Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hodné ženy jsou žádané, alespoň u hodných mužů. Nezoufej, určitě najdeš toho pravého, chce to jen čas. Možná budeš muset udělat při výběr chlapa nějaký kompromis, ale o tom vztahy jsou. Jen si dej pozor na ty co si chtějí jen užít, je jich víc než dost a hodná holka se ji zdá jako lehká kořist.
Příspěvek upraven 01.02.14 v 12:53
Mě taky moje kamarádky říkají že jsem až moooc hodná, že neumím chlapům ukázat i ten opak potvory a tak proto asi jsem věčná hledatelka toho pravého..jsem hodná..jsem sama a je mi smutno..nejsem ten typ co dokáže být bez muže..nehledě na to, že mi chybí sex.. ![]()
Na toto téma je napsaných více knih. Doporučuji do nich mrknou… „Proč muži milují potvory“, „Proč si muži beru potvory“. Třeba ti to pomůže
.
Taky jsem moc hodná
tím to nebude. Ale mám kromě chlapa taky i svůj život.
Spíš záleží co přímo se skrývá pod tím „hodná“. Pokud to znamená - jsem nesamostatná, bez svých zájmu a jediným zájmem je můj chlap a udělám co mu na očích vidím, jen čekám, kdy přijde a ocení to… pak ano, třeba tohle moc chlapa nebere ![]()
Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co si myslíte o tom, že hodné holky mají problém navázat vztah jestli s tím někdo nemáte zkušenost. Mám problém si najít přítele (jsem sama necelý rok) a už jsem z toho docela zoufalá. Včera jsem to řekla kamarádovi, že většinou to dopadne tak, že chlapi, kteří se mi líbí si většinou chtějí jen užít a to je vše. Jsou i chlapi, kteří by se mnou chtěli vztah, jenže ti zase nepřitahovali mě. Přesto ten kamarád mi řekl, že je u mě problém asi ten, že vypadám a asi i celkově jsem moc hodná. Že bych měla být ráznější. Můj bývalý tvrdil, že jsem moc hodná, ale nefungovalo to. Myslíte, že v tomhle by mohl být problém? Že chlapy prostě taková ta hodná holka nepřitahuje na vztah a chtějí nějakou, která bude rázná? Nebo je problém spíše v tom jaký typ chlapů si vybírám? Jsou to všechno moc hodní kluci, ale prostě nevím, jestli je ten problém ve mě nebo v tom, že si vybírám lidi, kteří se nechtějí vázatByla bych vděčná za nějakou radu, děkuji
Nikdy jsem nechtěl nic jinýho než hodnou holku.
Takže asi míjíš ty vhodné protějšky.
Vlastně ani nevím, k čemu by někomu byla doma mrcha.
![]()
@Eveelin píše:
Na toto téma je napsaných více knih. Doporučuji do nich mrknou… „Proč muži milují potvory“, „Proč si muži beru potvory“. Třeba ti to pomůže.
Obě jsem četla..jsou dost dobré, ale stejně neumím být ta potvora..
Buď hodná, ale ne naivní.
A dobře si vybírej.
Hodní chlapi ještě nevymřeli, ale asi je většinou předběhnou ti draví.
Ale až na toho správného narazíš, bude rád, že nejsi zlá. ![]()
Bud taková jaká jsi a určitě se najde dřív nebo později kluk kterému se budeš líbit taková jaká jsi
podle mě bys měla hledat muže který ví co od života chce a který se chce už usadit takže nějakého vyspělého, držím palce
To znám…ono jsou ty mrchy asi přitažlivější. Zkus kamaráda poslechnout a buď rozmazlená, rozhýčkaná ufňukaná pipička a možná je to zaujme…
Buď věčně nespokojená, frflej a nikdy je dostatečně nechval…měli by se podle svých slov snažit víc ti vyjít vstříc.
Píšu to proto, že první slova mého nadcházejícího muže byly TY SI NIC NENECHÁŠ LÍBIT?! TO SE MI LÍBÍ!
A to jsem prosím řvala na koncertě na bandu Ozzáků, aby s tím mlácením palic šli laskavě jinam.
Ano, podle mě jsem v tu chvíli byla semetrika…jemu se to líbilo a bohužel musím říct, že i po 5 letech se mu to líbí snad čím dál víc.
Nechápu to. Já jako muž bych chtěla milou mírnou holku a ne sirénu ![]()
@pepřenka píše:
Taky jsem moc hodnátím to nebude. Ale mám kromě chlapa taky i svůj život.Spíš záleží co přímo se skrývá pod tím „hodná“. Pokud to znamená - jsem nesamostatná, bez svých zájmu a jediným zájmem je můj chlap a udělám co mu na očích vidím, jen čekám, kdy přijde a ocení to… pak ano, třeba tohle moc chlapa nebere
To ne, já mám taky své zájmy, školu, psa, práci, kamarády, prostě myslím, že tímhle to nebude a nemyslím si, že bych byla nesamostatná, jen prý nevyjadřuju svůj názor (i když ho mám držím se zpátky, ne že bych neměla svůj názor), to už mi říkalo více chlapu
@Heineken píše:
Nikdy jsem nechtěl nic jinýho než hodnou holku.
Takže asi míjíš ty vhodné protějšky.
Vlastně ani nevím, k čemu by někomu byla doma mrcha.![]()
Já mám třeba kamarádku, za kterou vždycky chlapi běhali i když moje rodina a ostatní říkali, co na ní vidí, teď v podstatě zničila svoje manželství a její chlap ji ještě kupuje dárky a tak a pořád věří, že si ji získá zpět. Já jsem oproti tomu typ, který je věrný a snaží se aby vztah fungoval a myslím, že je to na mě i vidět na první pohled a přesto mi to nevychází ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co si myslíte o tom, že hodné holky mají problém navázat vztah jestli s tím někdo nemáte zkušenost. Mám problém si najít přítele (jsem sama necelý rok) a už jsem z toho docela zoufalá. Včera jsem to řekla kamarádovi, že většinou to dopadne tak, že chlapi, kteří se mi líbí si většinou chtějí jen užít a to je vše. Jsou i chlapi, kteří by se mnou chtěli vztah, jenže ti zase nepřitahovali mě. Přesto ten kamarád mi řekl, že je u mě problém asi ten, že vypadám a asi i celkově jsem moc hodná. Že bych měla být ráznější. Můj bývalý tvrdil, že jsem moc hodná, ale nefungovalo to. Myslíte, že v tomhle by mohl být problém? Že chlapy prostě taková ta hodná holka nepřitahuje na vztah a chtějí nějakou, která bude rázná? Nebo je problém spíše v tom jaký typ chlapů si vybírám? Jsou to všechno moc hodní kluci, ale prostě nevím, jestli je ten problém ve mě nebo v tom, že si vybírám lidi, kteří se nechtějí vázatByla bych vděčná za nějakou radu, děkuji
věřící by to ocenil
@Anonymní píše:
Já mám třeba kamarádku, za kterou vždycky chlapi běhali i když moje rodina a ostatní říkali, co na ní vidí, teď v podstatě zničila svoje manželství a její chlap ji ještě kupuje dárky a tak a pořád věří, že si ji získá zpět. Já jsem oproti tomu typ, který je věrný a snaží se aby vztah fungoval a myslím, že je to na mě i vidět na první pohled a přesto mi to nevychází
Mám to podobně jako ty. Taky jsem vždy přitahovala nevhodné chlapy. I já jsem slyšela od svého kamaráda, že jsem moc hodná. A taky kolem sebe vidím, že těm intrikánkám a falešným ženským se daří dobře a získávají si ty nejlepší chlapy. Já se s tímto nenarodila a ani nemám šanci se to naučit, být taková.
Ale nehroutím se z toho. Nevyhledávám známosti schválně, nechávám to plynout a věřím, že se jednou ten vhodný najde. A jak se říká, přijde v době kdy to budeš nejméně očekávat ![]()
Anonym A.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, co si myslíte o tom, že hodné holky mají problém navázat vztah jestli s tím někdo nemáte zkušenost. Mám problém si najít přítele (jsem sama necelý rok) a už jsem z toho docela zoufalá. Včera jsem to řekla kamarádovi, že většinou to dopadne tak, že chlapi, kteří se mi líbí si většinou chtějí jen užít a to je vše. Jsou i chlapi, kteří by se mnou chtěli vztah, jenže ti zase nepřitahovali mě. Přesto ten kamarád mi řekl, že je u mě problém asi ten, že vypadám a asi i celkově jsem moc hodná. Že bych měla být ráznější. Můj bývalý tvrdil, že jsem moc hodná, ale nefungovalo to. Myslíte, že v tomhle by mohl být problém? Že chlapy prostě taková ta hodná holka nepřitahuje na vztah a chtějí nějakou, která bude rázná? Nebo je problém spíše v tom jaký typ chlapů si vybírám? Jsou to všechno moc hodní kluci, ale prostě nevím, jestli je ten problém ve mě nebo v tom, že si vybírám lidi, kteří se nechtějí vázat
Byla bych vděčná za nějakou radu, děkuji