Tajili jste před okolím vztah?

Anonymní
1.10.17 07:31

Tajili jste před okolím vztah?

Dobrý den,
Tajili jste před okolím vztah na začátku chození? Prosim o zachování anonymity. Chodí sem známí i rodina. Objevili jste se na veřejnosti po delší době tj. několika měsících?
Podotykam, me je 30 partnerovi 38.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34473
1.10.17 07:35

Netajila, ale určitě jsem po první puse všude nevykládala že chodím s tím a s tím. Nějakou dobu jsme si to nechávali pro sebe, ale ne měsíce. A chodili jsme normálně ven, do kina, na víno,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 07:41

Příští týden, budou u nás slavnosti, v tu dobu spolu budeme měsíc a pul, uvidí nás spolu hodně lidi.Jeho i moji přátelé.

• Citovat
  • Upravit
34473
1.10.17 07:46
@Anonymní píše:
Příští týden, budou u nás slavnosti, v tu dobu spolu budeme měsíc a pul, uvidí nás spolu hodně lidi.Jeho i moji přátelé.

No a co že vás uvidí? Vy se nesmíte stýkat nebo co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
1.10.17 07:46

Ne, ale ani jsme to nikomu nerikali. Proste nás častěji viděli spolu a časem brali jako fakt, ze jsme spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.10.17 07:48
@Anonymní píše:

A to máte nějaký průšvih, že se za sebe stydíte? Je trapas po první puse hned vše věšet na FCB, ale schovávat se doma? Kdyby to můj partner dělal, budu si myslet, že má někde ještě jednu ženskou. Zvlášť skoro čtyřicátník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 07:48
@terien píše:
No a co že vás uvidí? Vy se nesmíte stýkat nebo co?

Můžeme. Já jen, ze to všem tak docvakne, ze spolu jsme.zakl

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.10.17 07:51
@Russet píše:
A to máte nějaký průšvih, že se za sebe stydíte? Je trapas po první puse hned vše věšet na FCB, ale schovávat se doma? Kdyby to můj partner dělal, budu si myslet, že má někde ještě jednu ženskou. Zvlášť skoro čtyřicátník.

Nemame, žádnej prusvih :D Děkuji taky za názor.

• Citovat
  • Upravit
34473
1.10.17 07:52
@Anonymní píše:

Panebože :roll: tak zůstaňte doma jestli vám to vadí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.17 07:52
@Tichošlápek píše:
Ne, ale ani jsme to nikomu nerikali. Proste nás častěji viděli spolu a časem brali jako fakt, ze jsme spolu

Tez to tak máme. Jen jsem se chtěla zeptat.

• Citovat
  • Upravit
Tunrida
1.10.17 08:15

A aby si vás náhodou ještě někdo ve křaku nevyfotil. By se to klidně i mohlo objevit na super.cz :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
53518
1.10.17 08:40
@Anonymní píše:
Nemame, žádnej prusvih :D Děkuji taky za názor.

Myslíš, že je to tak ohromující, že vy dva jste se dali dohromady? Tohle možná řeší puberťačky - co na to asi řekne okolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4201
1.10.17 09:08

Zakladatelko, nějak pořád nechápu, proč se vlastně ptáš? :nevim: Máš pocit, že všichni budou řešit jen vás?
Jste snad dostatečně dospělí, svéprávní a pokud není jeden z vás zadaný jinde nebo nejste novodobí Romeo s Julií, tak snad není důvod něco tajit a schovávat se. :nevim:
Na druhé straně bych po měsíci a půl nevyvěšovala na FB nějaké patetické hlášky a fotky, což tedy určitě neděláš.
Prostě přirozeně a postupně. A jít spolu ve městě na slavnosti je úplně normální, nevím, koho by to mělo vyvést z míry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
1.10.17 09:13

A to je vám 15 nebo se za něho stydis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
1.10.17 09:14
@Anonymní píše:

A co je na tom, on je tam u Vas necim extra proslavenej nebo co? :mrgreen:

Moc to resis, zas takovou pozornost, jak si asi myslis, to fakt nevyvola. Dost možná taky žádnou :)

Příspěvek upraven 01.10.17 v 09:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová