Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Používám na oblečení Jelena. Buď strouhám mýdlo nebo používám rovnou gel. Mezi deky které peru 1× za 14 dní dávám gelové kapsle od Persilu ale potom ještě navolim 35ti minutový program aby se to pořádně vymáchalo. Ale i na ty deky by stačil jelen.
Ze začátku v Lovele, později v normálním prášku + máchání navíc. Aviváž nepoužívám, máme sušičku.
Praci prasek Batole bez avivaze a na detsky program 60°C 4 machani.
Pouzivam od narozeni detsky tekuty prasek z Lidlu - Lupilu. Fialovy obal. Mala je tedy ale nenarocna, nikdy se mi po nicem neosypala. I opruzeniny ve vetsim jsme resily snad jen jednou u antibiotik, jinak opravdu jen parkrat bylo potreba namazat - vetsinou po pamperskach.
Jeste jsem vyzkousela Persil, byl v akci a cenove vychazel stejne jak Lidl a taky super. Trochu lepe voni mozna.
Jinak male je ted 11 mesicu a kdyz jsme u mych rodicu, mamka ji uz pere v klasickem prasku, co ma z Lidlu (tekuty s marseillskym mydlem) a ok. Ale jak rikam, dcera je v tomto od narozeni pohodar ![]()
Já používám Persil sensitive, dcera je atopik a gel jí nevadí, aviváž ale nepoužívám.
Persil sensitiv gel. Zkousela jsem lovelu, v prášku.....nerozpousti se mi a to peru na 60. Akorat mi zanasela latkovky. Holka je ale taky nenáročná, z prani se neosypala nikdy. Ale z 90% peru jeji veci na 60. Akorat deku v postýlce ma pranou max na 40.
Používám buď Persil sensitive, nebo přímo z DM drogerie ten jejich prášek pro děti v bílém obalu a aviváž lenor bílý
Avivaz take nepozivam. Nekde jsem cetla, ze maminky pouzivaji ocet na zmekceni, my mame susicku a od tama je detske obleceni jak oblacek.
A peru na 30 az 40, vyjimecne na 60.
https://www.dm.cz/…5214508.html
A davam ho malo, jednou za cas prileju dezinfekci na pradlo…
Avivaz nepouzivam.
Já také Persil senzitive a panáka octa do posledního máchání.
Ahoj, omino bianco, bez avivaze. Veci na 40 plinky,bryndacky obcas na 60. A bez avivaze.
Do 6.měsíce Persil Sensitive gel bez aviváže, od té doby peru s naším prádlem ve stejném prášku, někdy Persil, někdy Ariel, teď momentálně z Dm. Dávám i máchadlo, jen přidám nakonec ještě jedno čisté máchání. Prádlo zůstane i tak krásně voňavé ![]()
Pouzivala jsem praci prasek batole, prala na vyssi teplotu, davala machani navic, misto avivaze ocet