Jsem blbá já, nebo manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elenloth
1.2.14 11:50

Abych odpověděla na otázku, blbí jste oba. Tvůj manžel, protože se chová jako deb. l a ty, protože si to necháš líbit a ještě mu podstrojuješ.
Ale konstruktivně - manžel byl vždycky takový, nebo se něco změnilo? Není normální vzít dítě a nic neříct, není normální vychlastat čtvrt litru slivovice a není normální utratit tvé peníze (tvoje hloupost, že jsi mu je dala).
A pes si žere superpremiové granule a ty nemáš ani na holiče? To taky není OK.
Je jenom na tobě, jestli s tím budeš něco dělat.

• Citovat
  • Upravit
9649
1.2.14 11:52
@dani24687 píše:
Blbí jste oba :nevim:

Napadlo me to naprosto stejne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
1.2.14 11:53

Tak rozhodne bych si nenechala od nej cokoliv zakazovat. Proste bych sla na kosmetiku, na masaz, nalicila bych se, vyrazila s kamoskama…A on at se chvili postara o deti!!!Je snad otec ne..Jste rodice oba dva, ne jen ty!!!
A tech 10 000 kc, to jsi udelala zasadni chybu,…Proc jsi mu to dala. On ti rekne at si vydelas sama na kosmetiku apod..A ty mu das penize na nejaky granule, tak si na ne mel taky nasetrit sam (Vydelat na ne)!!! :cert: :cert: :cert: A ty jsi za ty penize pekne mohla pekne obliknout, a vyrazit ven!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
1.2.14 11:56

POdrážděný z práce? 3 roky?? Ještě řekni, že předtím to byl pohodový chlap co nepil, občas dovezl kytku, plánoval výlety a domlouval se s tebou na financích, abyste byli oba spokojení. Těžko, že jo.
Jednak - chová se jako opilecké hovado, chlastat, z práce jezdit za kamarády a pak vykládat, jestli máš nebo nemáš bordel, jo? Taky on si dovolí jen to, co ty mu dovolíš. Viděla bych jako potřebné nějakou normální a konstruktivní debatu o tom, jak to u vás bude chodit, finance, péče o děti atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3477

Ty seš snad jeho majetek? Podle mě nejsi, takže máš právo dělat si co chceš :) A ještě ke všemu, když chlastá při hlídání, to přece nejde :zed:

Příspěvek upraven 01.02.14 v 11:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609

Alkoholik jak cip :nevim: Ty kecy jsou z chlastu, myslím, že se to nezlepší. Buď utíkej nebo z tebe bude týraná domácí chudina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1980
1.2.14 12:01

Peníze jsi měla investovat do sebe, ne je dát na žrádlo pro psa, ten by mě absolutně nezajímal. Když je ti líto, že nemáš peníze na to, aby jsi se mohla o sebe starat a něco si dopřát, jdi do práce a nepros se chlapa, jestli můžeš jít ke kadeřnici. Určitě je to strašný žít s někým, kdo ti říká co máš nebo nemáš dělat. Tak jemu asi nevadí, že má doma neupravenou šmudlu :think:. Ale každý je svého štěstí strůjce. Snad jsi dospělá, tak ti nikdo nebude říkat, co máš dělat. Tohle jsem nepochopila - jak tak někdo může žít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
723
1.2.14 12:06

Je blbej spíš on. Nechala bych mu děti a udělala bych si den pro sebe, ať se stará a kdyby byl ožralej, když bys přijela domů, tak bych na něj vyjela co si to jako dovoluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
1.2.14 12:08
@lucieluciova píše:
Je blbej spíš on. Nechala bych mu děti a udělala bych si den pro sebe, ať se stará a kdyby byl ožralej, když bys přijela domů, tak bych na něj vyjela co si to jako dovoluje.

tak tomu bych já děti na víkend nenechala ani za zlatý prase :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1115
1.2.14 12:10

Já nevím, že ho vůbec posloucháš. Zašla bych si ke kadeřnici a kosmetiku a vůbec bych to s ním neřešila. A kdyby mi bez toho, aby mi cokoli řekl odvezl dítě, tak bych udělala takový bugr, že by si to už v životě nedovolil. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
1.2.14 12:13

Koukam, ze je tu spousta zenskych, ktery maji doma „zlatyho a idealniho chlapa“, tak to Vam gratuluju, ale nezeru Vam to :D Pardon…

Jinak bych se vyjadrila k zakladatelce asi takhle :

Holka, ja nevim kolik Ti je, ale zkousela jsi premyslet jak to bude za par let? A nebo jestli takhle chces zit porad? Pripominas mi nekoho dost znameho. Manzel, manzelka, tri deti… Pro klid v rodine drzela hubu a nechala po sobe slapat - coz je totalni zhovadilost. Pokud pije, neni to dobry a ubezpecim te, ze tohle se jen zhorsi, takze bych zacal premyslet co dal. A pokud by mi doma rekl, ze si mam vydelat na holice, tak by byl bez vecere a ja mela hlavu ostrihanou :D… Ale holky tu maji pravdu v tom, ze naschvaly nikam nevedou a je treba o tom mluvit, ale problem je v tom, ze chlapy o tom mluvit vetsinou nechteji, to je dost kamen urazu. A podle toho jak se chova, bych nerekla, ze by sel treba do poradny. Takze premyslej jak to chces dal a nejaka komunikace mezi Vama - i za cenu mega hadky by treba mohla pomoct. Ja jsem cholerik a stava se, ze se zvladneme domluvit kdyz zvedneme hlas :) A nerikam, ze se nemilujeme, jen mame jiny typ komunikace :) Kazdy vztah je proste individual..

Pevne nervy holka!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
1.2.14 12:15

@zizulka A další, co si narazila vo*a a ani za boha nemůže uvěřit, že jsou ženy, co si vybraly líp, že jo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122

Odstřel ho na místě, máš na lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black

Takže jako hovado se chová poslední tři roky, a přesto s ním máš roční dítě. Co na to říct? :think: svůj k svému.
Jinak určitě nic neřeš, protože jestli to je stresem z práce tak je velká pravděpodobnost že ho to třeba za pár let přejde :think: no a když ne, tak ty si zvykneš a bude to v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
29350
1.2.14 12:17

Ach jo…
Chlap ti řekne, že ti na to peníze nedá? Jak nedá? Ty se mu musíš dovolovat o peníze na běžné potřeby? On rozhoduje o tom, co si můžeš nebo nemůžeš koupit pro sebe? Nebo o úplně všem?
A ty mu to trpíš?
On si k tobě dovolí to, co mu dovolíš ty sama… takže když mu to trpíš, tak ho jen utvrzuješ v tom, že je to v pořádku a že ti to nevadí… pokud netřete bídu s nouzí, tak snad se mu nemusíš zpovídat, jestli jsi byla u kadeřnice a jestli tam můžeš jít… když to potřebuješ, tak prostě jdeš, ne? Stejně jako on chodí na pivo s kámošema… snad jste dva rovnoprávní partneři… to si musíš opakovat pořád dokola…
A že vypil půl flašky slivovice? To je normální? To už mi zavání alkoholismem… to dělá taky běžně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí