Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Můžeme. Já jen, ze to všem tak docvakne, ze spolu jsme.zakl
A co je na tom, on je tam u Vas necim extra proslavenej nebo co? ![]()
Moc to resis, zas takovou pozornost, jak si asi myslis, to fakt nevyvola. Dost možná taky žádnou ![]()
Příspěvek upraven 01.10.17 v 09:20
Nijak jsem to nerozhlašovala. Prostě jsme spolu začali chodit
@PandaVanda píše:
A co je na tom, tam u Vas je necim proslavenej?Moc to resis, zas takovou pozornost, jak si asi myslis, to nevyvola.
Třeba si začala s hercem nebo celebritou…
![]()
@renduli ptám se proto, ze to tak dělají slavní herci, herecky, princ od Diany. Lucie Bila tajila partnera.
Nestydim se za něj. Myslím, ze to tak ohromující není. zakl
@Anonymní píše:
@renduli ptám se proto, ze to tak dělají slavní herci, herecky, princ od Diany. Lucie Bila tajila partnera.
Promiň, ale tohle mě rozesmálo. ![]()
A chápu ještě míň. ![]()
Ty nebo on jste někdo slavný?
@renduli píše:
Promiň, ale tohle mě rozesmálo.
A chápu ještě míň.![]()
Ty nebo on jste někdo slavný?
Není slavný ani jeden z nás. ![]()
@Anonymní píše:
Není slavný ani jeden z nás.
Ale minimálně jeden z vás se tak cítí, co? ![]()
Zakladatelko, je ti fakt tricet, nepridala jsi si polovinu.
Myslim, ze kazdy ma svych problemu dost a je mu uplne sumak s kym kdo chodi, at u nich v mestecku nebo v britske kralovske rodine.
M
Nechci být zlá nebo rýpavá, ale třeba princ od Diany a Lucie Bilá prostě lidi zajímají, to že ty a tvůj nový přítel budete někoho zajímat tak, aby měli potřebu to řešit, je dost nepravděpodobné a patrně jen tvé přání, abys byla pro okolí zajímavější.
Na to, že tobě je 30 a přiteli 38, je to fakt vtipné.
@Anonymní píše:
@Anonymní píše:
Lucie Bílá je celebrita a má své manýry a asi i negativní zkušenost s novináři. Zrovna ona je vždy děsně zaláskovaná a pak buch. Rozchod. Čím víc se natřásají a chlubí, tím dřív se rozejdou. Nikdo neříká tajit vztah, ale normálně se venku spolu vyskytovat. Okolí si to přebere samo a jistě se najde jen pár nanynek, co se tě osobně zeptají, jestli spolu něco máte.
@Rive nevěru tvůj komentář, ze je rypavy
i tenhle názor pomůže.
@PandaVanda @Russet proto taji partnera, před novináři.
děkuji vám za názory. ![]()
Zakl