Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prominte, ale nemohi by ste mi poradit? Moje starsí dcera má moc ráda kone, je jí 11 let a ma moc rada vsechno spojene s konmi. Také moc ráda cte a chtela by to nejak spojit.Ted cte Horsleand, ale pry je to pro ni moc detský. Nemohli by ste mi nejaké knihy poradit? udu moc ráda.
Mne v tomhle veku docela bavily Divky v sedlech a pak serie Cerny hrebec. ![]()
Jan Suchl - Senzační trio (série tří knížek), Lise Gastová - Anita a koně a Anita v sedle, klasika - Černý hřebec - Walter Farley, Ann Wigley - Přízrak červeného koně, Jaroslav Šikl - Chlapec a kůň. Už ne úplně dětské a všechno fakt krásné knížky.
Některé bys ale sehnala spíš v antikvariátu. Taky bylo pěkné čtení Nejlepší příběhy o koních, povídky Marka Twaina, Herriota, tuším i Kiplinga… ![]()
Po mně zůstala celá dětská koňská knihovna, včetně encyklopedií a tak, už roky přemýšlíme, komu to vrazit… u nás v rodině to nemá kdo číst. Ale musela by sis na ni do prosince počkat
Ale kdybys chtěla, dej vědět… ![]()
Celá série Bibi a Bubi. To jsem hrozně milovala, něco si pamatuji do teď ![]()
@Lišťičková píše:
Celá série Bibi a Bubi. To jsem hrozně milovala, něco si pamatuji do teď
Taky taky
Úžasné knížky
Zahrnuta komplet ve výše zmíněné knihovně
Jen doufám, že nedostanu vyhazov za nepovolenou inzerci ![]()
Monty Roberts: Muz, ktery nasloucha konim. Zivotopisne, moc hezke, cetla jsem to, kdyz mi bylo 12:)
Moc vám dekuji. Kdyby vás ješte neco napadlo byla bych moc ráda kdyby ste to napsali. ![]()
Dobrý večer, co zkusit tohle?
http://www.equichannel.cz/…abiny-kobyly
Je to fantastika, ale docela dobré a navíc poučné čtení ![]()