová