Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lumu píše:
ty bláho to jsem vůbec nevěděla, že se to počítá podle délky cyklujá měla vždy těch 28 právě…
no aspoň budu vědět pro příště
Pokud nemas prave tech 28 dni cyklus, tak je nesmysl pocitat to podle PM. Prece mi nebude doktorka rikat a psat, ze jsem 12 tt, kdyz jsem 9 tt, protoze mam cyklus 36 dni nekdy i vice. Bohuzel nekteri doktori hledi jen na PM , a pak to tak nekdy dopada.....
Donata píše:
zdravím holky, mám takovej problém a asi neumím počítat nebo tomu vůbec nerozumímdnes jsem byla u dr, který mi potvrdil těhotenství. ALE. Myslela jsem si, že budu tak v 6tt. Poslední menstruace byla 23.ledna 2011, ovulaci nevím, kdy mám, neb mám delší cykly, cca 35 dní, styk byl 5. a 9.února 2011. Dr udělal utz a byl vidět gestační váček o velikosti 5mm, zatím žádné embryo, prý je ještě moc brzy, páč podle dr jsem mezi 4 a 5tt, tak já tomu teda fakt nerozumím…nemáte někdo zkušenost s tím, že byste se ,,přepočítali" a dr Vám nahlásil těhu mladší než jste očekávali?? Děkuju!!!!
Donat,jak uz psaly ostatni amminky tady,tak ti jeste upresni delku tehu na utz,ktery je presnejsi..drzim paleckyaby bylo vse ok a preji ti pohodove tehu !!!!!
![]()
Ahoj děvčata ¨:) mám otázku, dnes jsem byla na ultz, ale plod je ještě maličký, lékař mi potvrdil těhotenství, ale nevím, v kolikátém jsem vlastně týdnu? poslední MS začla 19. června a cyklus mám cca 28-30 dní : ) děkuji
@Evca151 Tady http://www.tehotenskakalkulacka.cz/ si to zadáš a vyjde ti 6+0 ![]()
Děkuji za rady
váhala jsem mezi 4 a šestým, vím, že se nějak první dva týdny odečítají, děkuji : )
Ahoj holčiny, maminky, těhulky: Taky bych se ráda přidala 10.3. mi měla dorazit ms nedorazila ale vsimnula jsem si toho až 17.3.
Takže poslední ms 5.2. a když jsem si to zadala do tehotensky kalkulacky jelikož mi vyslo 5 testů pozitivních tak mi vyšlo že jsem 6+3tt. Druhý den jsem jela k doktorce na potvrzeni a řekla mi že plod odpovída 6tt. Takže tomu vubec nerozumim, v kterým vlastně týdnu jsem. Když jsem se nato ptala říkala ze mam delsi cyklus(33) a že mohla byt ovulace posunuta.Ale o
nemluvila jestli bylo vidět. 7.4. jdu na kontrolu jestli je všechno v pořádku. Tak doufám že bude vše ok.Dnes jsem podle DR. 6+4tt a podle kalkulacky 7+2tt
Ahoj vubec nemám ponětí v kolikátém jsem týdnu, posledni ms jsem mela 16.12 evoluci jsem mela 29.12 na gyndě jsem byla 20.1 a to mi potrvdil že jsem tedy těhotná ale neřekl mi v kolikátým jsem, řekl mi jen at přijdu za 3 týdny. poradíte mi prosím. ![]()
ty bláho to jsem vůbec nevěděla, že se to počítá podle délky cyklu
já měla vždy těch 28 právě…
no aspoň budu vědět pro příště