Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já nikdy při tak brzkém potratu na revizi nemusela. Pij bylinky a bud v klidu. Když jsem skončila takto ve špitále, primářka mě chtěla na revizi hnát, ale moje gynekoložka mi říkala, že je to naopak mnohem větší zásah do těla. Za pár ní mě zkontrolovala a bylo vše ok. To jsem zažila ještě kolikrát a to už jsem měla gynekologa a ten taky nechtěl posílat na revizi. Za pár dní bylo už čisto.
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.
Ahoj, v 7+4tt (před dvěmi týdny) doktor zjistil, že se plod nevyvíjí, tak jak by měl a upozornil mě na možný potrat. Na kontrolu jsem měla jít včera ale v sobotu jsem začala špinit a v neděli už to vypadalo jako slabá menstruace. Volala jsem, že na kontrolu asi teda nebudu chodit a přijdu až bude po, na kontrolu jestli odešlo vše. Dnes večer jsem začala mít bolesti (jak slabé kontrakce) a v noci jsem potratila. Fyzicky i psychicky se cítím ok, jsem s tím smířena. Do toho nočního potratu jsem pila malinovnik a kontryhel. Mam v tom pokračovat? Chtela bych, aby se tělo vyčistilo samo a ja nemusela na revizi (ale chtit můžu ze..😀). Popripade mam doma jeste nápařku vhodnou po potratu. Kdy ji můžu použít? Krvácím pořád ale to hlavní už ze me vypadlo. Cetla jsem, ze by se nemela používat při krvácení ale zároveň jsem cetla, ze to krvácení urychluje, tak nevim.. moc dekuji