Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Postavila bych si hlavu a na to solárko, kosmetiku, ke kadeřníkovi si zašla. Ale osobně bych tkaovýho pablba doma teda nesnesla ![]()
Promluvila bych s nim, pokud by nezměnil chování, asi bych si rozmyslela, jestli toto má pro mne perspektivu
byl takový vždycky?
Však je to pravda, on proto, jak se chová a ona proto, že ho poslouchá ![]()
On chlastá, když má hlídat děti??
ten by letěl! a v tomto připadě fakt nevím, jestli je víc hloupý on nebo ty, že s ním ještě jsi!
No to si děláš pr… Chápu, že ženská na mateřské trochu zmagoří a má omezené finanční prostředky, ale tohle? Chce to změnu, upravit se alespoň pro sebe, nedělat ze sebe vola.
Tak tohle je jen vyústění dlouhodobého stavu, ne?
Jak chceš radu v situaci, které je jen důsledkem letitých problémů? ![]()
Blbě sis vybrala, a bude to blbý až do smrti, lidi se nemění.
Jo, dej peníze za solárko a nehty, to všechno vyřeší, to je přece blbost. ![]()
On se dřív takhle nechoval. To až teď poslední 2-3 roky. Furt to dávám za vinu, že je zřejmě podrážděný z práce
Ahojte! Jdu si pro názor! Jsme s manželem už 8let, máme dvě děti /4r,1r/. Nevím už jestli jsem tak hloupá já, nebo manžel. Nerozumíme si. Když přijde z práce, tak je se psem na dvorku a my se za celý den vidíme tak 1h. Nebo z práce jede přímo za kámošem na pivo, protože ho doma nemá. Nebo včera…přijel z práce o něco dříve a já poprosila, jestli mohu zajet do lékárny pro léky, aby pohlídal děti. Já během 45min zpět jsem byla a on mi ukazuje půl litra slivovice, že půlku z toho vypil. A to mě uprosil na 3 piva v obchodě po cestě, tak jsem mu je koupila, ale nevěděla, že vypil slivovici. Jak jsem přijela, řekla jsem mu že se mi to fakt nelíbí, v tom opět hádka-že jsem líná, že nic nedělám, že je tu fšude špína a bordel. Přitom peru 2-3krát denně, denně vařím. Nechodím k holičovi, kosmetika nic. Řekne mi, že na to dávat peníze nebude, že si na to musím vydělat sama. Když přijde kamarádka, tak moc závidím, jak si někam chodí, jak vypadají hezky. Já nikam, manželovi to naprosto vyhovuje, že jsem doma. Dnes ráno byl opět na dvoře a já oblékla starší dítě ať se jde provětrat na dvorek, on mi malou naloží do auta a odjede pryč s ní, aniž by mi cokoliv řekl. Už to takhle udělal tolikrát. Já nevím, buď na mě nechává následky mateřství a už jsem se stala blblou já? Nebo manžel? Nemám to moc s kým diskutovat, tak fakt nevím. Před 3 měsíci jsem ukončila penzijní pojištění a přišlo mi z toho 10tis. Co myslíte…já jsem to dala manželovi, že to potřebuje na superprémiové granule pro psa a že by to bylo dobré to koupit na půl roku. 7tis pryč a za zbytek byl nákup potravin domů. Teď si to dost vyčítám..ale jak byste reagovali???