Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Si na FB může přidávat koho chce.
Ty máš hodně nízké sebevědomí.
@misi11 vadí mi, ze se na jeho fb vyskytují v přátelích nové ženské, které si přidává do přátel. Jestli to vadí i vám nebo jen me.
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosím o zachování anonymity, jde o citlivé téma.
Otazka-Mam přítele 3 mesice, na faceboku si přidává do přátel holky, které neznám. Vadí mi to a zarlim. Vadí vám to také, nebo tolerujete, ze si vas přítel přidává holky na fb do přátel?
Jak moc je důležitý, jestli to vadí někomu jinému? Přestane ti to vadit, když ti tady sto ženských napíše, že jim to nevadí?
@hanka.br. ano.Zjišťují,jestli je chyba na moji strane ![]()
@Korculalala 29
Zakladatelka
Nevadi, proc by melo? Bud priteli veris a nevadi ti to nebo mu neveris a tim padem nema vztah cenu ![]()
@Anonymní píše:
@hanka.br. ano.Zjišťují,jestli je chyba na moji strane
@Korculalala 29
Zakladatelka
Tvoje chyba, že on něco dělá? Jste siamský dvojčata se spojeným mozkem? Pokud ne, tak to není tvoje chyba.
Me by to vadilo, ale u dlouhodobeho vztahu, ne po trech mesicich. a vadilo, ale nedelala bych s tim nic. je dospely. max bych se ho treba zpetala: je ty mas tolik pratel, odkud ji znas nebo tak..taky si prece muzes pridat koho chces. Zarleni je silena vec, bacha na to. je treba to mit na uzde.
@Anonymní píše:
@hanka.br. ano.Zjišťují,jestli je chyba na moji strane
@Korculalala 29
Zakladatelka
Tak to zcela jistě je. Źárlivost je známka nízkého sebevědomí a potřeby si druhého přivázat k noze, aby o něj nepřišel.
Chápu, taky jsem se dříve užírala kvůli podobným blbostem. Chce to zapracovat na sebevědomí a ne se k němu po 3 měsících upínat jako k životnímu partnerovi, i když je to těžké. Buď nad věcí, čas ukáže.
@Anonymní píše:
Otazka-Mam přítele 3 mesice, na faceboku si přidává do přátel holky, které neznám. Vadí mi to a zarlim. Vadí vám to také, nebo tolerujete, ze si vas přítel přidává holky na fb do přátel?
Záleží asi na tom, co je to za ženské. Můj ex si tam přidával samé ženské že seznamek a to mě teda pěkně… ![]()