V čem vaše mimi spinká?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1612
7.6.10 22:45

V čem vaše mimi spinká?

Ahojky potřebuju poradit. V čem dáváte teď vaše děti spát? Já jsem doteď dávala malému na spinkání pyžamko (overálek) a spal ve sapcím pytli přkrytý lehkou dekou. Ale teď začaly ty vedra a malý je permanentně spocený na hlavičce. V pokojíčku má poměrně dost teplo, ale nemáme klimatizaci, tak nevím jak tam ochladit. Dneska jsem ho dala spát jen v pyžamku a přikrytého dekou, ale opět je zplavený. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30420
7.6.10 22:50

Nám Miška spinká v teňounkém overálku a přikrytá dekou, ale taky jsme to řešili. Necháváme přes den v pokoji otevřené okno, ale staženou roletu, tak nám to tam sluníčko nevyhřeje a večer když jde Miška spinkat tak je tam fajný vzduch a navíc se nám přestala potit. Když se nám tak potila, tak jsem ji pod hlavičku dávala plinku a taky to trošku pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
7.6.10 22:51

když je chladno(máme velký dům) tak dávám bodíčko a přes něj dupačky :-) když je tepleji tak body s krátkým(či dlouhým)a bud punčocháčky nebo kalhotové pyžamko :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.6.10 22:54
Michaelakkk píše:
když je chladno(máme velký dům) tak dávám bodíčko a přes něj dupačky :-) když je tepleji tak body s krátkým(či dlouhým)a bud punčocháčky nebo kalhotové pyžamko :-)

skvělá rada, to přesně chtěla zakladatelka slyšet

• Citovat
  • Upravit
10052
7.6.10 22:56

nám do ložnice svítí sluníčko jen ráno, pak už ne takže neni večer zas až tak vyhřátá, ale zatím mi přijde že ještě nejsou taková vedra, takže zatím dávám jen pyžámko, a přes ní deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
7.6.10 22:59

Já dávám taky jen pyžamko a deku, ale malej se vždycky odkope, spací pytel už mi přijde teď moc. Má okno na jih, takže se to tam hezky vyhřeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
7.6.10 23:03

Já dávám body s dlouhým rukávem a punčošky, protože malej spí na peřině téměř celou noc, nesnese být přikrytý. V ložnici máme otevřené okno přes noc a ráno je tak akorát ani spocenej ani studenej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.10 23:08

dávám body s krátkým a punčocháčky, až bude ještě tepleji, nechám jen body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9099
7.6.10 23:46

Ahojky tak teď má tenkej overálek.A je přikrytá tou dětskou peřinkou.Ale až budou větší vedra tak už body krátký rukáv i nohavice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
8.6.10 01:38

Emca kdyz loni bylo tak horko tak spavala v tenkem overalku z Tesca,takovy ten co mu konci nohavicky nad kolinky.
Obcas jsem ji to nechavala i rozepnute vhledem k tomu ze mela plinecku tak aby se zbytecne nepotila jeste mezi nozkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
8.6.10 07:50

Ahojky, od narození (tzn. říjen) jsme měli v ložnici cca 20°C a Kuba spal jen v overálku a na sobě deku (2×přeložená larysa).....neodkopává se tolik, tak nebyl důvod na spacáček. Poslední dny má jen bodyčko kr. nebo dl. rukáv a tu deku…máme byt ve starém cihlovém činžáku, a i tak je tu v noci 23,5°C :roll: Včera spal jen v plence, bylo tu v noci 24°C,a to jsme větrali na obě strany bytu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21992
8.6.10 07:58

Dupačky (overálek) a spací pytel - máme jenom takový tenký, „sešitá deka“. Teplý pytel už je uklizený ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
8.6.10 08:00

V tomhle teplu jsem dávala bodíčko s krátkým a letní spací pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7247
8.6.10 08:12

Holky mi už několik týdnů spí jen v body s dlouhým rukávem a v pytli. Bez ponožek. A je jim fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21502
8.6.10 08:13

my jsme dávali letní overálky (krátký rukáv, krátké nohavice) a přes nožičky lehkou bavlěnou deku. Ale klárka je hodně horkokrevná a stejně spávala odkopaná :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková