V noci se probouzí šíleným pláčem

25.9.11 08:52

V noci se probouzí šíleným pláčem

Ahojky, roční holčička se mi pravidelně posledních pár nocí probouzí hysterickým pláčem a nejde jí utišit, nechce dudlík, čaj a ani mě. :-(
Dnes jdem přestavět ložnici,tak to třeba pomuže.
Kdybych to řekla doktorovi,bude mě mít za blázna :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.9.11 08:53

zapoměla jsem napsat že za hodinku usne a uklidní se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
25.9.11 09:00

Třeba se jí něco ošklivého zdá…

Na Majdu pomáhalo ji razantnějí vzbudit (ale jako zas ne s ní třepat nebo něco) - nahlas mluvit, probrat ji, ona se rozkoukala kolem, zjistila, kde je a co se děje a pak se nechala snáz uklidnit.

Než ji pořád utišovat i přitom pláči, to nepomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13879
25.9.11 09:12

Nejsou to noční děsy? Zkus si to vyhledat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
941
25.9.11 09:12

Kolik ji je? Deti kolem dvou let zacinaji mit pry nocni mury. Ale neboj, nejsi v tom sama. Nám dělá syn (10m) to samé. Hystericky place v polospanku.

Zkus prestavet postylku tak, aby mela hlavicku na sever, nemela by se koukat do dveri a nemela by byt u topeni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
25.9.11 09:19
terak píše:
Kolik ji je? Deti kolem dvou let zacinaji mit pry nocni mury. Ale neboj, nejsi v tom sama. Nám dělá syn (10m) to samé. Hystericky place v polospanku.Zkus prestavet postylku tak, aby mela hlavicku na sever, nemela by se koukat do dveri a nemela by byt u topeni :)

Až to nastane u nás, tak budu muset holku zavěsit ke stropu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.9.11 09:20

ok díky za odpovědi =)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2673
25.9.11 09:36

Mě když kluk brečí v noci,a že někdy taky až hystericky tak ho úplně proberu,myslím že se ji něco ošklivýho zdá.jinak přestěhování ložnice by mohlo pomoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.9.11 10:52

Ahoj, naší holčičce je taky rok a dnešní noc byla opět jednou z těch bezesných. Pravidelně posledních 14 dní. tak hodinu, dvě po tom co já usnu (chodím spát jako poslední) mě malá vzbudí šíleným řvem. Uklidní se tak do hodinky a většinou pak usne a spinká až do rána. Dnes se to bohužel opakovalo. Ani jsem mezi intervaly nespala. Podařilo se nám usnout až kolem 6. ráno - před chvílí jsme vstávaly. Nevím proč se tak děje. Nic ošklivého neprožila, zuby asi taky ne, nevím a jsem pomalu zoufalá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14048
25.9.11 10:53

u nas jsou nacni mury od 14 mesicu, chce to dostatecne probrat, pak davame caj, vsude svitime, projdeme byt a pak se uklidni a dame do postele. jinak totez mame po kazdem ockovani,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65727
25.9.11 10:56

Mates to měl taky… řval a byl úplně mimo…nevnímal,nereagoval a řval…
Musela jsem vždy rozsvítit,úplně ho probrat což moc nešlo…ale pak pomalu řvaní ustávalo,napil se a spal dál..
Ale teda není to nic příjemného :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
25.9.11 11:01

Já to právě se starším nezažila, ten v 7 padl za vlast a ikdyby nás bombardovali tak se ani nehnul. A do dnes má tvrdé spaní, zvlášť když má vstávat do školy :cert: No doufám, že to brzy přejde, protože jsem už vyflusaná. musím jít te´d udělat tolik věcí , ale kde na to vzít energii…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
25.9.11 13:05

nám to taky malej začal teď dělat večer usne všechno v pohodě a tak za 2 až 3 hoďky příšernej řev ,celej se klepe a k mamince teda chce… většinou so hovemu do náruče uklidním ho a nisím ho po bytě než mi usne cca 30 min a pak spí v postýlce do rána nebo zase příšernej řev tak ho dám do postele… nevím co mu ej jestli zoubky :nevim: nebu se mu něco zdá,nebo se třeba probere v noci a bojí se tmy večer usíná v pološeru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
25.9.11 20:18

Ahoj!
Taky jsme to měli posledí 3 týdny, teď je poslední 2 noci klid - teda relativní, protože se sice vzbudí, ale uklidní se, když mu dám dudlík.
Do té doby nepomáhalo chování, pití, hlazení, nic, prostě šílenej hysterickej řev tak 20 minut v kuse. Usnul většínou pak do hodiny. Přičítala jsem to buď zoubkům nebo zlým snům.
Jsem zvědavá na dnešní noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
25.9.11 23:42

My jsme to meli taky a taky nejak kolem roku. Vzdycky jsem vyletela jak strela z postele, byl to rev jak kdyby ji nekdo podrezaval, sama jsem byla v soku. Myslim, ze ale vzdycky byla tak v polospanku, takze asi spatne sny, jinak nevim. Utesovala jsem ji, ale nepomahalo to, spis me porad odhanela, nekdy bila rucickama.Zkus pozvolna dite probrat, tak at nema sok-utesovat, hladit, vsak vis. Po x mesicich to ustalo, ted place protoze chce za mnou do postele :roll: si nevyberes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí