Stent do ledviny v těhotenství

1322
8.2.19 13:25

Me byl stent zaveden v lednu, ve 33tt, vse probehlo v poradku, akorat prvni dny me dost bolel, obzvlast proto, ze malej me do nej neustale kopal. O riziku predcasneho porodu se nikdo nezminil. Z nemocnice me propousteli 4 den. Nyni jsem 37tt+3, musim akorat hodne pit, jinak vse bez problemu a malej nevypada, ze by chtel jeste ven. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35329
8.2.19 13:28

Ve 33.t je asi vetsi riziko, ze ti odejde do konce tehotenstvi ledvina, nez ze po zavedeni stentu dojde k predcasnemu porodu… takze bych se asi nebranila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.2.19 13:46

@Mika.ella1 mě prave nejvíc straší předčasným porodem a nebo propichnuti mocovodu atd , samé věci díky kterým se mi tam opravdu nechce … taky jsem se nezeptala zda po zákroku půjdu domu a nebo tam nějaký ten den zůstanu .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.2.19 13:47

@mroe No prave už to hlavně ani nezvládnu se tomu bránit , už teď chodím každý týden na urologii na vyšetření a dnes mam takové bolesti , ze tam asi budu muset opravdu jet . :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.2.19 14:00
@Veru97 píše:
@Mika.ella1 mě prave nejvíc straší předčasným porodem a nebo propichnuti mocovodu atd , samé věci díky kterým se mi tam opravdu nechce … taky jsem se nezeptala zda po zákroku půjdu domu a nebo tam nějaký ten den zůstanu .

U me zadne komplikace opravdu nebyly. V nemocnici urcite alespon jeden den budou sledovat moc. Ja byla dele kvuli bolestem prave kvuli kopani maleho, mocova trubice je pak citlivejsi, nez se zhoji podrazdeni. Ale me tedy ta ledvina bolela tak, ze bych podepsala smlouvu s dablem. Pokud je to potreba, myslim, ze vetsi riziko je nechat to byt. U me uz malem bolesti ledviny vyvolaly predcasny porod. Zavedeni trva chvilicku a uleva to byla neuveritelna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
8.2.19 14:11

@Mika.ella1 Já už prave dnes myslela , ze snad rodim, nebo , ze mi ta ledvina vyskočí z těla sama , takže se už asi fakt budu muset odhodlat a jet tam si to nechat zavést …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1682
8.2.19 14:16

@Veru97 Držím palečky. Dej nám pak vědět, jak to s tebou dopadlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1322
8.2.19 14:18
@Veru97 píše:
@Mika.ella1 Já už prave dnes myslela , ze snad rodim, nebo , ze mi ta ledvina vyskočí z těla sama , takže se už asi fakt budu muset odhodlat a jet tam si to nechat zavést …

Drzim palce. Jinak ja,resila na gynekologii, na urologii mi rekli, ze tam nemam co delat, ze je tam vysoce infekcni prostredi, byla jsem tam odvezena pouze na zakrok :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
10.2.19 23:31

Děkuji všem . Tak jsem tam jela jelikož se mi přidaly i teploty a zimnice , přijela jsem tam a byla tam úplně jiná doktorka , takže mi vzala krev a usoudila , ze to zavádět nebude , ze testy jsou jaks taks ok a ze horečky mam teda asi ze začínající nemoci , takže mě poslala domu s léky na bolest s tím , ze ve čtvrtek tam jedu oper znovu už za doktorem jako vždy . No asi každý to tam má každý jinak a ve čtvrtek se teda asi na ten zákrok už domluvim protože bolesti mam pořad a léky opravdu do sebe cpát nechci . :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4385
13.6.23 12:08

Obnova diskuze

Ahoj holky,
obnovuji diskuzi. Dnes jsem byla po 2 měsících na kontrole na urologii, a bohužel mám v obou ledvinách, v pravé více dilataci. Vyšetřoval mě primář, který mi to vysvětlil a souhlasila jsem se zavedením stentu. Byla jsem se domluvit na gynekologii, kde budu ležet. V pátek jdu k obvoďákovi na předoperační vyšetření, a v úterý nastupuji do nemocnice, stent mi mají zavádět ve středu a ve čtvrtek mě snad pustí domů. Na co se potom připravit? Někde čtu, že je to v pohodě a někde zase, jak to potom bolí, čůrá se spíše krev, ženský neujdou víc jak 200 metrů, jaká je to bolest. Vytahuje se prý na konci 6ti nedělí. Rodily jste vaginálně, v termínu nebo skrz stent byly komplikace, a museli Vám porod vyvolat dříve či jít na císař? Budu ráda za všemožné zkušenosti.

Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky