V čem nosit miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
317
27.1.12 12:24
Evulec píše:
bufinda píše:
já věděla že mě ukamenujete …myslím že každá má svůj názor a ví co je pro její dítě nejlepší !! :lol: takže když vám vyhovují šatky - noste šátky :D , mě vyhovuje nosítko - nosím nosítko :lol: .. já proti šátkum nic nemam, jen jsem viděla jak ty pani to mimčo malem vypadlo a od te doby k tomu nemam duvěru to neznamena že je špatné ale ja bych se bála
Jasně, nosítko mám taky, šátek bych nedokázala uvázat. Ale rozhodně nemám nosítko Chicco a tomu podobné nesmysly. Mám Manducu. A to, že je dítě v tvém nosítku spokojené - ono je spokojené i kdybys ho posadila nebo postavila už na nohy :lol: Nekamenuju Tě, jen mě mrzí, že mu ničíš zádička.

Mám přesně ten samý názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
27.1.12 15:17

jo jo,nase mala byla v nositku taky spokojena…jenze ja jak to videla tak letelo z domu :mrgreen: zkus dat mimcu dudlik do medu,treba bude taky protestovat :mrgreen: ale spis bych rekla ze bude taky spokojene :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
28.1.12 09:26
alchien píše:
jo jo,nase mala byla v nositku taky spokojena…jenze ja jak to videla tak letelo z domu :mrgreen: zkus dat mimcu dudlik do medu,treba bude taky protestovat :mrgreen: ale spis bych rekla ze bude taky spokojene :lol:
:pankac: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišelin
6.2.12 18:19
Kate88 píše:
Ahoj,asi už tu to bylo milionkrát,ale přesto,prosím o radu a zkušenosti,chtěla jsem poslat soukromou zprávu,ale jsem tu nová tak mi to neprošlo :roll: mám doma 3 měsíční holčičku,už od narození je strašně ukřičená,ani nepláče,prostě jí všechno vadí a stále se vzteká,nemůžeme s ní ani do kočárku,tam se jí taky nelíbí.Často ji doma musíme nosit,ale pak nic neudělám,navíc přes den skoro nespí,takže náročný.Máme pejska,no než ji do kočárku vůbec dostanu,nemusíme nikam chodit,uff,tak zvažuju koupi šátku nebo baby vaku nebo nevím,moc se v tom neorietuji.Ráda bych používala doma i venku-se psem,aspoň do obchodu,teď se nikam nedostanu.Moc děkuji za každou radu a zkušenost,už si nevím rady :zed: [/citac
jako moje dcera:-) jen jsem kojila, nosila a nosila… nespokojenost se spraví věkem
Já nosila už od narození, tak snad si tvá dcera zvykne.
Měla jsem tkaný šátek Medley, naprosto super, ale kvůli nákupům a pohotovnosti jsem koupila MANDUCU. Nemůžu si vynachválit, velmi pohodlná pro oba!!!
  • Citovat
  • Upravit
Mišelin
6.2.12 18:20

ako moje dcera:-) jen jsem kojila, nosila a nosila… nespokojenost se spraví věkem
Měla jsem tkaný šátek Medley, naprosto super, ale kvůli nákupům a pohotovnosti jsem koupila MANDUCU. Nemůžu si vynachválit, velmi pohodlná pro oba!!!

• Citovat
  • Upravit
Mišelin
6.2.12 18:20
alchien píše:
jo jo,nase mala byla v nositku taky spokojena…jenze ja jak to videla tak letelo z domu :mrgreen: zkus dat mimcu dudlik do medu,treba bude taky protestovat :mrgreen: ale spis bych rekla ze bude taky spokojene :lol:

med? to je dost silný alergen, to bych nedoporučovala!!!!

• Citovat
  • Upravit
1419
7.2.12 15:55
Mišelin píše:
alchien píše:

Hele, to bylo ale myšleno ironicky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
11.2.12 08:16
Mišelin píše:
alchien píše:

no právě v tom byla ta ironie… :roll: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15924
11.2.12 08:17
Mišelin píše:
ako moje dcera:-) jen jsem kojila, nosila a nosila… nespokojenost se spraví věkem
Měla jsem tkaný šátek Medley, naprosto super, ale kvůli nákupům a pohotovnosti jsem koupila MANDUCU. Nemůžu si vynachválit, velmi pohodlná pro oba!!!

jinak medley je snad nejhorsi satek,nedoporucuju…siji se z volne prodejne metraze :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
24.5.12 11:19

babyvak nebo nositko?

prosim o radu zkusene nosicky :-) Mam 3,5mesicni dceru a posledni dobou je strasne neklidna a jinde nez v ruce rve a rve a rve. Vyuzila bych jeste ted baby vak (libi se mi Haipa Daipa) nebo je uz lepsi poridit rovnou ergonomicke nositko (Beco Butterfly)?
Dekuju za rady :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
24.5.12 11:23

@PetulinaP podle mě 3,5m už na kolíbku babyvak nevyužije, a na nošení na boku jen v babyvaku je ještě malá. Ergonomické nosítko - záleží na velikosti dítěte, mně tam děti byly spokojené až tak od 5m, do té doby pro ně ergonomické nosítko bylo moc široké (zkušenost s mandukou a bondolinem), konkrétně beco nevím, zda má možnost tu vnitřní kapsu nějak přizpůsobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.5.12 12:00

záleží, jak velké dítě máš. náš syn si vaku moc neužil, je obrovský a taky dost motoricky zdatný, takže se mu v ergu dost líbilo už asi ve 2měsících, ale pokud je to běžně velké dítko, tak holt jedině s novorozeneckou vložkou a nevím, jak to je u Beca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
24.5.12 12:01

Určitě Becco Butterfly. Je už od tří kil a hlavně je na delší nošení. U Haipa Daipa vaku jasně ve videu říkají, že je to jen na rychlé přenesení dítěte ale není to na dlouhé nošení, protože dítě neseš na jednom rameni a budou tě z toho bolet záda. U nosítka je ta váha lépe rozložená takže tím záda nebudou trpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
24.5.12 12:01

nosím naši malou od narození v šátku a teď od půl roku v manduce (má 7m). Zatím ji dávám jen dopředu,ale začnu úvazy v šátku na záda. Manduca se na záda doporučuje až od 10ti měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
24.5.12 12:06

Babyvak jsme ze začátku nosili taky, ale nebyl dobrý. Za prvé z něj po chvilce bolí rameno (váha miminka není pěkně rozložena jako v šátku) a za druhé bylo to nepraktické, protože jednou rukou musíš furt miminko přidržovat (v šátku máš pěkně obě ruce volné).
Takže jsme pak koupili šátek Girasol 4,7 M a jsme opravdu spokojení :palec:
Nosí i manžel a líbí se mu to ;)
S nosítkem zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca