V čem vaše mimi spinká?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
381
8.6.10 09:04

My mame porad body dlouhy rukav,pyzamove kalhoty,tenke ponozky,prikryty deckou,nekdy i perinkou,pres noc mam otevrene okno,pres den stahuju v loznici rolety,aby se to tam tak nevyhralo.Spoceny neni,ale nekdy mu je teplo a to se porad mrvi :-? ,tak ted taky uvazuju o zmene,jinak je to zmrzlina po mne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
8.6.10 09:07

Holky, musí mít skoro tříměsíční mimi bodýčko? Nebo může mít kraťásky a tričko? Pod nim třeba tílečko?

• Citovat
  • Upravit
781
8.6.10 09:10

V tenkém overálku a tenkém spacáku.

Caty píše:
Holky, musí mít skoro tříměsíční mimi bodýčko? Nebo může mít kraťásky a tričko? Pod nim třeba tílečko?

Může mít celkem cokoliv, akorát bodýčko trochu přidržuje plínku, takže mně osobně se zdá praktičtější. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
8.6.10 10:25
martice píše:
Ahojky potřebuju poradit. V čem dáváte teď vaše děti spát? Já jsem doteď dávala malému na spinkání pyžamko (overálek) a spal ve sapcím pytli přkrytý lehkou dekou. Ale teď začaly ty vedra a malý je permanentně spocený na hlavičce. V pokojíčku má poměrně dost teplo, ale nemáme klimatizaci, tak nevím jak tam ochladit. Dneska jsem ho dala spát jen v pyžamku a přikrytého dekou, ale opět je zplavený. :nevim:

martice - přesně jako ty - máme pytel, protože deka vždy spadla..
ještě v zimě spala také v overálku, pytly a přes to slabou deku ( která občas v noci byla mimo). Ted od jara spí už jen v tom overálku a pytli.. A před den jen v tričku s krátkým r., plíně a pytli. bez ponožek a nohavic..
I tak je někdy spocená.
Pokud se bude potit asi koupím nějaký lehčí pytel - jen z falnelu nebo nějaké látky, tenhle je trochu zateplený.
pytel budeme ještě dlouho potřebovat - s dekou si to vůbec nedovedu představit, ona hrozně cvičí v posteli, to by byla věčně nahá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22074
8.6.10 12:11
Caty píše:

Může mít cokoli - ale to tričko se mu bude shrnovat, mačkat pod zády a bude mu to nepohodlné… Takovému pinďovi je v bodýčku nebo v dupačkách nejlíp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
190
8.6.10 14:50

V létě spal v tenkém letním pytli a tričku, nebo body s krátkým rukávkem. Ale pocení se úplně nevyhneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neczuz
8.6.10 20:03

V létě overal s krátkými nohavicemi a rukávy nebo body s krátkým. A pak v pytli. V zimě měl body s dlouhým a pytel.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková