Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, měla jsem při HA úplné depresivní stavy, negativní myšlenky, pořád se mi chtělo brečet.. Vysadila jsem ji a bylo po problémech
od té doby jsem ji nebrala a už ani brát nechci.
Ahoj, já měla několik značek, asi 4 a jedny prášky tohle přesně dělaly. Šílený stavy, depky, brek. Až jsem se jednou naštvala, hodila prášky do šuplíku, že je brát nebudu. A byl klid. Od té doby jsem nebrala nic. Užívala jsem ale také asi od 15 do 21. Dokonce jsem s prášky měla stále nepravidelný cyklus a pak se to krásně srovnalo samo. Zkusila bych úplně jiný typ antikoncepce, mně ty prášky přijdou jako hrozný svinstvo 🤦🏼♀️
@Larry148 píše:
Ahoj, já měla několik značek, asi 4 a jedny prášky tohle přesně dělaly. Šílený stavy, depky, brek. Až jsem se jednou naštvala, hodila prášky do šuplíku, že je brát nebudu. A byl klid. Od té doby jsem nebrala nic. Užívala jsem ale také asi od 15 do 21. Dokonce jsem s prášky měla stále nepravidelný cyklus a pak se to krásně srovnalo samo. Zkusila bych úplně jiný typ antikoncepce, mně ty prášky přijdou jako hrozný svinstvo 🤦🏼♀️
souhlasim.. po vikendu chci volat gynekolozce o problemu a chci zmenu, nechci uz prasky, je to hnuj..
Ahoj holky,
Cetla jsem ze HA dost ovlivnuje zmeny nalad a melo to tak dost divek v mem okoli. Mate s tim zkusenosti? prijdu si jak horska draha emoci 
HA beru od mych 16 let, momentalne mi je 22. Nikdy jsem s ha nemela extremni problemy. Ted jsem v dusledku zdravotnich problemu ha na 2 mesice vysadila (po domluve s gyn.), momentalne beru 1. plato (dobiram). Prijde mi, ze mam silene nalady posledni dobou. Spis citim smutek. Nic strasneho v zivote se nedeje. Tudiz neni duvod pro smutek. Mam skveleho pritele, skvelou rodinu, za chvili mam za seboui vysokou skolu. Je mozne ze je to diky ha? uz delsi dobu uvazuji o vysazeni a zmenu ochrany. Protoze mi prijde, ze me vsechno rozplace, ale nekdy zacnu smutnit jen tak, kdyz se vubec nic nestalo