Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Určitě počkej týden, dva… Revize kdyžtak může být později, ale pokud je žloutkový váček, šance by mohla být…
Jo super jsem ráda, že mi píšete ať počkám. Myslela jsem že jsem citlivka nebo tak protože mám pocit že se tak na mě doktorka dívala..
Jednak bych počkala jestli se embryo objeví a hlavně bych se nehnala do revize, ale zvážila počkat na samovolný potrat. Je to daleko šetrnější.
@Travka zloutkovy váček se vyskytuje většinou u prosperující gravidity. Počkej. Dle nepravidelné MS by se řídit neměla
Určitě aspoň týden, nejlíp dva počkejte. Přeji Vám, aby vše dobře dopadlo ![]()
@Travka a driv si test nezkousela?na gynde si byla kolikateho?
@karkarka ne nezkoušela. Vůbec mě nenapadlo že by se to mohlo povést. Test jsem si udělala až když mi bylo špatně. U doktorky jsem byla 23.1.
Určitě počkejte, i kdyby to dopadlo špatně, tak může dojít k samovolnému potratu. Je to pro tělo i duši mnohem lepší varianta než revize.
@Térouš jsem toho samého názoru. Jsem z toho celkem vyhukana ale určitě teda ještě počkám 😊
Tak ja mela posledni ms v pulce listopadu a prvni pozitivni test v pulce ledna.na ko jsme sla myslim v pulce unora.kdyby se doktor ridil ms ,nespi ted tady vedle me 5ti mesicni syn
ja bych pockala ![]()
@Travka určitě pockejte zazila jsem to same nejprve prázdný gestacni vacek a dr rikal ze uz by mělo být vidět embryo a cca za 14 dní už bylo i srdíčko taky me chteli poslat na revizi ještě že jsem nesla dnes uz mam rocniho vytouženýho a hlavně uplne zdraveho kloucka