Partner a Facebook

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
12.10.17 18:41
@svycarka píše:
@radkka no prave.. a zakladatelka psala, ze neustale pridava nove holky. To by partnerce asi vadit melo, pokud jak rikas, nechce zit s idi.otem ;)

Tak on to asi nebude idio. t jen v jednom směru. Tohle dospělý a zralý člověk nedělá, určitě se to projevuje i jinak ;) Takže ano, tohle by mi vadilo, ale že je to vůl bych zjistila asi o něco dříve :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
12.10.17 18:53
@Anonymní píše:
Zjišťují,jestli je chyba na moji strane :think:

Promiň, ale je. Než člověk proleze základku, střední, vysokou a nějakou tu práci, posbírá pár desítek minimálně známých a občas i kámošů opačného pohlaví. Takže to, že má chlap kamarádky, je jev naprosto normální a rozumná ženská to bere naprosto v pohodě.
A řeknu ti ještě jeden důvod, proč to já osobně nejen toleruju, ale jsem za to, budeš se divit, i ráda. Ono je totiž strašně fajn, když chlap má rád ženské. Ne ve smyslu že by ošu. al každou, kterou potká, ale rád je chrání a stará se o ně. Všichni mí kamarádi jsou chlapi, na které se můžu spolehnout, že mě po tahu nenechají samotnou jít městem, nebo kdyby byl nějaký průšvih, aspoň se pokusí mě chránit. A protože sama vím, jak je tenhle pocit bezvadný, vědět, že i když to jsou „jen“ kamarádi, tak se o mě starají, tak bych v životě nic nenamítala proti tomu, kdyby se můj chlap stejně choval k jeho kamarádkám. A zároveň jsem strašně vděčná slečnám těch mých kámošů, že to nejsou žádné fúrie a nic si z toho nevyvozujou. Ani z toho, když jdeme spolu na pivko, zatímco manželka s ročním dítětem je doma.
Mít rád lidi a starat se o ně je fajn věc, bez ohledu na pohlaví. Naopak izolace žádná sranda není, a izolace vynucovaná partnerem už vůbec ne. Být tebou, hodně rychle se sebou něco udělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12142
12.10.17 19:17

Po 3 mesicich bych to tak neresila..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
12.10.17 19:40
@Anonymní píše:
@hanka.br. ano.Zjišťují,jestli je chyba na moji strane :think:
@Korculalala 29
Zakladatelka

No, je na tvoji strane. 8o Kdyby memu muzi vadilo, ze si davam jemu nezname muze do FB, tak si budu tukat na celo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
12.10.17 19:58

Můj manžel si holky do přátel nepřidává a když už, tak to jsou spolužačky nebo kolegyně z práce, aby si tam přidával nějaké cizí baby, tak to dělají snad jenom puberťáci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
12.10.17 20:10
@Paola21 píše:
Můj manžel si holky do přátel nepřidává a když už, tak to jsou spolužačky nebo kolegyně z práce, aby si tam přidával nějaké cizí baby, tak to dělají snad jenom puberťáci.

Tak ja pochopila, ze nezname jsou pouze pro ni…proc by si do pratel nekdo pridaval cizi lidi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
12.10.17 20:11

Holky proč tu větu se sebedůvěru píšete tak pejorativne? Ne každý měl možnost si začít věřit, nebo se něco třeba zbortilo a už si člověk moc nevěří. Nevím, co je divného na tom, když si člověk nevěří. Musí se to jen naučit, ale rozhodne to nestojí za posměch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
12.10.17 20:49

Tady to většinou je tak, že ženské odpovídají stylem: ty naděláš, mě by to nevadilo, ty si nevěříš, chováš se jak puberťačka…A stát se to jim, tak by se chovaly stejně, neli hůř

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12527
13.10.17 08:57
@Anonymka19 píše:
Jsme na tom stejně :) jen já jsem se svým přítelem skoro rok :) nedávno mu přišli asi 4 upozornění, že mu nějaké slečny potvrdili žádost ;) Tak jsem mu to normálně oznámila a jediné co mi na to odpověděl že jim to posílal už dávno a potvrdili to schválně až ted :P :P Tak jsem se zeptala co s tím jako udělá a jednoduše si je odstranil :) Tvou žárlivost plně chápu ;) Vůbec to není o tom že si málo věříš :) Ale v tomhle světě jsou takové ku*vy, že jim je jedno jestli má chlap na ruce prstýnek, na fb fotky s rodinou a dělají vše pro to aby ho svedli.. je to na prd ;)

A on se chudák nechá znásilnit pak, že jo…jsi mimo ani nevíš jak dle tebe svedení chudáčci se chovají na chatech, posílají své nahé intim fotky a chtějí vlézt na jaždou co s nimi pokecá pár slov, na všechno jsou vždycky dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.10.17 10:22

@lilith1 Nikdo se tu ale nezmínil že za to může jen žena :lol: :lol: Ale v dnešní době jsou tu prostě skoro samé ku*vy noo..;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
14.10.17 10:26
@Paola21 píše:

cizí jsou ale jen pro ni - on je nejspíš zná ne? ty znáš jednoho každého člověka co zná tvůj manžel? Hele já byla vdaná 18 let a stejně nemůžu říct že znám naprosto všechny známé co ex kdy měl… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.19 11:49

Zklamání z přítele kvůli Facebooku

Hezký den všem,

obracím se na vás s prosbou o… názor, klidně kritiku… Vlastně budu ráda, když mi řeknete, že jsem dětinská.

A teď k věci. S přitelem jsme spolu tři roky. Velice nehezké začátky, posléze překonáno a spokojený vztah. Nedávno jsem se na Facebooku narazila na jednu paní. Klikla jsem jí na profil a vidím tak u několika profilovek komentáře mého přítele „nádherná“, „nejkrásnější“, „božské tělo“ apod.

Komentáře jsou z prvního roku našeho vztahu a dost mě to mrzí.

Je to normální? Myslela jsem, že když spolu dva jsou, nepíšou tyhle lichotky jiným…

Momentálně příteli už nevěřím, to je totiž furt něco, a tak už jsem z toho unavená. Už se na něj ani netěším. Znechutil se mi.

Jo asi přeháním, ale zklamal mě.

Jak byste na to koukaly/i prosím vy?

• Citovat
  • Upravit
12330
19.4.19 11:57
@Anonymní píše:
Hezký den všem,

obracím se na vás s prosbou o… názor, klidně kritiku… Vlastně budu ráda, když mi řeknete, že jsem dětinská.

A teď k věci. S přitelem jsme spolu tři roky. Velice nehezké začátky, posléze překonáno a spokojený vztah. Nedávno jsem se na Facebooku narazila na jednu paní. Klikla jsem jí na profil a vidím tak u několika profilovek komentáře mého přítele „nádherná“, „nejkrásnější“, „božské tělo“ apod.

Komentáře jsou z prvního roku našeho vztahu a dost mě to mrzí.

Je to normální? Myslela jsem, že když spolu dva jsou, nepíšou tyhle lichotky jiným…

Momentálně příteli už nevěřím, to je totiž furt něco, a tak už jsem z toho unavená. Už se na něj ani netěším. Znechutil se mi.

Jo asi přeháním, ale zklamal mě.

Jak byste na to koukaly/i prosím vy?

moc to řešíš, to už ani někomu veřejně nemůže napsat, že je hezká? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
19.4.19 11:58

Ještěže nemám účet na žádné sociální síti. No jak by ses koukala na to, kdyby šel tvůj přítel s kamarády po ulici a řekl by to, co jsi tady uvedla nějaké ženské nebo o nějaké svým kámošům? Taky by se ti znechutil a nevěřila bys mu. Je to to samé jen tam to řekne a tam napíše, takže je to dohledatelne… Navíc je to už dva roky. Místo serfovani na netu a hledání dukazu jaký je to hulvat se mu raději věnuj nebo ti zdrhne úplně. Zabyvej se budoucnosti a vlastním sebevědomim. Mě když manžel řekne, hele to je hezká ženská řeknu jo je, nechápu co máš za problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32035
19.4.19 12:00

Tak mě už zaráží popis nehezké začátky, to jaksi nechápu, protože začátku jsou přece ty nejkrásnější…s někým, s kým bych musela na začátku něco překonávat bych fakt nebyla…
ty komentáře mi taky přijdou přes čáru…on se s dotyčnou zná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová