Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Můj partner je mnohem skromnější. Nemusím na sobě mít vůbec nic. ![]()
@Anonymní píše:
Zajímá mě jak se oblékáte, aby jste se líbily partnerovi? Na mého přítele zabírá když si vezmu kozačky na podpatku, kožené legíny a kožené rukavice. Dokonce mi už sám koupil jedny černé po lokty a když ho v nich vedu za ruku je v sedmém nebi
Upřednostňuje kůži lidskou. Neoblečenou. Boty na podpatku nenosím, nechci mít halux. A na kožené legíny nemám ten správný zadek.
@Anonymní píše:
Zajímá mě jak se oblékáte, aby jste se líbily partnerovi? Na mého přítele zabírá když si vezmu kozačky na podpatku, kožené legíny a kožené rukavice. Dokonce mi už sám koupil jedny černé po lokty a když ho v nich vedu za ruku je v sedmém nebi
1)Anonym? Proč?
@modravlocka
nenarocny
staci kdyz si vezmu sukni,boty na podpatku,ale ted jsem 35tt takze nosim kalhoty furt
@Anonymní píše:
muj chlap mě má nejradsi ve sportovním. To mě pochválí že vypadám jak teenager.. naopak v elegantním mi říká že mi to přidává roky, vypadám jak paní
Minišaty a kozačky
to je když deme někam ven, ale jinak je nenáročný a nemusím mít nic ![]()
@Natálka26 píše: 1)Anonym? Proč?
- mému je to asi úplně jedno,nejvic asi silonky, ale především kvůli čemu se mnou je jsou úplně jiný věci,než oblečení.
Beztak je to chlap… Ale nejspíš zbožňuje teletinu ![]()
Nejvic se mu libim v sexy pradle, ale asi zas ne tak moc, nikdy mu to dlouho nevydrzi ![]()
@Russet píše:
Upřednostňuje kůži lidskou. Neoblečenou. Boty na podpatku nenosím, nechci mít halux. A na kožené legíny nemám ten správný zadek.
Já na to třeba zadek mám, ale nechci ho mít zapařenej ![]()
@Anonymní píše:
Můj muž je velmi šetřivý a projevuje se to i ve vkusu k mému oblékání. Má nejradši, když nemám nic
![]()
@Čičorečka píše:
Já na to třeba zadek mám, ale nechci ho mít zapařenej
A v zimě v tom je zas zima, ne?
@Russet píše:
A v zimě v tom je zas zima, ne?
No je to fakt nepříjemný. Jak ta pravá, tak i nepravá kůže. Hnus. Od tý doby, co jsem si je vyzkoušela, mě pohled na takhle oblečené ženské odpuzuje ![]()
Memu muzi se nejvic libim v jeho obleceni, pripadne v maskacich a cernym upnutym triku, pripadne zbroji, idealne upatlana od blata nebo tak ![]()