Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pokud musíš do práce, tak asi jo, pokud ne, tak bych nedávala
@slavuska1 píše:
Pokud musíš do práce, tak asi jo, pokud ne, tak bych nedávala
Naprostý souhlas. Pokud do té školky musí, tak bych vše po pravdě řekla učitelce a požádala ji, že pokud se jí dcera nebude líbit, tak aby ti zavolala do práce. Měla bych pak v té práci větší klid.
Měli jsme to stejně. Z pátka na sobotu zvracení, zvýšena teplota. V sobotu dopoledne polehávala, odpoledne už ne. Dnes už jde do školky, ale babička vyzvedne po obědě.
Myslím, že bych jí ve Vašem případě dala. Moje byla horká v sobotu, noc prokašlala. Včera byla v pohodě, ale nejde, máme hlídací babičku a půlka školky má zánět spojivek, takže tam není o co stát.
Nedala a nechtěla bych mít děti ve stejné školce. Nechala bych tak aspoň do středy doma. Ale mluví ze mě zloba a nasranost na rodiče, kteří do školky furt strkají nemocné děti a mě to pak odnese mimino. Takže tak
@elot píše:
Dcera měla v pátek horečky a jednou zvracela, přes noc na sobotu spala, byla horká, tak jsem jí hlídala ale nebudila. A ráno byla bez teploty. Celou sobotu i neděli byla o. k. Co myslíte mám jí dát zítra normálně do školky?
můj má jakous pseudovirózu, horečku měl jen v pátek a dneska taky ještě straší doma. Takže já bych ji nechala pár dní doma..
@sloninka tak jsem jí nakonec dala chodí jenom do oběda. Je úplně v pohodě
.Ještě teď žvaní v posteli a má elánu spousta a ruší bráchy
Tak myslím, že jsem snad nic nezanedbala ![]()
Dcera měla v pátek horečky a jednou zvracela, přes noc na sobotu spala, byla horká, tak jsem jí hlídala ale nebudila. A ráno byla bez teploty. Celou sobotu i neděli byla o. k. Co myslíte mám jí dát zítra normálně do školky?