Vaginální čípky Globulus cum

258
18.9.09 14:45

vaginální čípky Globulus cum.....

Ahojky všem, možná mám hloupý dotaz, ale přece se zeptám. Jsem ve 28tt a poprvé v životě si zavádím vaginální čípky, kvůli výtoku který mám nyní v těhotenství… začala jsem poprvé včera.. čípek jsem si zavedla na noc a když jsem šla ráno na toaletu zjistila jsem že mám pyžamo vlhké, mokré, (prostě jen uprostřed), docela mě to vyděsilo jestli to nemohla být plodová voda… Pak jsem si ale říkala že to mohlo být z toho čípku… je průhledný a jakoby vodový, píší že obsahuje glycerol, želatinu, čištěnou vodu a ještě dvě další látky… Protože je ale má doktorka mimo město, nemohla jsem se jí zeptat a sestra mi nedokázala poradit… Proto se ptám jestli je to zcela normální, že když se ten čípek vlastně rozpustí, jestli může něco vyjít ven… Je tžo normální a bojím se zbytečně? Plodová voda by asi odtekla všechna a naráz že? Je to moje druhé těhu, ale u prvního jsem nic takového nezažila a voda mi tehdy praskla ve sprše… Prosím o odpovědi, zdali je to normální nebo zdali bych to měla řešit s jiným gynekologem… Moc děkuju a omlouvám se pokud můj dotaz zní hloupě… Příjemný víkend.. … :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14079
18.9.09 14:54

Tohle se tu už v několika diskuzích řešilo, zkus to pohledat - je to normální. Taky jsem brala čípky a měla to stejné - na noc jsem si brala vložku, ráno toho bývalo dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
258
18.9.09 15:01

Ahojky, děkuju, hledala jsem nejdříve jen na první stránce diskuzí a proto založila novou. Už jsme našla co jsem potřebovala… takových diskuzí na stejné téma je tady více, takže se omlouvám a děkuji… už si pročítám příspěvky..... krásný víkend … :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
podpalpeklo
25.5.11 15:39

Taky je zrovna beru, je to hnus. A ani nevím proč mě to doktor předepsal, když výtok v době těhotenství je úplně normální a když nesvědí nebo něco jiného, tak není nic čeho se obávat. Nerada něco beru, když jsem těhotná, raději bych si to odpustila. Nemá být vždy uděláná nejprve kultivace, a pak až podle výsledků něco předepisovat?

• Citovat
  • Upravit
iva123nka
1.6.11 16:26

Ahoj holky, včera jsem taky poprvé užila čípky globulus a ho hodině od zavedení jsem najednou uslyšela lupnutí a vyteklo ze mě dost vody. Slyšíte taky u toho to lupnutí? Mám divnej pocit jestli nemám jet na pohotovost…

• Citovat
  • Upravit
21
2.6.11 17:45

Ahoj, já jsem 22 tt a dostala jsem tyto čípky taky a bojim se je použít, tak že čekám nějakou diskuzy, zda jsou tyto čípky v pořádku a mimčo neohrožují?Ještě takový blbý dotaz, ale mám je zavést co nejhlouběji nebo stačí jen na začátek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KOLESO
14.4.13 19:07

Ja je taky dostala, ale zapoměla na ně, mam pořád nějaký výtoky. Pomuže mi už toto? Nemam od toho už leták. Zavádí se jeden denně? Do vybrání?

• Citovat
  • Upravit
209
14.4.13 19:26

Holky, mimcu urcite neskodi, muzou se pouzivat uz od zacatku teho. Vyuzit se musi vsechny, jinak se to zase vrati, zavadet co nejhloubeji. Jinak, co pomaha a stopro muzete byt v klidu, ze to miminku neva, je bily jogurt. Jinak ty globulky pomuzou az tak za tri dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
14.4.13 19:41

@Ivonetaa Mě ty globule pomůžou vždycky hned po prvním. Jinak já je mám doma pořád, i jako prevenci. Třeba když jsem byla v bazénu nebo tak, nebo jsem jen měla „dole“ divný pocit, tak jsem si ho hned zaváděla. A druhý den by po problému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
173
15.4.13 10:17
@KOLESO píše:
Ja je taky dostala, ale zapoměla na ně, mam pořád nějaký výtoky. Pomuže mi už toto? Nemam od toho už leták. Zavádí se jeden denně? Do vybrání?

Vždy jeden na noc a ideálně všech 10, pokud víš, že to není jenom obyč výtok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.14 09:56

Globule můžu jen doporučit. Mě pomohly, když jsem měla výtok nebo mykózu, jsem ve 32 tt a už je používám potřetí, také jsem dříve nikdy na nic takového netrpěla, až v těhotenství. Lékařka mi je doporučila. Také jsem se divila, že ze mě jde taková voda a hleny, ale prý to je normální, jak se pochva čistí. Takže to není ani plodová voda, ani hlenová zátka :o) Jinak teď Globule nejsou skoro nikde v lékárnách k dostání, jediné, kde je mají je Lékárna Hradčanská - Praha 6, tam pro ně jezdím. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.5.16 16:41

Ahoj:) potrebuju poradit vcera jsem si zavedla globuli a rano na zachode ze me vysel tok vody. Je to z toho cipku? Jsem ve 20 tt. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
23.3.18 08:39

Ahoj, můžu se zeptat? Od neděle zavádím čípky globulus na slabší zánět. Do středy to šlo, ale včera ralno jsem měla růžový výtok a dneska už spíš slabší krvácení, mám pokračovat? Doktor tam dnes není…nemáte s tím zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí