V-travel

16
30.9.10 20:23

v-travel

Ozve se někdo kdo má kočárek v-travel a jak je s ním spokojeny??jak moc je funkcni??a jak doopravdy ma velkou korbu napiše mi nekdo délku v centimetrech???Lidičky moooc díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23033
30.9.10 21:01

ahoj ja mam v-cross ale je to jenom v podvozku, jsem celkem spokojena,zatim zadnej problem, korba ma 74cm jeste se mi tam holka vejde ma ukonceny 6 mesic, je celkem skladny vsude projedu. Kupovala jsem ho za 13.000 ted koukam ze uz je skoro za polovic:) mozna nejsem spokojena s kosem pod korbou.. ale v pohode:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
30.9.10 21:10
Monjie píše:
ahoj ja mam v-cross ale je to jenom v podvozku, jsem celkem spokojena,zatim zadnej problem, korba ma 74cm jeste se mi tam holka vejde ma ukonceny 6 mesic, je celkem skladny vsude projedu. Kupovala jsem ho za 13.000 ted koukam ze uz je skoro za polovic:) mozna nejsem spokojena s kosem pod korbou.. ale v pohode:)

Já mám taky V-cross,taky jsem spokojená,malej se vešel ho hlubokého docela dlouho,jediné,co mi trochu vadí je polohování zad u sporťáku,ale nakonec je to jedno,malej v kočárku stejně jen spí.Taky se všude vejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
30.9.10 21:20

se sportakem jeste zkusenosti nemam, jdeme do sportaku bohuzel na zimu, tak jsem zvedava jak mi bude vyhovovat:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2830
30.9.10 22:53

My ho měli.. a nebyl špatný. Ale už bych si ho nekoupila. Koš je hodně blbý, pořád nám dřel o kolečka nebo něco… Nevím jak je to možné, ale uplně se nám pokřivily kolečka… ale jinak byl fajn… Sporták se mi sice moc nelíbil, ale byl hodně pohodlný, Malá si vždykcy dala nohy na to madlo a jelo se. A bylo fajn, že byl takový jako schovaný. Vozila jsem malou od 3 měsíců ve sportáku, protože v korbičce nechtěla jezdit a bylo to super, ani to nevypadalo divně. Nejlepší na celé sestavě je autosedačka. Je lehká, má nejlepší boudu a uplně lehce se poutá.

Ted máme x-lander.. asi jen protže se mi prostě líbíl víc… ale čím dál tím víc lituji. Nedá se přetočit sportovní verze, takže na malou nevidím. Není tam tak schovaná a autosedačka je uplně na … trčí jí ztoho nohy.

takže v-cross bych si asi už nekoupila.. ale x-lander taky ne… podle mě ještě nevymysleli ideální kočárek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
1.10.10 10:20

taky máme v-cross, na jednu stranu jsem spokojená, na druhou mi chybí spousta maličkostí, v korbě polohovací záda, náš malej pořád blinkal tak jsem ho musela podkládat, pozdeji až se otáčel na bříško tak mi chybělo takový to zasítovaný okýnko aby vidě ven a nemusel koukat do korby kočárku, košík se nám taky neustále odepínal a dřel po kolečkách. Jedna věc mě štve teď docela hodně, malý už má 9 mesíců a používáme sporták směrem ode mě ven a pripadá me že kočár je trošku nestabilní, zátěž se na zadních kolech a ty pružiny co jsou dole jsou pořád zatíženy na maximum a tudíž odpružení téměř nulové, jednou jsem dala na řídítka plnou tašku věcí (plínky, láhev, náhradní oblečky - prostě běžné věci na delší procházku) a kočár se mi překlopil dozadu i s malým, naštěstí se nic nestalo… máte taky někdo takový problém jako my???

• Citovat
  • Upravit
25324
1.10.10 10:22
merett píše:
taky máme v-cross, na jednu stranu jsem spokojená, na druhou mi chybí spousta maličkostí, v korbě polohovací záda, náš malej pořád blinkal tak jsem ho musela podkládat, pozdeji až se otáčel na bříško tak mi chybělo takový to zasítovaný okýnko aby vidě ven a nemusel koukat do korby kočárku, košík se nám taky neustále odepínal a dřel po kolečkách. Jedna věc mě štve teď docela hodně, malý už má 9 mesíců a používáme sporták směrem ode mě ven a pripadá me že kočár je trošku nestabilní, zátěž se na zadních kolech a ty pružiny co jsou dole jsou pořád zatíženy na maximum a tudíž odpružení téměř nulové, jednou jsem dala na řídítka plnou tašku věcí (plínky, láhev, náhradní oblečky - prostě běžné věci na delší procházku) a kočár se mi překlopil dozadu i s malým, naštěstí se nic nestalo… máte taky někdo takový problém jako my???

Já jsem tedy s nestabilitou problém neměla,a to mám často plný nákupní košík :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.4.14 17:30

Ahoj. Kočárek jsem si koupila po někom minulý rok a ted s ním jezdíme necelý 2 měsíce a jsou v háji kolečka. Nevíte někdo kde by se dali sehnat kolečka na kočárek v-travel?
 Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Enduro

• (4.7) + 13 recenzí

Chodítko DJ