Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zizulka no jo, on to každý posuzuje podle toho, jakou má zkušenost a v čem žije… kdo má doma fajn chlapa, tak nechápe, jak někdo může mít tak omezujícího blbce a naopak… kdo má doma vola, tak si myslí, že jsou všichni stejní a že to tak má každá… ![]()
Dala bych mu facku at se probere…ale vazne, asi mu to rict - normalne dejte decka na hlidacku, sednete si, diskutujte proc to je jak je. Nekdy proste manzele prestavaji komunikovat, protoze si mysli, ze po letech uz to vlastne neni potreba. Skoda, ne? jestli to chces zachranit a zit normalne neco pro to oba udelejte. V pripade neuspechu nebud blba ty a od blba odejdi ![]()
@Virginia píše:
@zizulka A další, co si narazila vo*a a ani za boha nemůže uvěřit, že jsou ženy, co si vybraly líp, že jo.
@dani24687 píše:nechtěla jsem být hnusná
Já tu začínám mít dojem, že bych se snad měla dopředu omlouvat za to, že můj muž je normální slušnej člověk. ![]()
@Virginia omlouvat se nemusíš, hlavně to sem ale nepiš, protože ti to stejně nikdo nesežere…
![]()
@Virginia píše:
Já tu začínám mít dojem, že bych se snad měla dopředu omlouvat za to, že můj muž je normální slušnej člověk.
Pokud nejsi sociální případ na dávkách, nejsi zbouchnutá jakýmkoli blbem, co šel právě okolo, chodíš do práce, platíš daně, nedejbože máš vzdělání, inteligentní vyjadřování bez hrubek, nepoužíváš mateřský blboslovník a máš slušného muže, tak jsi tu společensky zcela vyřízená. Jsi nafoukaní panička, které „život jednou ukáže“. ![]()
@Virginia píše:
@zizulka A další, co si narazila vo*a a ani za boha nemůže uvěřit, že jsou ženy, co si vybraly líp, že jo.
Ja si lepsiho chlapa najit nemohla a jsem stastna a spokojena
A nemyslim, ze bych se musela snizovat na uroven tvych nadavek, pak je videt kdo ma jake IQ.
Takze mnoho uspechu ve tvem „bezchybnem“ vztahu a at ti to vydrzi az do smrti
Neznas tohle? Prej a bude ti prano…
Ty peníze sis měla nechat - nikoli na kosmetiku, ale do začátku, až od něj odejdeš…a to pokud možno, co nejdříve.
Pokud to zašlo tak daleko, ten člověk se nezmění. Jo, chvilku se může držet na uzdě, ale pak ví, co si k tobě už mohl dovolil a začne to nanovo.
Uteč, dokud je čas a děti jsou malé… ![]()
Ono se řekne, strč mu děcka, vem prachy a běž k holiči. No já si nedovedu představit, že sedím u holiče a přemýšlím, kolik toho chlap doma vychlastá a jak u toho lítá kolem dětí. Spíš si sednout a o všem si promluvit a stanovit nějaké hranice. Pokud chce krmit psa granulemi za tisíce, ať si jde na fušku a vydělá si na to. Pokud má děti na starost (a k tomu tak malé), nemůže u toho chlastat. Jestli to nepomůže (a fakt bych tomu moc nevěřila, když se takhle chová tři roky), tak pryč od něj, tohle není chlap pro život.
@Anonymní píše:
On se dřív takhle nechoval. To až teď poslední 2-3 roky. Furt to dávám za vinu, že je zřejmě podrážděný z práce
Co ho sakra pořád omlouváš? Ty jsi strašně tele, promiň..Necháš si s. rát na hlavu a nemáš vlastní názor. Ty držíš hubu a krok..Já bych tak fungovat nemohla, s takovým chlapem, pro mě je to obyčejné ho.vado..
@Virginia píše:
Já tu začínám mít dojem, že bych se snad měla dopředu omlouvat za to, že můj muž je normální slušnej člověk.
ono bůhví jak to vůbec doma máte ![]()
Máš si na to vydělat???
fajn…oceň si domácí práce----úklid, praní, žehlení, vaření a předlož mu tvé ceny…
a nebo to vem jako hodinovku a dej si taxu 100 na hodinu a at platí…
@zizulka ono stačí mít doma normálního chlapa a proti tomu jejímu buranovi je normální téměř každý ![]()
@K-Black píše:
Takže jako hovado se chová poslední tři roky, a přesto s ním máš roční dítě. Co na to říct?svůj k svému.
Jinak určitě nic neřeš, protože jestli to je stresem z práce tak je velká pravděpodobnost že ho to třeba za pár let přejdeno a když ne, tak ty si zvykneš a bude to v pohodě.
asi tak. Jen bych ještě doplnila, že blbá je zakladatelka, protože si nechá líbit takové jednání. Šla bych do dalšího dítěte, třeba to vztah zachrání a on se změní
S..snad nejvíc mě dostalo, že na kadeřnici, kosmetiku jí nedá, ale superprémiové granule pro čokla se kupují (z její pojistky
). Patrně si nevšimla, že pes je víc než ona… ![]()
@Burj Chalifa píše:
Pokud nejsi sociální případ na dávkách, nejsi zbouchnutá jakýmkoli blbem, co šel právě okolo, chodíš do práce, platíš daně, nedejbože máš vzdělání, inteligentní vyjadřování bez hrubek, nepoužíváš mateřský blboslovník a máš slušného muže, tak jsi tu společensky zcela vyřízená. Jsi nafoukaní panička, které „život jednou ukáže“.
Souhlasím
Mám tady z toho stejný pocit..