V čem se partnerovi nejvíc líbíte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Karolína B92
30.12.18 21:47

V čem se partnerovi nejvíc líbíte?

Zajímá mě jak se oblékáte, aby jste se líbily partnerovi? Na mého přítele zabírá když si vezmu kozačky na podpatku, kožené legíny a kožené rukavice. Dokonce mi už sám koupil jedny černé po lokty a když ho v nich vedu za ruku je v sedmém nebi ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2813
30.12.18 21:49

Můj partner je mnohem skromnější. Nemusím na sobě mít vůbec nic. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.18 21:51
@Anonymní píše:
Zajímá mě jak se oblékáte, aby jste se líbily partnerovi? Na mého přítele zabírá když si vezmu kozačky na podpatku, kožené legíny a kožené rukavice. Dokonce mi už sám koupil jedny černé po lokty a když ho v nich vedu za ruku je v sedmém nebi ;)

Upřednostňuje kůži lidskou. Neoblečenou. Boty na podpatku nenosím, nechci mít halux. A na kožené legíny nemám ten správný zadek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
30.12.18 21:52
@Anonymní píše:
Zajímá mě jak se oblékáte, aby jste se líbily partnerovi? Na mého přítele zabírá když si vezmu kozačky na podpatku, kožené legíny a kožené rukavice. Dokonce mi už sám koupil jedny černé po lokty a když ho v nich vedu za ruku je v sedmém nebi ;)

1)Anonym? Proč?

1. mému je to asi úplně jedno,nejvic asi silonky, ale především kvůli čemu se mnou je jsou úplně jiný věci,než oblečení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.18 21:53

@modravlocka :potlesk: :lol: nenarocny :lol: staci kdyz si vezmu sukni,boty na podpatku,ale ted jsem 35tt takze nosim kalhoty furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.12.18 21:54
@Anonymní píše:

muj chlap mě má nejradsi ve sportovním. To mě pochválí že vypadám jak teenager.. naopak v elegantním mi říká že mi to přidává roky, vypadám jak paní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
30.12.18 21:54

Minišaty a kozačky :D to je když deme někam ven, ale jinak je nenáročný a nemusím mít nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
30.12.18 21:57

Jen tak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.18 21:57
@Natálka26 píše: 1)Anonym? Proč?
  1. mému je to asi úplně jedno,nejvic asi silonky, ale především kvůli čemu se mnou je jsou úplně jiný věci,než oblečení.

Beztak je to chlap… Ale nejspíš zbožňuje teletinu  :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5178
30.12.18 22:01

Nejvic se mu libim v sexy pradle, ale asi zas ne tak moc, nikdy mu to dlouho nevydrzi :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
@Russet píše:
Upřednostňuje kůži lidskou. Neoblečenou. Boty na podpatku nenosím, nechci mít halux. A na kožené legíny nemám ten správný zadek.

Já na to třeba zadek mám, ale nechci ho mít zapařenej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
@Anonymní píše:

Můj muž je velmi šetřivý a projevuje se to i ve vkusu k mému oblékání. Má nejradši, když nemám nic :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.12.18 22:02
@Čičorečka píše:
Já na to třeba zadek mám, ale nechci ho mít zapařenej :lol:

A v zimě v tom je zas zima, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
30.12.18 22:09
@Russet píše:
A v zimě v tom je zas zima, ne?

No je to fakt nepříjemný. Jak ta pravá, tak i nepravá kůže. Hnus. Od tý doby, co jsem si je vyzkoušela, mě pohled na takhle oblečené ženské odpuzuje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
30.12.18 22:24

Memu muzi se nejvic libim v jeho obleceni, pripadne v maskacich a cernym upnutym triku, pripadne zbroji, idealne upatlana od blata nebo tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková