Uznají mi reklamaci? Boty

2017
12.4.13 18:19

Uznají mi reklamaci? - boty

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat ohledně reklamace. V prosinci jsem si kupovala v Deichmannu kozačky a teď se mi utrhl jezdec u zipu, takže boty bez něj nemůžu zapnout. Myslíte, že mi to uznají na reklamaci??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
581
12.4.13 18:22

Záleží na tom, jakou chytneš prodavačku, ale když se budeš přinejhoršim hádat, tak by ti to uznat měli, na kamarádku jednou zkoušeli, že je na ty boty moc tlustá a neni to chyba výrobce, nebo u mě už taky několikrát říkali, že v tom neumim chodit…ale nesmíš se nechat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
12.4.13 18:26

@LucciaMaty mě v Deichmannu normálně hned vrátili peníze - za to samé.. Mě se to ale urvalo ani ne po měsíci.. A už je to nějaký rok zpátky. No zkusit to můžeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
12.4.13 18:30

Já tam reklamovala kozačky i minulý rok, ale to to jsem na nich měla i žraloka, takže mi hned vraceli peníze. No určitě to půjdu zkusit. Snad uspěji, protože je fakt bez jezdce nezapnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.4.13 19:00

Já se tam chystám zítra, ale udělám jim tam takovou scénu, že mi ji uznají 100% :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
12.4.13 19:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
26.12.13 12:48

Ahoj holky, rozbil se mi zip u boty ( rozjíždí se ) kupované jsou před měsícem ale za boha nemůžu najít účtenku, myslíte že mi uznají reklamaci? Krabici mám, je na ní čárový kód :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.13 12:56

@mamartina

záleží na tom, co lze vyčíst z čárového kódu, protože budeš muset nějakým způsobem prokázat, že jsi boty koupila tam a tam a tehdy a tehdy, aby mohla být reklamace uznána. Pokud se ti to nepodaří s nimi domluvit, tak pak snad jen koupit ty samé boty znova, chvíli počkat a pak tam zanést ty původní s účtenkou od těch nových :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.12.13 13:01

@mamartina kde si ty boty koupila…?

• Citovat
  • Upravit
16365
26.12.13 13:03

@mamartina z caroveho kodu nikdo nepozna kdy byli koupene, resp se tim asi nebudou zabyvat. Co treba vypis z uctu pokud jsi pkatila kartou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
26.12.13 13:04

@MarkétkaBeruška v Humanicu

@kočička Evička ty jo kupovat znovu a dát přes litr se mi fakt nechce. Bohužel jak prokázat koupi fakt nevím, proto jsem si říkala že by mohl klapnout ten čárový kód :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
26.12.13 13:05

@quinny platil je chlap a ten platí vždy v hotovosti :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.13 13:07
@mamartina píše:
@MarkétkaBeruška v Humanicu@kočička Evička ty jo kupovat znovu a dát přes litr se mi fakt nechce. Bohužel jak prokázat koupi fakt nevím, proto jsem si říkala že by mohl klapnout ten čárový kód :think:

já vím, že mít dove je nahouby, jen jsem si říkala, že je lepší mít za dvoje peníze dvoje funční boty, než za jedny peníze žádný (nefunkční). Jinak by se dalo ještě pokusit prokázat čestným prohlášením svědka nákupu, ale to by opravdu záleželo na prodejci, jestli by na něco takového přistoupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
26.12.13 13:09

Humanic na reklamace nic moc. Alespoň v Praze. Prodavačka nepříjemná, naznačovala, že boty se rozpadly díky špatnému zacházení :cert:.Korunu tomu dodala, když jsem si pro ně šla a neměla jsem u sebe lístek k vydání. Půl hodiny mi je odmítala dát, i když jsem jí dávala občanku, popisovala boty apod. Prý nemusí být moje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
26.12.13 13:09

@mamartina tak to by mohlo klapnout, zkus vychytat nějakou hodnou prodavačku a ta by přes ten čárový kód mohla dohledat kopii účtenky, a pokud si přesně vzpomeneš a datum kdys je koupila tak když bude chtít kopii účtenky najde. jednou se mi něco podobného stalo u bati a dohledali jsme to a v Humanicu jsem párkrát také reklamovala, sice s účtenkou a většinou nebyl problém. Držím Ti palce :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková