V roce neprospívá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1641
22.7.17 21:46

Hlavne si z jidla nedelej stres. Uvar, co ti chutna, a v klidu to jez i s ni. Davej ji ochutnat. Pokud nehubne, tak to bude dobry. To dite pozna, ze se kolem jidla deje neco divneho a ze nejsi v pohode. Hlavne klid, trpelivost a pestrost jidla. Pry musi ochutnat az 10×, nez to dokaze prijmout. Samozrejme myslim nejaka vhodna jidla, ne cokoladu ne bramburky. Ja varim normalne, jen ne ostre koreni, a dam treba vic testovin, min omacky, maso domekka a nadrobno. Hodne pomuze zkouset ruzne konzistence. Treba oloupane jablko mi nechtela, ale pak kdyz ai ukradla svoje z tasky, tak ho okousala cele. Nebo pujcit bochnik chleba… @TeriiTerii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
22.7.17 21:54

Ja byt Vami, budu rada za nejaka dalsi vysetreni, priznejme si, je to docela hodne malo. Muze byt zdrava, ale jistota je jistota. U nas v rodine meri vsechny zeny max 156, muzi 170. Ja mela v roce necelych 8 kilo a 75 cm a v dospelosti ted merim 150 cm a mam standardne kolem 46 kilo. Ve 2 letech jsem mela 9,5 kila a 81 cm a ve 3 letech 10,5 kila a 83 cm. Zdrava jsem, u nas to byla genetika. Ale Vase dcera bude mit asi jeste mene :nevim:

Tech par dni v nemocnici prezijete a budete mit jistotu ;) pak napiste vysledek, hodne stesti.

Jo a muj manzel je vysoky, dcera mala a chuda po mne, bohuzel nejedlik :roll: ale rikam si, ze u nas je mocna genetika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
23.7.17 10:34

@Zuzaja to je pravda, s tou konzistenci.. ja ji udelala vepr. panenku varenou s mrkvi a bram.kasi. panenka nadrobno pokrajena. Viky nechtela. Tak jsem zkusila kus proste masa a ona ho jedla! Me jen nejde do hlavy, ze kdyz ma prece hlad, proc neji, kdyz je to zo same jen na male kousky? Ona to nema ani jak kousat ale chce velke kusy! Ma jen 6 zubu a stolicky v nedohlednu. Pere se s tim ale male kousky nechce. Tuhle jsem ji dala celou varenou mrkev a to jedla. Kdyz byla na kolecka hazela ji ze zidlicky! A na drobno? To semkla rty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
23.7.17 10:35

@blumen v pondeli ze sona budeme moudrejsi.. diky za povzbuzení! Ona bude asi fakt proste jen nejedlik. Jinak hned jak se hodne naji, vykaka se. Cca do hodiny.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
24.7.17 07:49

@TeriiTerii na sonu nic poradne nezjisti, to chce pak podrobnou laborator. A kdy ze jdete do te nemocnice? Lepsi nez neco zanedbat. Ja mam taky nejedlika a kadi 2-3× denne. Ale nekdy ma i dobre dny, ze ji pekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
24.7.17 13:10

@TeriiTerii
me snedla presnidavkku za pul hodiny byla v nezmenene konzistenci v nocniku. Nenasli nic, boj s jidlem trva od narozeni do ted (bude ji 7)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
24.7.17 19:04

@blumen @Sarik12 tak dnes sono vse v naprostem poradku. Krev a moc budeme vedet pr. tyden.. vypada to ze je vse ok! 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15752
24.7.17 19:10

@TeriiTerii
dulezitejsi je ta krev, sono je jen takovy nastrel, pokud tam neni buhvico, tak se to tam neukaze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
24.7.17 19:18
@TeriiTerii píše:
@blumen @Sarik12 tak dnes sono vse v naprostem poradku. Krev a moc budeme vedet pr. tyden.. vypada to ze je vse ok! 8o

Jak pise pani nade mnou, na sonu toho moc nezjisti (nenapada me, co by mohli objevit, delam je), dulezita je krev. Hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
913
24.7.17 23:16

@TeriiTerii No, já bych to zkusila. Lepek není k životu potřebný a určitě to dítěti neublíží. A vím o rodině, kde to zabralo. Děti začly po vynechání lepku růst a přibírat. No jo, mladší dítě je exot, po tatínkovi :-). Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
5.8.17 11:01

Tak damy, vse je pry v naprostem poradku! Krev, moc, sono.. ani vitaminy ji nechybi! Talze je proste drobna :-D doma mi papa proste dobre a casto kaka. Ma rychly metabolismus 8) jsem rada, ze to nic nebylo! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
5.8.17 13:45

@TeriiTerii super zprava!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85381
5.8.17 13:57
@TeriiTerii píše:
Tak damy, vse je pry v naprostem poradku! Krev, moc, sono.. ani vitaminy ji nechybi! Talze je proste drobna :-D doma mi papa proste dobre a casto kaka. Ma rychly metabolismus 8) jsem rada, ze to nic nebylo! :mavam:

Parada!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
5.8.17 16:13
@TeriiTerii píše:
Tak damy, vse je pry v naprostem poradku! Krev, moc, sono.. ani vitaminy ji nechybi! Talze je proste drobna :-D doma mi papa proste dobre a casto kaka. Ma rychly metabolismus 8) jsem rada, ze to nic nebylo! :mavam:

Skvela zprava, my to same :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
5.8.17 17:37

@TeriiTerii bezva zprava. Nam delali taky tohle všechno, jeste nejaky vyter ze zadecku a test na sul v potu. Jen aby se zjistilo, ze nezere. Jinak byl dlouhodobe sledovan vyska/vaha. Krivky ma pry hezke, jen vaha hluboko pod grafem :nevim:
Ph 2,12, v roce 6,9 a 70cm, ted se asi pul roku drzi na 11kg a ma 2,5r
Ted ma cerstve brachu a krivka se zacina vyvijet podobne. Doktorka rika, ze ho bracha usetri vsech testu, kdyz to bude stejne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí