Dětské boty s goretexem nebo bez?

89
10.4.13 21:30

Dětské boty s goretexem nebo bez?

Ahoj všem. Zajímá mě Váš názor. Jsou pro děti lepší boty s goretexem nebo stačí jen kožené? Jaké by jste si vybraly vy? Díky za odpovědi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35326
10.4.13 21:42

O jak velkem diteti mluvis? Podle me je to to podstatne. Ja kupuju mladsi dceri boty kozene, vetsinou bez goretexu, starsi s goretexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.4.13 21:44

Synovi budou 4 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
10.4.13 21:45

My jsme zatím měli jednu zimu s goretexem a dvě bez a účinek byl naprosto stejný, měla kožené od fare, za poloviční cenu než s goretexem a nikdy nepromokly, nohy měla zmrzlé v obou stejně, ale to ona má v čemkoliv. A to upozorňuju že letos už fakt v tom sněhu hodně řádila.

Nevím některé věci pro děti mi přijdou poslední dobou hodně jak to napsat - no nevím jestli zbytečné, ale minimálně tahající z lidí prachy, na to jak dlouho to ty děti nosí. Goretexový boty, softshellový bundy apod. Ale přiznávám, že já už jsem na to občas alergická no :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
10.4.13 21:49
@Hanďa 6 píše:
Ahoj všem. Zajímá mě Váš názor. Jsou pro děti lepší boty s goretexem nebo stačí jen kožené? Jaké by jste si vybraly vy? Díky za odpovědi. :)

Gore-tex bych volila v případě, že jste turistická rodinka, která s sebou bere i děti. Tam to není špatné, protože možnost přezutí se do suchého na túře nebo výletě je malá.
Jinak v tom pro dítě nevidím důvod, kromě tahání peněz z rodičovské peněženky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
10.4.13 21:52

Koukam, ze mi nefunguje metrik, takze mladsi budou 4 v kvetnu a goretexove mela letos prvne zimni. Celoroky ma kozene DPK.
Starsi jsem boty s goretexem, myslim ty celorocni, zacala kupovat asi v sesti letech( myslim velikost 32), kdyz zacala jezdit na tabory, skoly v prirode apod…
Zimni kupuju s goretexem tak asi od tech 4-5 let.
Ono na nohu velkou 30 a vice uz se i kozene zimni shani hur.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
10.4.13 21:52

Zimní jsme měli loni také Fare a ty byly super. Letos měl D. D. Step a nic moc. Přišly mi hodně volný. Jsou na suchý zip a nějak nám nesedly. Teď chci nějaké celoroční. Konečně snad bude hezky. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5358
10.4.13 22:00

Já jsem pořídila 1.zimní (vel.22/23) Ecco s goretexem a fakt jsem byla ráda, byli jsme hodně na horách a naše blátošlapka vymete kde co, takže aspoň nemusím řešit záložní boty. Fakt je, že z 2.ruky, takže jsem neřešila cenu, ale kvalitu. O Fare taky uvažuju, pokud na Ecco opět nenarazím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613
10.4.13 23:10

Tak jelikož malý s námi byl na táboře už v necelých 2 letech, tak jsem mu koupila celoroční goretexy a nelituju, zas až takový cenový rozdíl to není a nemusela jsem řešit druhé boty, takže člověk vlastně ušetří :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101613
10.4.13 23:17
@Panuška píše:
Nevím některé věci pro děti mi přijdou poslední dobou hodně jak to napsat - no nevím jestli zbytečné, ale minimálně tahající z lidí prachy, na to jak dlouho to ty děti nosí. Goretexový boty, softshellový bundy apod. Ale přiznávám, že já už jsem na to občas alergická no :-D

Já zas nevidím důvod, proč bych měla dítko „šidit“ a pak řešit promočené oblečení a boty a neustále mít nejméně jedny či dvoje rezervní, to mi ve výsledku vyjde dráž než ty goretexy a softshell. Ale já tedy kupuju goretexy celoroční, protože v zimě je venku chvilku a pak se to usuší, ale když jsme někde celý víkend, tak to to oblečení a boty musí vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5257
10.4.13 23:23

Klukum kupuju celorocni i zimni s gortexem od samyho zacatku, co zacali chodit. Jsme hodne venku - skoro za kazdeho pocasi.
A zas teda musim rict, ze jsem pro ne nikdy nepotrebovala nejaky nahradni boty. Proste maji jedny poradny a hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
10.4.13 23:29

My kupovali synovi celoroční goretexový Superfitky už 2×, vždy na podzim (to mu bylo cca 16 a pak 28M), obrovská spokojenost, jsou sice dražší, ale zas nepotřebuje další náhradní boty, kdyby si jiné zmáčel. Syn šlápne lautr všude, nohy jsou vždy v suchu, na zač. koupeny s určitým nadměrkem, takže se tam na podzim a v zimě vešla ponožka+ punčocháče, loni velikostí vydržely do zač. léta, letos to vidím podobně. Loni byla zima téměř bez sněhu, tak v nich chodil i většinu zimy, nikdy neměl studenou nohu (páč byla stopro v suchu, resp. občas spíš až zpocená), letos měl vyšší botky do sněhu, ty ale trochu vodu propouštěly. Takže za sebe hlasuju pro goretex :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43031
11.4.13 06:00

Ja bych teda stejne i s GTXkama resila druhe boty, protoze mladej si klidne slapne do hluboke louze a natece mu vrchem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
11.4.13 07:24

Zimni kupuju jedine s GTX, staci mi na celou zimu jedny a do brecky si uprimne botky bez membrany neumim predstavit (a kupovat dvoje zimni taky ne) :oops: Celorocky beru „jen“ kozene nebo kuze/textil, stejne na jare a na podzim ma i tenisky na pisek a holinky, tak pripadne prezuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
11.4.13 07:49

Malej měl loni na podzim s goretexem a byly strašně fajn. Jo, neviděla jsem rozdíl, myslím, že by se tenkrát obešel bez něj, protože teprve začal chodit, ale zkrátka byly super. Zimní měl taky s goretexem a tam už jsme to celkem využili - jakmile se prošel někde v kaluži, bota uvnitř byla krásně suchá a tím pádem i noha. Nosili jsme je celou zimu, vystačili jsme si opravdu s jedněma. Teď jarní má celokožený zase stejné značky (kupuju Superfity), ale bez goretexu, zimní budu určitě brát zase s.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková