Jsem blbá já, nebo manžel?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Silwinka87
1.2.14 12:41
@Petra Z píše:
Máš si na to vydělat???
fajn…oceň si domácí práce----úklid, praní, žehlení, vaření a předlož mu tvé ceny…
a nebo to vem jako hodinovku a dej si taxu 100 na hodinu a at platí…

:potlesk: Přesně tak :palec: By asi hleděl, inteligent :zed: Já toto ani nemůžu slyšet, že se ženská nechá takto ponižovat, ještě od takového vypitého mozku..

• Citovat
  • Upravit
36504
1.2.14 12:41
@Xverunka píše:
Ono se řekne, strč mu děcka, vem prachy a běž k holiči. No já si nedovedu představit, že sedím u holiče a přemýšlím, kolik toho chlap doma vychlastá a jak u toho lítá kolem dětí. Spíš si sednout a o všem si promluvit a stanovit nějaké hranice. Pokud chce krmit psa granulemi za tisíce, ať si jde na fušku a vydělá si na to. Pokud má děti na starost (a k tomu tak malé), nemůže u toho chlastat. Jestli to nepomůže (a fakt bych tomu moc nevěřila, když se takhle chová tři roky), tak pryč od něj, tohle není chlap pro život.

Kolik doma vychlastá? Blbá jsi Ty, že sis takového týpka vybrala. A na pohádky, jak se někdo změnil, na ty nevěřím. Málokterá přizná, že si vzala hovado.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
1.2.14 12:43
@neila píše:
@zizulka ono stačí mít doma normálního chlapa a proti tomu jejímu buranovi je normální téměř každý ;)asi tak. Jen bych ještě doplnila, že blbá je zakladatelka, protože si nechá líbit takové jednání. Šla bych do dalšího dítěte, třeba to vztah zachrání a on se změní :pankac: S..snad nejvíc mě dostalo, že na kadeřnici, kosmetiku jí nedá, ale superprémiové granule pro čokla se kupují (z její pojistky :zed: ). Patrně si nevšimla, že pes je víc než ona… ;)

Tak myslim, ze si nemusim zvedat sebevedomi tim, ze mam doma lepsiho nez ma ona… Urcite si s takovym zivot neplanovala :) A myslim, ze ji je to jasny, ze to kazdy nema tak po… A ona sama vi, ze proste je „hloupa“, ale nevi jak z toho ven, proto sem psala… Psat ji sem mas doma debila a ses tupa, ze ses s nim ji moc nepomuze… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
1.2.14 12:43

@neila myslíš že mi další mimísek muže předělal? :think: možná jo, určitě bych to zkusila :think:

• Citovat
  • Upravit
36504
1.2.14 12:44
@K-Black píše:
@neila myslíš že mi další mimísek muže předělal? :think: možná jo, určitě bych to zkusila :think:

Určitě :mrgreen: jistě Ti náhodně selže vzorně užívaná antikoncepce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.2.14 12:46

No chlap je debil, to bez debat. překousnu toho moc, ale aby chlastal, když hlídá? to bych mu tu flašku rozmlátila o hlavu… zrovna tak, že odveze dítě a nekvákne 8o a kde je těch 7000? řekl ti to? 8o :cert:
radit těžko, já bych asi zdrhala i s dětma.

a to že sis nevydělala na kadeřnici atd? tak máš rodičák, né? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
1.2.14 12:46
@zizulka píše:
Tak myslim, ze si nemusim zvedat sebevedomi tim, ze mam doma lepsiho nez ma ona… Urcite si s takovym zivot neplanovala :) A myslim, ze ji je to jasny, ze to kazdy nema tak po… A ona sama vi, ze proste je „hloupa“, ale nevi jak z toho ven, proto sem psala… Psat ji sem mas doma debila a ses tupa, ze ses s nim ji moc nepomuze… ;)

To máš sice pravdu, ale co jí na toto chceš napsat? Sama to nechala zajít tak daleko, teďka je čas na to, aby ji někdo,,nakopl" a aby si uvědomila, že není kus hadru a zaslouží si lepší zacházení a lepšího chlapa, než toho co má doma..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
1.2.14 12:47
@atominnka píše:
No chlap je debil, to bez debat. překousnu toho moc, ale aby chlastal, když hlídá? to bych mu tu flašku rozmlátila o hlavu… zrovna tak, že odveze dítě a nekvákne 8o a kde je těch 7000? řekl ti to? 8o :cert:
radit těžko, já bych asi zdrhala i s dětma.a to že sis nevydělala na kadeřnici atd? tak máš rodičák, né? :nevim:

Za 7.000,– koupil psovi granule..

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
1.2.14 12:48
@K-Black píše:
@neila myslíš že mi další mimísek muže předělal? :think: možná jo, určitě bych to zkusila :think:

rozhodně, mimísek všechno urovná a budou sluníčková rodina :roll:

• Citovat
  • Upravit
36504
1.2.14 12:50
@Silwinka87 píše:
rozhodně, mimísek všechno urovná a budou sluníčková rodina :roll:

Mimíska si ještě před tím prohlédneme na vyfoceném bříšku. A polepšený tatínek se flašky už ani nedotkne a sluníčkově bude bříško pusinkovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.2.14 12:51

@Silwinka87 já myslela, že za 3000.. jdu to přelouskat znovu… asi už blvbě čtu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
1.2.14 12:52
@K-Black píše:
jendnoznačně :potlesk: manža se pak zamyslí při lahvince slivky nebo dvanáctém půllitru piva a vstoupí si do svědomí :jazyk: Na znak příměří jí pak možná v slevomatu koupí poukaz na masáž, ovšem jen pokud se tam zrovna neobjeví superprémiové granule pro čokla za hubičku :palec:
@zizulka píše:
Tak myslim, ze si nemusim zvedat sebevedomi tim, ze mam doma lepsiho nez ma ona… Urcite si s takovym zivot neplanovala :) A myslim, ze ji je to jasny, ze to kazdy nema tak po… A ona sama vi, ze proste je „hloupa“, ale nevi jak z toho ven, proto sem psala… Psat ji sem mas doma debila a ses tupa, ze ses s nim ji moc nepomuze… ;)

kdyby jí tohle všechno bylo jasné, proč ta otázka v názvu? ;) Já myslím, že zakladatelce toho hodně nedochází a bohužel nedojde ani kdyby emimino dokázalo fackovat :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
1.2.14 12:53

@Silwinka87 áááá už vidím - za 3 se koupilo jídlo domů… jsem to ale tele :oops: :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
1.2.14 12:54

At je to z práce nebo z čeho, tohle nejde..a vysmažit za 45 min 10 velkých panáků slivovice? Je prase nebo co? To musel být zlitej jask motyka, to by byl řev - a to sem dost tolerantní :cert: V manželství by měly být nějaké dohody - před dětmi a s dětmi se neopíjíme a neřeveme na sebe, žena neutrácí všechny prachy za hadry a nehty, říkám kam jedu s dětmi atd…napříjklad. My dohody máme a funguje to skvěle..a on je potřebuje očividně taky..to že jste blbí oba..to je sice dobrej výkřik do tmy, ale asi to není k ničemu to takhle říct, že :roll: Manžel se chová jak trotl…ty prachy co ti utratil, to bych mu nedarovala a chtěla půlku zpět…a že ty nesmíš ke kadeřníkovi? Na kosmetiku? jak to máte s penězma? Dává ti když si řeklneš, nebo pevnou čásku měsíčně? Podle mě je to jen blbě nastavené..třeba to má v práci fakt těžké, ale vymlouvat se na to lzew 3 týdny, 3 měsíce ale ne 3 roky…může mít blbé období, ale musízte si o tom promluvit. Můj chlap, když si chci promluvit se frní, že zase hučím, ale ve výsledku pak mi děkuje, že je rád, že jsme si to řekli. A on ví o čem mluví, kvůli komunikaci na prd už se mu manželství rozpadlo. Mluvte spolu :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
1.2.14 12:56
@Silwinka87 píše:
To máš sice pravdu, ale co jí na toto chceš napsat? Sama to nechala zajít tak daleko, teďka je čas na to, aby ji někdo,,nakopl" a aby si uvědomila, že není kus hadru a zaslouží si lepší zacházení a lepšího chlapa, než toho co má doma..

Jasne, nakopneme ji tady tim, ze ji rekneme, ze je totalne blba :lol:

Normalni by bylo rict ji - hele sedni si na zadek a promysli si, co chces delat dal se svym zivotem, mas dve deti, ktery te budou potrebovat a na hadky a urazky urcite nebudou zvedavi. Zamysli se nad tim, jestli mas kam jit nebo ses schopna schovat prasule na to, abys mohla vypadnout a zacit zit v klidu a treba s nekym jinym - az se das do kupy. V tyhle dobe je v kazdym meste organizace pro pomoc mamkam s nejakym problemem, tak zkus zajit tam. Za zeptani a radu nic nedas… Ale sem nechod, protoze ti stejne nikdo naporadi :))

Tot muj nazor a klidne me ukamenujte :) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria