Partner a Facebook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.19 12:01

Tak hledat jsem nemusela. Kéž by jo… No takže jsem špatná a mám nízké sebevědomí a on je chudáček. To je náhodou fajn.

• Citovat
  • Upravit
19.4.19 12:02
@Anonymní píše:
Hezký den všem,

obracím se na vás s prosbou o… názor, klidně kritiku… Vlastně budu ráda, když mi řeknete, že jsem dětinská.

A teď k věci. S přitelem jsme spolu tři roky. Velice nehezké začátky, posléze překonáno a spokojený vztah. Nedávno jsem se na Facebooku narazila na jednu paní. Klikla jsem jí na profil a vidím tak u několika profilovek komentáře mého přítele „nádherná“, „nejkrásnější“, „božské tělo“ apod.

Komentáře jsou z prvního roku našeho vztahu a dost mě to mrzí.

Je to normální? Myslela jsem, že když spolu dva jsou, nepíšou tyhle lichotky jiným…

Momentálně příteli už nevěřím, to je totiž furt něco, a tak už jsem z toho unavená. Už se na něj ani netěším. Znechutil se mi.

Jo asi přeháním, ale zklamal mě.

Jak byste na to koukaly/i prosím vy?

Me hlavne zarazi jedna vec - pises nehezke zacatky, pote prekonano. :nevim: neumim si predstavit, ze bych s nekym za kazdou cenu zustavala, kdyby to nefungovalo uz od zacatku. Nema smysl lamat to pres koleno - bud to tam je hned od zacatku a funguje to, nebo to nefunguje a ve vztahu nepokracuju. :nevim: Vsechny ty problemy, co tam evidentne byly uz od zacatku, vas ted stejne dohnaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.19 12:03
@Monchichik píše:
Tak mě už zaráží popis nehezké začátky, to jaksi nechápu, protože začátku jsou přece ty nejkrásnější…s někým, s kým bych musela na začátku něco překonávat bych fakt nebyla…
ty komentáře mi taky přijdou přes čáru…on se s dotyčnou zná?

Ano. Navštěvovali spolu tehdy různé akce.

Nehezké začátky - no jednou mě podvedl, právě v tom období, odpustila jsem, ale..

Ale teď se mi to vrátilo…

• Citovat
  • Upravit
19.4.19 12:05
@Anonymní píše:
Tak hledat jsem nemusela. Kéž by jo… No takže jsem špatná a mám nízké sebevědomí a on je chudáček. To je náhodou fajn.

Z toho si nic nedelej, ja s tim nesouhlasim. :hug: me by taky mrzelo, kdyby muj partner takto vypisoval jinym. A to jsem dost tolerantni a nad veci - ale zastavam postoj, ze o takovych vecech vedet nepotrebuju. Ja si taky o nekom reknu, ze je krasny a sexy, ale nepredhazuju to hned partnerovi pod nos. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.19 12:07
@Kočičí duše píše:
Me hlavne zarazi jedna vec - pises nehezke zacatky, pote prekonano. :nevim: neumim si predstavit, ze bych s nekym za kazdou cenu zustavala, kdyby to nefungovalo uz od zacatku. Nema smysl lamat to pres koleno - bud to tam je hned od zacatku a funguje to, nebo to nefunguje a ve vztahu nepokracuju. :nevim: Vsechny ty problemy, co tam evidentne byly uz od zacatku, vas ted stejne dohnaly :nevim:

Ano… To právě pociťuju. A jsem z toho zmatená. Posledni rok byl hezký, moc hezký. Ale ty začátky… Nějak si říkám, že jsou to pochroumané piliře, na kterých už nejde stavět. I když se snažíme…

A pak si člověk přečte lichotky, co psal jiné.. Připadám si hloupá, naivní, znovu ponížená, jako by se čas vrátil do toho dne, kdy hsem zjistila, že mě podvedl.

• Citovat
  • Upravit
37116
19.4.19 12:07

Sociální sítě budou zkáza lidstva :roll: neřešila bych to, je to 2 roky staré, nějaké ženské holt napsal, že ji to sluší no. Kdyby to byla milenka těžko ji bude vypisovat něco veřejně :nevim: Prostě buď ten vztah teda funguje a co bylo to bylo a nebo máš nějaké pochybnosti, tak to radši ukonči než něco paranoidně hledat na fb a čekat co bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.19 12:08
@Kočičí duše píše:
Z toho si nic nedelej, ja s tim nesouhlasim. :hug: me by taky mrzelo, kdyby muj partner takto vypisoval jinym. A to jsem dost tolerantni a nad veci - ale zastavam postoj, ze o takovych vecech vedet nepotrebuju. Ja si taky o nekom reknu, ze je krasny a sexy, ale nepredhazuju to hned partnerovi pod nos. :nevim:

Moc ti děkuju!!! Ano..přesně tak. Proč to někou cpát pod oči…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.19 12:11
@Kriss Tina píše:
Sociální sítě budou zkáza lidstva :roll: neřešila bych to, je to 2 roky staré, nějaké ženské holt napsal, že ji to sluší no. Kdyby to byla milenka těžko ji bude vypisovat něco veřejně :nevim: Prostě buď ten vztah teda funguje a co bylo to bylo a nebo máš nějaké pochybnosti, tak to radši ukonči než něco paranoidně hledat na fb a čekat co bude…

Kriss, ale já opravdu nic nehledala. Na facebook obecně chodím minimálně, ale poku mě někdo okomentuje příspěvek, jsem zvědavá, o koho se jedná… A tak jsem paní objevila.

Ano sluší, je „nejkrásnější“ a „božská“, to je přeci normální.

• Citovat
  • Upravit
3161
19.4.19 12:36

Pokud je to "pořád něco " jak píšeš, tak spolu nebuďte, když ti to za to nestojí…, navíc jednoi nevěrný, navždy nevěrný… Já bych mu udělala pápá.., pokud bych byla bezdětná a bez závazků..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32035
19.4.19 12:40
@Anonymní píše:
Ano. Navštěvovali spolu tehdy různé akce.

Nehezké začátky - no jednou mě podvedl, právě v tom období, odpustila jsem, ale..

Zamysli se, jestli s někým takovým chceš strávit zbytek život a podle toho se rozhodni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
19.4.19 12:43

Chápu Tě, taky by mi to ublížilo, i když je to už dlouho. Napsat kamarádce „sluší Ti to“ mi přijde normální, ale toto… Myslela bych si, že s ní něco měl. Vzhledem k Vaší vztahové minulosti (nevěra), bych hodně zvažovala, zda se na něho nevykašlat. Ale zda se „napravil“, tj. poznal, kdo je pro něj jen ta jediná a pravá, nebo ne, musíš vědět jenom Ty, to Ti nikdo neporadí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
19.4.19 12:43
@Anonymní píše:
Ano. Navštěvovali spolu tehdy různé akce.

Takže proč ještě čekáš, že to bude lepší, když tě na začátku podvedl? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.19 12:45

@Zwetta Asi tak… Jen to bolí. Připustit si to bolí. Vidím, že teď se snaží, ale nějak cítím, že už ho nemiluju tak silně, že jsem s ním jen ze strachu z neznáma a zvyku. Ještě pár týdnů zpátky jsem s ním byla šťastná, ale teď už to necítím. Bolí mě, že mi dokázal tak ublížit.

Sice vím, že se změnil k lepšímu. Ale já asi taky, začínám být zahořklá nešťastná bába.

Tím vším, co udělal mě od sebe odehnal. A nechápe to.

Já vlastně taky. Ve vztahu nejsem šťastná, k partnerovi cítím stále víc odporu. Je to strašný takhle napsat, ale když si vzpomenu, co dělal…

Ano. Je to minulost. Ale ovlivnila současnost víc, než jsme si chtěli připustit…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.19 12:47

@Russet Láska. Na začátku obrovská zamilovanost a láska. Po všem už asi jen zvyk a „mít ráda“..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.19 12:49
@Lojzísek píše:
Chápu Tě, taky by mi to ublížilo, i když je to už dlouho. Napsat kamarádce „sluší Ti to“ mi přijde normální, ale toto… Myslela bych si, že s ní něco měl. Vzhledem k Vaší vztahové minulosti (nevěra), bych hodně zvažovala, zda se na něho nevykašlat. Ale zda se „napravil“, tj. poznal, kdo je pro něj jen ta jediná a pravá, nebo ne, musíš vědět jenom Ty, to Ti nikdo neporadí…

Ano, cítím, že ano. A věřím, že mě miluju. Jen čím víc nad námi přemýšlím, tím zoufalejši jsem.

Jsem na něj naštvaná… Že mi vzal lásku, důvěru..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová