Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Dobrý večer. Zakládám toto téma tak trochu jako můj průzkum - ze zvědavosti
Bez čeho jste se tedy s miminkem neobešly? A myslím tím hlavně věci, o kterých jste si předem vůbec nemyslely, že je budete používat, nebo jste od nich ani nevěděly.
Pro mě byly mými největšími a nejpřekvapivějšími tyto objevy:
spací pytlík (jakoby overal, ale naspodu pytel, ne takový ten bez rukávů)
klasická zavinovačka (naivně jsem si myslela, že je to věc zastaralá a budu používat jen rychlozavinovačku)
probiotické kapky
klín na spaní (byla jsem poněkud hysterická, když začala v noci ublinkávat a spala rovně na zádech)
Takže tak za mě. Takové odlehčené téma na pondělní večer ![]()
celkově chůvička
říkala jsem si, že je jen ve druhých dveřích a že to hned uslyším, haha, byla jsem za ni ráda ![]()
Heh rektální rourkuani jsem nevěděla že něco takového je a jinak taky monitor dechu se kterým jsem byla klidnější
monitor dechu a koupací kyblík. To byly věci, který jsem odsuzovala, nechtěla. Kyblík si prosadil chlap a já za něj nakonec byla vděčná.
GAZOLDA píše:
staré telefony–nejoblíbenější hračka
jo jo, to jede i u nas ![]()
monitor dechu.Bez toho bych měla malého jen 13 dní.. ![]()
Myslím si že ten kdo nemá peníze a rozhoduje se co koupit že tohle je investice která stojí za všechny peníze.
tak za mne chuvička, bezdotykový teploměr, cestovní postýlka.
Urcite chuvicka,stala jsem se na ni doslova zavisla. ![]()
Nosim si ji i do vany,ikdyz mam koupelnu hned vedle detskeho pokoje.
Dale pak rychlozavinovacka,za tu jsem byla stastna.
No a ted to je „susnak“ nase uklidnovaci triko,ale to uz sem asi nepatri,nebot mala je uz je vetsi didatko a ne miminko ![]()
starý telefon, ale dotykový a musí být zapnutý aby to něco dělalo jinak ho to nebere a bere muj.
tak ja musim mit pro maleho kazdou blbost
ma vibracni sedatko, houpacku, ale nejvetsi radost mam z kolotoce - rainforest, to byla nejlepsi investice a bez toho uz bych se dneska ani ja, ani syn neobesli ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
monitor dechu.Bez toho bych měla malého jen 13 dní..Myslím si že ten kdo nemá peníze a rozhoduje se co koupit že tohle je investice která stojí za všechny peníze.
koupila bych až po porodu, my ho nepotřebovali
ale určitě pomohl, koukám, že malej je krásnej ![]()