V noci nečůrá

6956
7.3.12 08:38

V noci necura

Mam dvou a pul mesicni holcicku:) prez den cura normalne, v osm ji dam spat a ona az do 6 ti do rana ma suchou plenu a to v noci 1-2 krat krmime. Je to normalni??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
7.3.12 08:40

No úplně běžné to není, ale nemyslím, že by to byla nějaká vada. Můžeš odplínkovat na noc v ani ne 3m :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
7.3.12 08:42

Buď ráda, my máme ráno plínku těžkou snad 3 kila :-D A teď vážně … v noci by mělo zažívání „odpočívat“, je to nastaveno tak, že se vylučovací procesy jaksi zpomalí a my celou noc nemusíme na záchod, pokud jsme zdraví. Těžko říct, zda u takového malého miminka už to takto funguje :nevim: Na to Ti odpoví asi spíš lékař. Ale jestli jinak vylučuje, tak to asi nijak nebezpečné není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
7.3.12 08:42

Muže být, hlavně jestli čurá přes den. U nás se taky čuralo až v 6 ráno :palec: Ale ta nálož :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
7.3.12 08:44

pí tvrdě, nečurá. Předpokládám, že se to po 3 měsících změní, děti přestanou ¨spát tak tvrdě a víc čurají.
Mě se to u syna stalo asi jen dvakrát, byla jem z toho vyplesklá a i jem volala na pohotovost. Ráno ale už vždy čural jako koroptev.
POkud přes den čurá dost, prospívá, tak to neřeš (nebo se alespoń naž to neřešit :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
7.3.12 08:45

Tak my v noci nekrmime, tak vecer dostane po kojeni cistou plinu a rano je skoro sucha,cura az pri jidle.

• Citovat
  • Upravit
15074
7.3.12 08:49

To se u nás stalo asi jenom jednou, že byla plína za celou noc suchá. Jedno období byla i polosuchá, ted jsou to zase nálože:-) Záleží na spánku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
7.3.12 09:03

já myslím, že je to normální. Naše malá taky kolem toho třetího měsíce mívala kolem třetí ráno pořád skoro suchou plenu, tak od té doby v noci nepřebaluju, začíná pořádně čůrat až nad ránem, kolem sedmé už je tam nálož :-). V noci taky kojím 2 x. Nejvíc čůrá ráno a dopoledne, tak je asi to vylučování nastavené, resp. ledviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
7.3.12 09:07

mně dělá dcerka tohle doted… čůrá až jak se vzbudí a trochu probere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.3.12 09:45
Janichka píše:
Mam dvou a pul mesicni holcicku:) prez den cura normalne, v osm ji dam spat a ona az do 6 ti do rana ma suchou plenu a to v noci 1-2 krat krmime. Je to normalni??

jestli normální nevím, ale muje dcera to měla taky takhle, přes den čurala pořád a v noci nic. naivně jsem si myslela, že jí to vydrží a najednou čurat začala i v noci a to pořádně :mrgreen: ale kdy to bylo to nevím :nevim: tak kolem půlroka, řekla bych :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.3.12 11:14

Ahoj, malá (pokud nekaká) má plínku klidně od 20 hod až tak do 8 do rána… A naducaná není… Ale ta další je fakt nach*aná snad během hodinky :mrgreen: tak snad je to ok, nikdy mě nenapadlo se tím nějak znervózňovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
7.3.12 13:40

Neboj se, je to normalni, je to sikula a uz se uci pres noc necurat :-) U nas se to taky obcas stava a doktorka rikala ze je to v pohode, kdyz cura pres den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Evinaa
12.9.13 07:25

Ahoj holky.Ella taky necura od sedmi do sedmi
;) Neuveritelny jak to muze vydrzet tak dlouho ve trech mesicich.Ale pak do obeda nic jineho nedelam nez prebaluju :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
97
7.1.14 20:08

Holky prosím o radu…mám 3měsíční holčičku a dnes odpoledne jsem ji před spaním dala čistou plenku, 3 hodiny spala v kočárku a plenku měla suchou, je to normální??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
7.1.14 20:23

Je, nase mala necurala i dvanact hodin :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí