Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, prosím o zachování anonymity, citlivé téma.
Jsem s partnerem pres 4-mesice. Vadí mi, ze chodí ven jen s kamarády beze me.
Vadilo by vám to též?
Tebe má na něco jiného, než kamarády a nespojuje to. Bydlíte spolu?
@Anonymní píše:
Vadilo by vám to též?
tak at chodí s kamarádkama a je to ![]()
nééé vážně… neblázni copak jste tím že spolu chodíte siamáci? Proč by měl veškerý čas trávit jen s tebou?
@Anonymní píše:
@Kobliha51 nebydlime.zakl
Tak ho pusť do oběhu. Ještě do vztahu nedozrál a vlastně ani neví co to je a jak se má ve vztahu chovat. Pokud by byl zamilovaný, chtěl by s tebou být pořád. Po delší době už je to jiné. A také je nutné si dávat volnost, abyste se ve vztahu nedusili. Ale jste spolu moc krátce na to, aby s tebou nechtěl nikam chodit.
@Kobliha51 píše:
Tak ho pusť do oběhu. Ještě do vztahu nedozrál a vlastně ani neví co to je a jak se má ve vztahu chovat. Pokud by byl zamilovaný, chtěl by s tebou být pořád. Po delší době už je to jiné. A také je nutné si dávat volnost, abyste se ve vztahu nedusili. Ale jste spolu moc krátce na to, aby s tebou nechtěl nikam chodit.
ale on s ní chodí jen jí se to zdá málo
@Anonymní píše:
@ka2ka ano.zakl
kolik vám je? Hele jestli s ním mluvíš jako tady píše tak se ani nediv
@ka2ka píše:
ale on s ní chodí jen jí se to zdá málo
Aha.
Tak to má slečna asi zamotané. V úvodním příspěvku píše, že chodí ven JEN z kamarády. Díky za upozornění.
@ka2ka chodí ven i semnou, ale chce jít pokecat ven i s kamarády. A me to nějak vadí.
A ty žádné kamarádky nemáš, nebo jsi je odstřihla, když jsi začala s ním chodit? Píšeš, že s tebou chodí ven taky, tak nevím, kde je problém, nejste k sobě snad přivázaný ![]()
@Anonymní píše:
@ka2ka chodí ven i semnou, ale chce jít pokecat ven i s kamarády. A me to nějak vadí.
ale to je snad v pořádku ne? tím že spolu dva chodí ještě neznamená že se přestanou stýkat s okolním světem a jinými lidmi.. ty nemáš kámošky? ![]()
Vadilo by vám to též?