Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejsi divná spíš naopak ![]()
Je to něco co by sis měla chránit dokud nepříjde den D. Já byla panna do 19 let a jsem upřímně ráda, že jsem nikam nespěchala ![]()
A maminka se zachovala správně ![]()
Nepřijde mi na tom nic zvláštního. Prostě až přijde někdo s kým se na to budeš cítít tak se to stane…a je jedno kdy to bude ![]()
Není na tom nic divného. Opravdu není kam spěchat. Nezáleží na tom, kolik ti je let. ![]()
To mi přijde daleko horší být nějaká " davačka" no doktorka už je asi zvyklá, že kni chodí samé 15tky z vytahanou Macochou
a dětmi na spadnutí.
Nech to být, až přijde čas. Tady to není závod o to kdo dá dřív
![]()
Hlavně klid divná rozhodně nejsi ![]()
Je ti 16, kam chceš spěchat? To je blbost.. Až na to budeš připravena, jdi do toho. Nechápu, proč by to mělo být divné
je spíš divný, že maj holčičky v 15 potřebu hned mít sex a sbírat zkušenosti
Ale jdi ty! Mamka vynadala gynekolozce a objednala tě k jiné… Kde, prosím, žiješ, že je tak jednoduché najít novou gynekolozku? A proč tolik prohlídek? V 16 letech snad nepotřebuješ na prohlídku každý měsíc!
Troll jako vyšitý. Už ten sloh mi k 16 leté dívce nesedí, spíš k nějaké zakyslé babě.
Není na tom nic divnýho a není kam pospíchat. Počkej si na kluka, kterýmu budeš důvěřovat a nevyspi se s nějakým jen proto, aby sis nepřipadala blbě.
A je dobře, že jsi to řekla mamce a ta zareagovala skvěle.
Zvlastni mi prijde reakce pani doktorky, ty urcite divna nejsi, ze jsi v 16 panna a ani kdyby ti bylo 18. Naopak, nehrnes se do toho kvuli ostatnim a ze bys mela. Mas svoji hlavu, to je zvlastni v 16! Ale v pozitivnim slova smyslu!
@Alriga píše:
Ale jdi ty! Mamka vynadala gynekolozce a objednala tě k jiné… Kde, prosím, žiješ, že je tak jednoduché najít novou gynekolozku? A proč tolik prohlídek? V 16 letech snad nepotřebuješ na prohlídku každý měsíc!
Troll jako vyšitý. Už ten sloh mi k 16 leté dívce nesedí, spíš k nějaké zakyslé babě.
A kde zijes ty? Ja menila gyndare uz 3× za posledni rok, muj sel do duchodu, s tim co prisel po nem jsem nebyla spokojena, nasla jsem jinou a taky ne, tak jsem sla k privatni a ok. A ja treba v 16 byla u gyndare casto, zanety a problem s MS. Nektere uz ty troly vidi vsude ![]()
@Alriga vždyť má za sebou jwdnu prohlídku. A proč by ebylo jednoduche najit gynekologa?
Protože ten drak, který žral jen patnáctileté panny už dávno chcípl hlady. Té doktorce projde rukama takovej materiál, že kdokoliv normální se jí zákonitě musí jevit jako divnej. Divná nejseš, i kdyby ti bylo třicet. Divnej je ten, kterej to za divnost považuje.
@Anonymní píše:
Zdravím, mám takový problém.Před necelým půl rokem jsem byla poprvé na gynekologické prohlídce. Když se mě paní doktorka ptala, jestli jsem v 16letech stále panna a ja odpověděla ano, hodila udivený výraz jak kdyby to byla chyba. K tomu dodala „zvláštní“ a zasmala se.
Mamka mi vždycky říkala, ze na některe věci se spechat nemá, protože nikam neutecou… A tohle patří mezi ně.
Navic se o kluky moc nezajimam a samotná představa aktu me malinko děsí, ale to předpokládám každýho, když je to poprvé.
Zkrátka, nejsem divná, když jsem v 16 ještě panna? Docela se bojim, ze budu panna i v 18-22 a budu u doktoru povazovana za tu „zaostalou“ nebo „divnou“
Mamce jsem to vsechno řekla. Soptila, zavolala gynekolozce - vynadala ji a objednala me k jine. Presto nevím jak se s tím „poprat“ asi delam z komara velblouda… Ale trapi me to.
Naprosto chápu, mě ten výraz mé gynekoložky taky tak přišel, byla jsem panna docela dlouho, ještě po 20. narozeninách a nechtěla jsem ten trapas absolvovat pořád dokola. Mě samotné to nevadilo, necítila jsem, že bych měla na něco spěchat, tlačit, taky jsem dost nesmělá a potřebuji spousta času, abych se někomu jinému mohla více otevřít, měla jsem štěstí a i po 20.ce vychutnávala intenzivní vztah, ale bez sexu, se vším tím příjemným mazlením a dotyky…poznávání se navzájem, bylo to krásné…Ale k té gynekoložce, ona se o to samozřejmě zajímá, protože podle toho vyšetřuje, možná jí samotné to nemusí být příjemné, ale já později zjistila, že jak se tehdá vždy tvářila, je u mé dr. dost normální výraz, jen už mě prostě nadále nepobouzel a vesměs se tvářila úplně stejně, i když jsem ji odpověděla, že již mám 1.styk zasebou ![]()
Zdravím, mám takový problém.
Před necelým půl rokem jsem byla poprvé na gynekologické prohlídce. Když se mě paní doktorka ptala, jestli jsem v 16letech stále panna a ja odpověděla ano, hodila udivený výraz jak kdyby to byla chyba. K tomu dodala „zvláštní“ a zasmala se.
Mamka mi vždycky říkala, ze na některe věci se spechat nemá, protože nikam neutecou… A tohle patří mezi ně.
Navic se o kluky moc nezajimam a samotná představa aktu me malinko děsí, ale to předpokládám každýho, když je to poprvé.
Zkrátka, nejsem divná, když jsem v 16 ještě panna? Docela se bojim, ze budu panna i v 18-22 a budu u doktoru povazovana za tu „zaostalou“ nebo „divnou“
Mamce jsem to vsechno řekla. Soptila, zavolala gynekolozce - vynadala ji a objednala me k jine. Presto nevím jak se s tím „poprat“ asi delam z komara velblouda… Ale trapi me to.