Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Netajila, ale určitě jsem po první puse všude nevykládala že chodím s tím a s tím. Nějakou dobu jsme si to nechávali pro sebe, ale ne měsíce. A chodili jsme normálně ven, do kina, na víno,…
Příští týden, budou u nás slavnosti, v tu dobu spolu budeme měsíc a pul, uvidí nás spolu hodně lidi.Jeho i moji přátelé.
@Anonymní píše:
Příští týden, budou u nás slavnosti, v tu dobu spolu budeme měsíc a pul, uvidí nás spolu hodně lidi.Jeho i moji přátelé.
No a co že vás uvidí? Vy se nesmíte stýkat nebo co?
Ne, ale ani jsme to nikomu nerikali. Proste nás častěji viděli spolu a časem brali jako fakt, ze jsme spolu
@Anonymní píše:
A to máte nějaký průšvih, že se za sebe stydíte? Je trapas po první puse hned vše věšet na FCB, ale schovávat se doma? Kdyby to můj partner dělal, budu si myslet, že má někde ještě jednu ženskou. Zvlášť skoro čtyřicátník.
@terien píše:
No a co že vás uvidí? Vy se nesmíte stýkat nebo co?
Můžeme. Já jen, ze to všem tak docvakne, ze spolu jsme.zakl
@Russet píše:
A to máte nějaký průšvih, že se za sebe stydíte? Je trapas po první puse hned vše věšet na FCB, ale schovávat se doma? Kdyby to můj partner dělal, budu si myslet, že má někde ještě jednu ženskou. Zvlášť skoro čtyřicátník.
Nemame, žádnej prusvih
Děkuji taky za názor.
@Anonymní píše:
Panebože
tak zůstaňte doma jestli vám to vadí.
@Tichošlápek píše:
Ne, ale ani jsme to nikomu nerikali. Proste nás častěji viděli spolu a časem brali jako fakt, ze jsme spolu
Tez to tak máme. Jen jsem se chtěla zeptat.
A aby si vás náhodou ještě někdo ve křaku nevyfotil. By se to klidně i mohlo objevit na super.cz ![]()
@Anonymní píše:
Nemame, žádnej prusvihDěkuji taky za názor.
Myslíš, že je to tak ohromující, že vy dva jste se dali dohromady? Tohle možná řeší puberťačky - co na to asi řekne okolí.
Zakladatelko, nějak pořád nechápu, proč se vlastně ptáš?
Máš pocit, že všichni budou řešit jen vás?
Jste snad dostatečně dospělí, svéprávní a pokud není jeden z vás zadaný jinde nebo nejste novodobí Romeo s Julií, tak snad není důvod něco tajit a schovávat se. ![]()
Na druhé straně bych po měsíci a půl nevyvěšovala na FB nějaké patetické hlášky a fotky, což tedy určitě neděláš.
Prostě přirozeně a postupně. A jít spolu ve městě na slavnosti je úplně normální, nevím, koho by to mělo vyvést z míry.
@Anonymní píše:
A co je na tom, on je tam u Vas necim extra proslavenej nebo co? ![]()
Moc to resis, zas takovou pozornost, jak si asi myslis, to fakt nevyvola. Dost možná taky žádnou ![]()
Příspěvek upraven 01.10.17 v 09:20
Dobrý den,
Tajili jste před okolím vztah na začátku chození? Prosim o zachování anonymity. Chodí sem známí i rodina. Objevili jste se na veřejnosti po delší době tj. několika měsících?
Podotykam, me je 30 partnerovi 38.