Ortopedické vložky do sandálek?

1115
10.4.13 20:51

ortopedicke vlozky do sandalek?

Holky poradite, dcera ma ploche nohy, je potreba nosit zdravotni boticky, dostala vlozky z protetiky, ktere davam do zimnich bot, ale ted me napadlo jak se to resi v lete, ted mame boty s vyndavaci stelkou, ale neznam zadne sandalky s vyndavaci stelkou tak jak se tam da dat ta ortopedicka vlozka, nebo se proste v lete do sandalek nedava?
BTW neleci se nekdo u doc. Poula v Brne s plochyma nozickama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihl. hana20:00
10.4.13 20:54

Do sandálků jsem nedávala. Kupovala jsem Fare, které mají klenbu hodně tvarovanou. V Brně chodíme k dr. Crhovi do Bílýho domu.

• Citovat
  • Upravit
29577
10.4.13 20:55

Ha ha. Doc. Poul právěže podcenil vývoj nožek u mé nejmladší, takže tedˇlítám po ortopedii a dávám už 1/2 roku věci do pořádku. Ráda bych odpověděla, ale to samé asi budu řešit někdy v červenci. Tak si počkám taky na odpověd ;)
Jinak taky kupuju botky hlavně s tvarovanou vložkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
10.4.13 20:56

My máme také ortopedické vložky do botiček. A do sandálek vložky normálně dáváme, upřímně řečeno ani by mě nenapadlo je tam nedávat a nějak řešit. :)
Jo a všechny botičku kupujeme Fare..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
10.4.13 21:04

@m311 Ale Fare prave uz ma trochu tvarovanou stelku v sandalkach a na to proste pridelas i tu ortopedickou vlozku? neni to pak moc vysoke? nemohla by jsi to vyfotit?

@berry4 podcenil? jako jak? ono se pry ploche nozicky do 3 let neresi, my se lecime jinde, ale s mladsi dcerou jsem k Poulovi jezdila na nezavisle konzultace, zda se mi to jako odbornik, toto me zarazilo. Co vam tedy zanedbal nebo jak rekl at lecite ploche nozicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.4.13 21:09

Pokud děti měly sandálky se špičkou a patou, tak jsem vkládala, vloni jsem takové sandálky nesehnala, tak jsem vložky přilepila vteřinovým lepidlem. Vyšlo nám to tak akorát, že na podzim dostala vložky nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
10.4.13 21:12

@kristy09 no u nás to bylo v tom smyslu, že podcenil vtočené palce dovnitř. Není to plochá noha, ale tohle. Ale tím ti to tu spamovat nebudu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
10.4.13 21:15

@berry4 ne ne me tu nespamujes, diky aspon za info, ja aspon z pohledu kycli mohu rict ze je opravdu kapacita, to me ale mrzi ze vas zanedbal :hug:

@-Evka- Evi mohla by jsi me vyfotit jak ty vase vlozky vypadaji? me se ty nase zdaji vysoke tam u paticky, vubec nevim jak bych to tam vlepila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.4.13 21:18

Zeptej se ortopeda jestli by nestačila Dětská zdravotnická obuv - http://www.dzo.cz/…buv/vzor.php?… Mají tu stélku opravdu více klenutou než normální botky jako Fare, Essi a tak… A jsou vysloveně doporučovány na plochou nožku. Pokud ti lékař napíše poukaz tak platíš 360Kč, což není moc za koženou botku. Jako není to zrovna vrchol modnosti, ale škaredé nejsou… Minimálně jako papučky na doma jsou fajn… Malý mi je dokonce nosí, že je chce obout - to s jinýma botkama nedělal.
No a jinak v jarních botách máme giga vložky dělané na míru http://www.too.cz/search.php?… a i když je měl loni v sandálkách s volnou špičkou tak mu nesjížděli…Ale neměly by mít ty sandále už tak jako samotné tvarovanou tu stélku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.4.13 21:20

@kristy09 Byly vyšší, ale dcerka s tím neměla problém. Boty mám, ale foťák bohužel ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3743
10.4.13 21:21

Jinak u nás v protetice nabízeli, že do sandálků přilepí klínek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
10.4.13 21:22

Dneska jsem to řešila na protetice, až koupím sandálky, mám přijít a oni tam tu vložku přidělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
10.4.13 21:26

@Brokianaa My jsme meli podobne Sante :) no u nas bude problem, dcera by nejradeji chodila v zabkach, balerinach a podobne o kotnikove obuvy nechce slyset, to bude jeste revu :oops: dekuji za odkaz zeptam se tedy doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.4.13 21:28

@kristy09 Tak to asi bude lepší ta vložka do nízkých, když kotníkové nechce…Ale zas bych brala s plnou špičkou, protože jak se bude ta vložka hýbat tak aby to neudělalo neplechu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
10.4.13 21:35

@Brokianaa a ona kdyz je ta vlozka tak nemusi byt kotnickove boty? ¨

myslite ze treba muzu dat tu vlozku do tenisek befado, jsou kotnikove a pry maji i pevnejsi patu, ale tak furt to jsou tenisky :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková