Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ano vadilo, protoze po 3m vztahu mate mit oci jeden pro druheho a ne on pro tisic jinych kamaradek. Jako kluk co si za Mesic prida na FCB 10 novych holek me jako Partner se kterym muzu pocitat nebere.
Jsme na tom stejně
jen já jsem se svým přítelem skoro rok
nedávno mu přišli asi 4 upozornění, že mu nějaké slečny potvrdili žádost
Tak jsem mu to normálně oznámila a jediné co mi na to odpověděl že jim to posílal už dávno a potvrdili to schválně až ted
Tak jsem se zeptala co s tím jako udělá a jednoduše si je odstranil
Tvou žárlivost plně chápu
Vůbec to není o tom že si málo věříš
Ale v tomhle světě jsou takové ku*vy, že jim je jedno jestli má chlap na ruce prstýnek, na fb fotky s rodinou a dělají vše pro to aby ho svedli.. je to na prd ![]()
@lachtanice86 píše:
Se nemůže přátelit s jinou ženou? Si asi moc nevěříš.
Přátelství mezi mužem a ženou neexistuje.
@Pavelkowa píše:
Přátelství mezi mužem a ženou neexistuje.
Svatá pravda!
V 29 letech pokládat takovýhle dotazy?? To snad ne…
to že má na fb v přátelích holky snad neznamená, že s nimi spí
holka, vzpamatuj se.
@Daenerys91 No to sice neznamená že s nimi spí.. Ale už jen to pomyšlení na to.. taky bych byla v nesnázích..
to je tak když spoustu z vás neví co to je žárlit ![]()
Na profil mu nekoukám, nevím koho si přidává, mám dost starostí na to, abych mu hlídala profil a ptala se, kdo je tohle a kdo je támhleto…
A vy nikdo nemáte žádné chlapy v přátelích? Mě přijde úplně nenormální a dětinske toto řešit, pak se nedivte ze se na vás vykaslou, když je neustále sledujete a buzerujete s kým kamaradí. Můj muž má několik zaměstnankyň a kdybych ho měla podezřívat z nevěry tak se z toho akorát zblázním, pokud toto tedy řešíte tak asi nemáte ideální vztah
@Pavelkowa @Anonymka19 ale existuje. Jsem toho jasný důkaz už 18let. A nevím proč říkáte že ne.
U starších lidí to možná není tak obvyklé hromadné přidávání přátel na sociálních sítích. Ale je to přece o přátelích, někde potká člověka se kterým má řeč - proč si jo nepřidat. Není to nic proti partnerovi. Mě osobně (jsem chlap) čumění do talíře cizím lidem vadí. A vadí mi i to, že člověk má dneska normálně třeba přes 300 přátel. Ti všichni vidí váš život atd. Píšete si s nimi jednoduše, jak by to člověk z očí do očí tak lehce neudělal- vždyť přeci o nic nejde. Namísto aby partneři byli aspoň o chvilku více spolu a měly ty slova pro sebe.
Jsem mladší a u mladých lidí mi to nehorázně vadí. Lidi mají běžně reálně stovky přátel na FB. Mladé holky se vystavují v lehkém prádle, kluci zase ukazují své svaly. Mrzí mě to, mladí přilepení na mobilech. Ale k dotazu - každý má svůj život, musíte mu věřit. Podvádět může člověk který má 10 přátel, z čehož je polovina intimních. Někdo jich může mít 100 a bere je jen jako přátelé. Žádná ráda neexistuje.
Nejde o to jestli mam v pratelich chlapy, jde o to, ze si tam mesicne nepridam dalsich 80 a nehraje roli jestli mam vztah 3m neco 20 let. To proste neni normalni. Nekdo ma 350 lidi v pratelich, to jako vazne* Vazne se znate* asi ne… a komu nevadi, ze si pritel ci manzel mesicne takove mnozstvi pipek prida - no to me taky neprijde jako normalni vztah ![]()
@svycarka píše:
Ano vadilo, protoze po 3m vztahu mate mit oci jeden pro druheho a ne on pro tisic jinych kamaradek. Jako kluk co si za Mesic prida na FCB 10 novych holek me jako Partner se kterym muzu pocitat nebere.
Souhlasím, ale možná je to taky tím, že nejsem už nejmladší.
@svycarka píše:
Nejde o to jestli mam v pratelich chlapy, jde o to, ze si tam mesicne nepridam dalsich 80 a nehraje roli jestli mam vztah 3m neco 20 let. To proste neni normalni. Nekdo ma 350 lidi v pratelich, to jako vazne* Vazne se znate* asi ne… a komu nevadi, ze si pritel ci manzel mesicne takove mnozstvi pipek prida - no to me taky neprijde jako normalni vztah
Tak to bude asi problém trochu jinde, já nežiji s idi.otem, který si přidává do přátel lidi, které nezná, aby si nahonil tisícovku přátel ![]()
@radkka no prave.. a zakladatelka psala, ze neustale pridava nove holky. To by partnerce asi vadit melo, pokud jak rikas, nechce zit s idi.otem ![]()
@svycarka píše:
@radkka no prave.. a zakladatelka psala, ze neustale pridava nove holky. To by partnerce asi vadit melo, pokud jak rikas, nechce zit s idi.otem
Tak on to asi nebude idio. t jen v jednom směru. Tohle dospělý a zralý člověk nedělá, určitě se to projevuje i jinak
Takže ano, tohle by mi vadilo, ale že je to vůl bych zjistila asi o něco dříve ![]()