V kojenecké vodě je toluen!!!
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
V kojenecké vodě je toluen!!!
Holky posílám odkaz na kojeneckou vodu, v níž je podle inspekce toluen, čtěte tady:
http://www.blesk.cz/…-toluen.html
Používám tuto značku, sice vadnou šarži nemám, nicméně uvažuji, že bude jistější voda z vodovodu.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
tu já taky používám?? snadto opravdu našli jen v té pětilitrové, ale kupovat ji asi už nebudu!! ![]()
- Citovat
- Upravit
Jé mám strach že to je i vté co mám doma? jaká je pravděpodobnost? mám 2L petky!! ![]()
- Citovat
- Upravit
Hm, už jsem to taky četla. Ty pětilitrovky jsme měli asi tři, čtyři, bohužel už nezjistím, jestli to byly zrovna ty závadné
A dcera je všechny poctivě vypila.....
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No holky já ji taky používám a tenhle týden jsem načala mormálně novou flašku,malé jsem udělala čajík a nechtěla to,já jsem se pak napila a smrděla jak ředidlo,tak jsem to všechno vylila,ale další láhev už nesmrděla,tak jsme to pili!Člověk už fakt neví,co si koupit,když už je to i v kojenecké vodě!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pett1 píše:… tak tohle si říkám odjakživa a baleným vodám (ať už si říkají jakkoli - kojenecká, pramenitá, zázračná…) prostě nevěřím. Nedávno dělali test balených vod a z 20 prošla snad jen jedna, kdežto vody z vodovodu prošly všechny.
Používám tuto značku, sice vadnou šarži nemám, nicméně uvažuji, že bude jistější voda z vodovodu.![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Michaelakkk píše:
Jé mám strach že to je i vté co mám doma? jaká je pravděpodobnost? mám 2L petky!!
koukni na datum spotřeby ta vadná má 2.8.10 jiné jsou o.k
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, osobně baleným vodám moc nevěřím i proto, že vím, jak se skladují atd., s tím výrobce nepočítá, distributorovi je jedno, kde to nechá, klidně s nějakou chemií atd., mnohdy ani netuší, že to může být problém…
nevím, úplně bych si nebyla jistá, že se to ocitlo jen v jedné šarži, pokud by mne neujistili, že zkontrolovali tzv. departážní vzorky, nebo neobjasnili příčinu obsahu toluenu. což se nestalo..
tuhle vodu bych si nekoupila a taky Vojta pil odp počátku jen kohoutkovou vodu. trochu tvrdší, pravda, ale zdravotně nezávadnou, z pohledu mikrobiologie určitě taky..
vlatsně mě tohle ani nepřekvapilo, říkala jsem si, že už dlouho nebyla žádná vadná voda… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já mám doma pětilitrovku se spotřebou do 1.8.2010, to je jen o den
, radši jí asi taky vyleju a budu používat vodu z vodovodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jee, ta v tech testech v D-testu zrovna vysla nejlip, teda v dobe, kdy jsme s balenou koncili, tak jsme ji nepili. To je drsnyyy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky,dávali to včera ve zprávách.Koukám,že si člověk nemůže být už ničím jistý,ani tím,že je to pro děti.Vodu z vodovodu doporučují už pár let.Když kouknete www.dtest.cz,tak tam zkritizovali balené vody.Od malička používám převařenou a žádné problémy jsme nikdy neměli.Zkuste to! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě že kojenecké vody nepoužívám jak se malá narodila bylo mi vyslovně doporučeno dávat vodu z kohoutko, ale převařenou, kojenecká voda je prý zbytečná, tak snad to bude oka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Safryš… Šárka byla týden na UM (kvůli mým ATB), doma jsem jí vařila UM z kohoutkové vody, ale na dva dny jsme jeli k mamce a u nich má celá dědina ve vodě ve studních koliformní bakterie (asi z okolních polí), takže jsem poprvé (a zřejmě teda naposledy) koupila balenou kojeneckou vodu - a zrovna Horský pramen… Tak nevím, jestli ty koliformní bakterie, navíc po převaření, nebyly bezpečnější ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ježiš, to je výborné, kojeneckou vodu vůbec nekupuju a zrovna dneska jsem mu s tím zředila pití - ať má taky někdy něco lepšího
Byla to dvoulitrovka teda… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Angua píše:
Ježiš, to je výborné, kojeneckou vodu vůbec nekupuju a zrovna dneska jsem mu s tím zředila pití - ať má taky někdy něco lepšíhoByla to dvoulitrovka teda…
Angi, to se povedlo! To fakt naštve ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit